kachna28 24.08.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 No piękna ta kuchnia!!! I lodówka tylko w zabudowie tu pasuje A ile to jest metrów bieżących? (i jakie koszty realizacji?) Fronty drewno czy MDF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 mi tez sie podoba, taka klasyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 po lewej lodówka?? mi wszysko się podoba, ale rzuca się w me oko, że płyta jest w innym miejcu niż piekarnik.. są jakieś konkretne powody, czy tak chcesz?? Bo jak to by było w słupku, to rozumiem, ale tak, jak i tak jest na dole to nie wiem, czy nie lepiej dać płytę i piekarnik koło siebie wizualnie mi bardziej pasuje.. ale to mnie, Tobie nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Dario przeciez piekarnik nie jest na dole, nie rozumiem troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 faktycznie przecież jest w słupku a to chyba ze zmywarką pomyliłam... widać, że pora spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2008 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć z rańca Kasia, nie liczyli mi za mb tylko przyjechał, obmierzył ściany i popytał ile czego chcę. A po wyrysowaniu projektu Pan podał mi kwotę. 14 tys. po wytargowaniu, nie wiem czy to dużo ogólnie czy nie, tu w Rzeszowie to najtaniej jak pytałam. Podobno da się też do końca września. Kuchnia z frontami dębowymi. Aniu, pod płytą są 3 szuflady na których mi zależy bardzo. A piekarnik w słupku, bo gdzie indziej? Za zachwyty podziękowała Mi też sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć, super kuchnia, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć Cieszę sie, że sie podoba Mam nadzieję, ze choć taka wyjdzie na zywo jak nie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.08.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Wyjdzie, wyjdzie, co ma nie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Zastanow sie czy nie zwiekszyc ilosci szuflad, sa duzo poreczniejsze niz polki I poreczniejsze sa szafki poziome z podnoszonymi frontami, trudniej sie walnac w leb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Zastanow sie czy nie zwiekszyc ilosci szuflad, sa duzo poreczniejsze niz polki też o tym myślałam, ale mam jeszcze czas do środy na podjecie konkretnej decyzji I poreczniejsze sa szafki poziome z podnoszonymi frontami, trudniej sie walnac w leb Tego akurat na bank nie chcę. po 1 nie podobają mi sie wogle, po 2. obawiam się, że mogą nie pasować do ogólnego wystroju kuchni, bo wg mnie są za nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 A nie da sie zrobic typowych frontow ale poziomych??, Chyba ze poziom, jest jednoznaczny z nowoczesnoscia Wszystko zalezy jaki masz budzet, szuflady sa drozsze ale bardziej pojemne i latwiejszy dostep jest, pod zlewem tez mozna miec szuflade z segregacja smieci i otwierana przyciskiem przy pomocy nogi, wtedy nie ma problemu z wyrzuceniem smieci jak sie ma je w rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć Cieszę sie, że sie podoba Mam nadzieję, ze choć taka wyjdzie na zywo jak nie lepsza na żywo będzie napewno jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 I poreczniejsze sa szafki poziome z podnoszonymi frontami, trudniej sie walnac w leb Tego akurat na bank nie chcę. po 1 nie podobają mi sie wogle, po 2. obawiam się, że mogą nie pasować do ogólnego wystroju kuchni, bo wg mnie są za nowoczesne. najpierw chciałam napisać tak jak Wiola, że takie poziome szafki to w ogóle nie pasują do tradycyjnych kuchni ale jak poszperałam to nawet fajnie to wygląda oczywiście bez mlecznych szybek Oczywiście wybór należy do Wioli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 magi, podrzuć jak możesz jakieś fotki, to zobaczę jak to leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 i będzie kolejny projekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Wiola wysłałam Ci maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 po pierwsze to cześć... po drugie to bardzo fajna kuchnia - sprawia wrażenie bardzo przestronnej - ile to masz m2? po trzecie - fronty z dębu zwykłego, czy jakoś bielonego...bo z projektu wygląda raczej jasno... po czwarte - Magi dawaj foty tu a nie tam na priva czy innego maila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 po pierwsze: czesć po drugie: ponad 13m2 po trzecie: fronty z dębu bielonego ale mają mi próbkę zrobic i pokazać, wtdey zdecyduję. nie mają wszystkich kolorów w programie bo to zwykły pro1000 chyba po czwarte: nie mogę otworzyć plików (dzięki Magi) ale postaram sie w domu i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 co to za sekrety tu jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts