wiolasz 07.08.2010 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Cześć Wadera Jak to fajnie że ktoś nowy pojawia się na forum, w końcu coś się dzieje Przed nami dużo pracy, tyle że ja już zwolniłam, nigdzie nie pędzę z tym wykańczaniem, bo wolę posiedzieć i pocieszyć sie tym co mam. Muszę wykorzystać ten czas, bo niedługo już zimno będzie i skończy się siedzenie wieczorami i słuchanie świerszczy, maciejka też już chyli się ku końcowi Arnika, nie jęcz. Synowa być musi, bo jak nie ma synowej to albo "kaleka" jakaś albo Zięcia będziesz miała ;) Komu włości zostawisz jak wnuków nie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 drugiej żonie obecnego męża ? czeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 drugiej żonie obecnego męża ? czeeee.... czeee i ich dzieciom :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 nooo... że nie wspomne, że i druga teściowa jest wtedy jeszcze "na stanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Ależ wizje czarne roztaczasz przed Wiolą nie strasz dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Nitka miewa prorocze wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wy mnie wykończycie... Moja mama tak wszystko zostawiła.... Drugiej żonie... i jej synowi... Ja nic nie mam... a dziadek to nawet wnuków nie zna... nawet Emila w życiu nie widział na oczy. Jak tak dalej pójdzie to ja się też wykończę.... A Wy mi gwóźdź do trumny przyszykujecie.... Oj niedobre koleżanki Idę popłakać w samotności..... A synowa niech będzie, ale nie teraz jeszcze... nie teraz... Ja jeszcze za młoda jestem na babcie.... Jeszcze nie teraz... Ale to tylko my tak możemy sobie pomyśleć... Jak synuś zaszaleje z plemnikami to ja nic do gadania nie będę miała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wiola, sorki... ale gafa... ale widzisz, życie jakie jest wredne? Trzeba i dla zycia być wrednym i przechytrzyć dziada A o synową nie martw sie, młodzi nie tacy jak kiedyś są. A młoda babcia to najlepsza babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Arnika, pracowałam kiedyś z kobietą wtedy miała 32 lata.....była babcią więc luzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Nooooooooooooo tak w moim wieku można być już dawno babcią................ Ale jak młody ma szukać synowej to najlepiej w Gdańsku... wtedy będzie najlepsza synowa..... Wiolaszku nie przechytrzysz życia... Każdemu co innego jest pisane..... i każdy ma swój krzyż..... Czasem mam wszystkiego dość... oj mam.....Najgorsze, że teraz jestem sama i bardzo często jest mi smutno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Ja tam nie wiem, nei mam dzis nastroju do filozofowania...bo powiesiłam zasłony- firankami to nazwac nie można. I nijak mi tam nie pasują, albo przyzwyczaiłam się już do pustych okien albo nie wiem co...a mojemu sie podoba...ALe mówię mu, nie znasz sie i gustu nie masz...ale On nie, swoje wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 No to mój ostatnio pytał się kiedy to będą firanki w oknach? Wtedy to mu się tak domowo zrobi....A ja mu na to - jak na karnisze zapracujesz i na te firanki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Mówiłam to samo i już mam kupione...ale mi jakoś nie leżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wiolaszku... zakupiłam worek ogórków... I jakoś nie chce mi się robić tych ogórków...........Zrobię z chili i miodem... i kiedyś jadłam z curry puer były.... Czyżbym wchodziła w babciny wiek... a może zachciało mi się swojusich ogórasków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A może sklepowe nie odpowiadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Odpowiadają... Tylko w chilii i miodzie nie mają, i w curry też nie widziałam...A i konserwowe super są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Arnika - sorki za żarty, nie wiedziałam i nie chciałam urazić w żaden sposób.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Skąd mogłaś wiedzieć..... Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wiolka, dobre sa te firanki tylko po co je tak glupio upinasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2010 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Małgoś, bo jak wisi normalnie, z góry w dół to jest jeszcze gorzej...ten wykusz jest tragiczny i tak i tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts