Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

po lewej lodówka??

mi wszysko się podoba, ale rzuca się w me oko, że płyta jest w innym miejcu niż piekarnik..

są jakieś konkretne powody, czy tak chcesz??

Bo jak to by było w słupku, to rozumiem, ale tak, jak i tak jest na dole to nie wiem, czy nie lepiej dać płytę i piekarnik koło siebie :wink:

wizualnie mi bardziej pasuje..

ale to mnie, Tobie nie musi :wink:

Cześć z rańca :D

Kasia, nie liczyli mi za mb tylko przyjechał, obmierzył ściany i popytał ile czego chcę. A po wyrysowaniu projektu Pan podał mi kwotę. 14 tys. po wytargowaniu, nie wiem czy to dużo ogólnie czy nie, tu w Rzeszowie to najtaniej jak pytałam. Podobno da się też do końca września. Kuchnia z frontami dębowymi.

Aniu, pod płytą są 3 szuflady na których mi zależy bardzo. A piekarnik w słupku, bo gdzie indziej? :wink:

Za zachwyty podziękowała :lol: Mi też sie podoba :wink:

Zastanow sie czy nie zwiekszyc ilosci szuflad, sa duzo poreczniejsze niz polki

też o tym myślałam, ale mam jeszcze czas do środy na podjecie konkretnej decyzji

I poreczniejsze sa szafki poziome z podnoszonymi frontami, trudniej sie walnac w leb

Tego akurat na bank nie chcę. po 1 nie podobają mi sie wogle, po 2. obawiam się, że mogą nie pasować do ogólnego wystroju kuchni, bo wg mnie są za nowoczesne.

A nie da sie zrobic typowych frontow ale poziomych??, Chyba ze poziom,

jest jednoznaczny z nowoczesnoscia :)

Wszystko zalezy jaki masz budzet, szuflady sa drozsze ale bardziej pojemne i latwiejszy dostep jest, pod zlewem tez mozna miec szuflade z segregacja smieci i otwierana przyciskiem przy pomocy nogi, wtedy nie ma problemu z wyrzuceniem smieci jak sie ma je w rece :)

I poreczniejsze sa szafki poziome z podnoszonymi frontami, trudniej sie walnac w leb

Tego akurat na bank nie chcę. po 1 nie podobają mi sie wogle, po 2. obawiam się, że mogą nie pasować do ogólnego wystroju kuchni, bo wg mnie są za nowoczesne.

najpierw chciałam napisać tak jak Wiola, że takie poziome szafki to w ogóle nie pasują do tradycyjnych kuchni ale jak poszperałam to nawet fajnie to wygląda :) oczywiście bez mlecznych szybek :)

Oczywiście wybór należy do Wioli :D

po pierwsze to cześć...

po drugie to bardzo fajna kuchnia - sprawia wrażenie bardzo przestronnej - ile to masz m2?

po trzecie - fronty z dębu zwykłego, czy jakoś bielonego...bo z projektu wygląda raczej jasno...

po czwarte - Magi dawaj foty tu a nie tam na priva czy innego maila... :wink:

po pierwsze: czesć :lol:

po drugie: ponad 13m2

po trzecie: fronty z dębu bielonego ale mają mi próbkę zrobic i pokazać, wtdey zdecyduję. nie mają wszystkich kolorów w programie bo to zwykły pro1000 chyba

po czwarte: nie mogę otworzyć plików (dzięki Magi) ale postaram sie w domu i dam znać :lol: