Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Cześć Wadera :D

Jak to fajnie że ktoś nowy pojawia się na forum, w końcu coś się dzieje :D

Przed nami dużo pracy, tyle że ja już zwolniłam, nigdzie nie pędzę z tym wykańczaniem, bo wolę posiedzieć i pocieszyć sie tym co mam. Muszę wykorzystać ten czas, bo niedługo już zimno będzie i skończy się siedzenie wieczorami i słuchanie świerszczy, maciejka też już chyli się ku końcowi :D

Arnika, nie jęcz. Synowa być musi, bo jak nie ma synowej to albo "kaleka" jakaś albo Zięcia będziesz miała ;);) :D Komu włości zostawisz jak wnuków nie bedzie?

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wy mnie wykończycie...

Moja mama tak wszystko zostawiła.... Drugiej żonie... i jej synowi... Ja nic nie mam... a dziadek to nawet wnuków nie zna... nawet Emila w życiu nie widział na oczy.

Jak tak dalej pójdzie to ja się też wykończę.... A Wy mi gwóźdź do trumny przyszykujecie.... Oj niedobre koleżanki :(

Idę popłakać w samotności.....

A synowa niech będzie, ale nie teraz jeszcze... nie teraz...

Ja jeszcze za młoda jestem na babcie.... Jeszcze nie teraz...

Ale to tylko my tak możemy sobie pomyśleć... Jak synuś zaszaleje z plemnikami to ja nic do gadania nie będę miała.....

Nooooooooooooo tak w moim wieku można być już dawno babcią................

Ale jak młody ma szukać synowej to najlepiej w Gdańsku... wtedy będzie najlepsza synowa.....

Wiolaszku nie przechytrzysz życia... Każdemu co innego jest pisane..... i każdy ma swój krzyż..... Czasem mam wszystkiego dość... oj mam.....

Najgorsze, że teraz jestem sama i bardzo często jest mi smutno.....

Ja tam nie wiem, nei mam dzis nastroju do filozofowania...bo powiesiłam zasłony- firankami to nazwac nie można. I nijak mi tam nie pasują, albo przyzwyczaiłam się już do pustych okien albo nie wiem co...a mojemu sie podoba...ALe mówię mu, nie znasz sie i gustu nie masz...ale On nie, swoje wie...

:bash: