Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już w porządku na szczęście ;).

Zarobiona to może nie jestem, ale czasu mi ciągle brak, jak jest duszno to nie mam chęci na siedzenie przy komputerze, zresztą większość czasu wówczas spędzam w ogrodzie i ciągle coś robię (choć efektów nie widać), jak nie ma pogody, to sprzątam, prasuję, dzieciuję,koleżankuję, itd :D

Nadia jest dość wymagająca, chwilę spokoju mam tylko jak śpi :rolleyes:

cześć gospodynie:wiggle:ale nagotowałyście. ho ho. a ja też zrobiłam ogórki . kwaszone. 74 słoiki z 4o kg ogórków. dwa dni robiłam tzn. popołudnia.nie myślcie, że wszystkie dla mnie. 20 dla szwagra ,który nie ma na to czasu i chęci;)a korniszonów nie chce mi się robić. jak mamy smaka to słoiczek w sklepie kupuję. a co. wolno mi;) a tak w ogóle to cudny ten korytarz. obiekt mojego pożądania:jawdrop:

Ja też lubię robic z ogórasami. Zaprawiłam już 200 słoików, z czego jakieś 80 kiszonych, a reszta to z przyprawą Curry i pikle. W przyszłym tygodniu druga tura, zamówiłam jeszcze 20 kg :)

Więc zapraszam na kosztowanie i Ciebie małgoś również :)

Idę zobaczyć przedpokój :)

Ja też lubię robic z ogórasami. Zaprawiłam już 200 słoików, z czego jakieś 80 kiszonych, a reszta to z przyprawą Curry i pikle. W przyszłym tygodniu druga tura, zamówiłam jeszcze 20 kg :):)

Matko drogaśna.....mam za mało miejsca na tyle słoików, a przede wszystkim za mało....checi do pracy ;) :D

wystarczy mi te co mam. Poza tym, od czego jest mama? musi czuć się potrzebna ;)

Wiolu, wiedziona Twoimi linkami w podpisie trafiłam do Truskaweczki i przybiegłam zaraz pochwalić Wasz domek! Zazdroszczę (tak pozytywnie) męża tak uzdolnionego i chętnego (!) do różnych prac w domu. Śliczna, jasna kuchnia, piękne schody. A jaka córka piękna! I zwierzyniec cały :) Widzę, że w tym całym budowaniu idziemy podobną drogą. Będę zatem zaglądać i kibicować wiernie :)