wiolasz 06.09.2010 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 eee tam, ups, brązowa już kupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.09.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 to poszukaj innego żyrandola, bardziej nowoczesnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.09.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 a najlepiej bardzo nowoczesnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ale te nowoczesno- nowoczesne niestety są zbyt drogie. Przynajmniej te, które mi się podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 06.09.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witaj Wiolasz jakie masz kaloryfery i gdzie kupione, bo sama nie wiem na co sie zdecydować, jakiej firmy? i parapety masz ładne, marmurowe nie? gdzie kupowałaś pamiętasz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.09.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ale te nowoczesno- nowoczesne niestety są zbyt drogie. Przynajmniej te, które mi się podobaja. eeee tam, opowiadasz coś na pewno znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witaj Wiolasz jakie masz kaloryfery i gdzie kupione, bo sama nie wiem na co sie zdecydować, jakiej firmy? i parapety masz ładne, marmurowe nie? gdzie kupowałaś pamiętasz? Pozdrawiam Dzięki Parapety marmur, kupione w Mariot (obok Tesco) w Rzeszowie. Ale chyba w większości salonów z oknami mają takie albo podobne. Grzejniki Kermi, sprawdzone przez rodzinkę, wiec wiedziałam jakie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 (edytowane) Uaktualniam: 1.Zuza + R. (Dobrze pamietam?)2. Malka +A.3.Małgoś cholera bez P.4.Nitka + R.5. Wusia-nie przyjmuje do wiadomosci że Cię nie bedzie6. Markotka +?7 Lidzia na pewniaka 8. Rasia cos myśli...9. Olga kombinuje z czasem, coby tak 10. Czekam na wieści od Mysi 11. Nelka + P. (?)12. Pasie +M.13. Kachna28 (?)14. marekmarian15. Arnika (?) Edytowane 7 Września 2010 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrButton 08.09.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 WItaj, Bardzo ładny domek a okolice to zdecydowanie podkarpackie klimaty - wyglądają znajomo. Rzeszowszczyzna - a gdzie dokładnie? Ja buduje pod Krosnem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.09.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Cześć Panie Guzik My praktycznie Rzeszów ale formalnie już nie Rzeszów Kto wysłał do mnie dziś smsa i sie nie podpisał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrButton 08.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Aha, Ale o żadnym sms-ie mi nic niewiadomo. O co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Cześć Panie Guzik My praktycznie Rzeszów ale formalnie już nie Rzeszów Kto wysłał do mnie dziś smsa i sie nie podpisał?? A kto nie ma mnie w ksiazce??? Nie wstyd Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.09.2010 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 A kto nie ma mnie w ksiazce??? Nie wstyd Ci? Nie, bo mam drugi stary telefon i niestety chyba zmeczony jest bo nie identyfikuje numerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.09.2010 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Chciałam się zapytać co ostatecznie robimy z dorosłym przychówkiem? zabierać - nie zabierać? cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2010 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Dorosły jak najbardziej zabierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 14.09.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 cześć wiola:wiggle:ja też sprawdziłam , mam 127 km/2 godzinki/. ale już nie jestem taka szalona jak kiedyś. poweru mi brak... i choróbska nękają niestety. ale pogody ślicznej życzę. a wiem ,że u ciebie pięknie jest.15 lat temu byłam w Bieszczadach ale wstyd:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 lubię liczbę 10. No więc wieści są takie, ze się organizujemy z wyjazdem do rodziców -a to cała wyprawa, więc pojedziemy tam najpierw, potem zostawimy dziecia i śmigniemy do H. A to juz tylko dziesiąt kilosków jest -szkoda, ze na drodze masa radarów. Może pogórzem pojedziemy to bedą piekne widoki chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mysza, bedziesz u Wioli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mysza, z Przemyśla nie jest tak źle z radarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Hejka, namawiam męża na wypad do ciebie mam nadzieję, że się namyśli i pojedziemy razem, bo naprawdę zaczniecie wszyscy myśleć, że jakiś wirtualny jest jeszcze kwestia tego, czy moja mama zostanie sama z moimi zołzelinami sama będę cię informować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts