anjamen 03.08.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 u nas pada i jest do dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 dzis zdajemy relacje pogodowe? to u mnie własnie przeszła burza, jest parno jak w saunie, rzeczka płynie ulicą i słońce nieśmiało wychodzi zza chmur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 U mnie wlasnie burza sie skonczyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.08.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 U mnie wlasnie burza sie skonczyla. I poszła do mnie Cześć Wiola, ładnie Ci wyszedł ten przedpokój. A jaki czyściutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.08.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Cześć Pogodynki Mnie ominęła chyba bokiem, wieje ale cisza na razie Ania, jak daawno Cię nie było, mam nadzieję, że wszystko w porządku, co? zarobiona jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.08.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Już w porządku na szczęście . Zarobiona to może nie jestem, ale czasu mi ciągle brak, jak jest duszno to nie mam chęci na siedzenie przy komputerze, zresztą większość czasu wówczas spędzam w ogrodzie i ciągle coś robię (choć efektów nie widać), jak nie ma pogody, to sprzątam, prasuję, dzieciuję,koleżankuję, itd Nadia jest dość wymagająca, chwilę spokoju mam tylko jak śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 04.08.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 cześć gospodynie:wiggle:ale nagotowałyście. ho ho. a ja też zrobiłam ogórki . kwaszone. 74 słoiki z 4o kg ogórków. dwa dni robiłam tzn. popołudnia.nie myślcie, że wszystkie dla mnie. 20 dla szwagra ,który nie ma na to czasu i chęci;)a korniszonów nie chce mi się robić. jak mamy smaka to słoiczek w sklepie kupuję. a co. wolno mi;) a tak w ogóle to cudny ten korytarz. obiekt mojego pożądania:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Czesc czesc. To ile masz tych ogorkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 cześć Na sztuki mam liczyć te co są w słoikach? Jakieś 33 słoiki, ale to z kupowanych, moje dopiero zaczynają kwitnąć wiec trochę poczekam na drugą partię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 A policz. Sie upewniam, ze jest po co jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 suprise :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Małgoś, a kiedy się wybierasz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.08.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Ja też lubię robic z ogórasami. Zaprawiłam już 200 słoików, z czego jakieś 80 kiszonych, a reszta to z przyprawą Curry i pikle. W przyszłym tygodniu druga tura, zamówiłam jeszcze 20 kg Więc zapraszam na kosztowanie i Ciebie małgoś również Idę zobaczyć przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.08.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Przecież ja go widziałam już dawno. Bombowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2010 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ja też lubię robic z ogórasami. Zaprawiłam już 200 słoików, z czego jakieś 80 kiszonych, a reszta to z przyprawą Curry i pikle. W przyszłym tygodniu druga tura, zamówiłam jeszcze 20 kg :) Matko drogaśna.....mam za mało miejsca na tyle słoików, a przede wszystkim za mało....checi do pracy wystarczy mi te co mam. Poza tym, od czego jest mama? musi czuć się potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Wiolcia a jak nie mam mamy to mi market zostaje....Buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2010 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Będziesz miała niedługo synową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Czesc synowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 06.08.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Wiolu, wiedziona Twoimi linkami w podpisie trafiłam do Truskaweczki i przybiegłam zaraz pochwalić Wasz domek! Zazdroszczę (tak pozytywnie) męża tak uzdolnionego i chętnego (!) do różnych prac w domu. Śliczna, jasna kuchnia, piękne schody. A jaka córka piękna! I zwierzyniec cały Widzę, że w tym całym budowaniu idziemy podobną drogą. Będę zatem zaglądać i kibicować wiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Będziesz miała niedługo synową To źle wróży.... Buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts