wiolasz 26.09.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 M. bardzo sie cieszył ze smakowała dziś padł bo od rana na grzybach szalał wiec przekażę jutro. a sałatka....Już wyczesuję z głowy: Brokuł lekko podgotować w osolonej wodzie, puszka fasoli czerwonej, ok. 30-40 dkg szynki, pieczarki marynowane, 3-4 ząbki czosnku, sól pieprz, majonez, trochę musztardy. I wszystko Oby smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.09.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 To widzę, że sie imprezka wyśmienicie udała:) Wiolasz fotki powklejałam, znowu coś fajnego widać. Choć nie takie fajne, jak u Ciebie impreza. No qrczę, nawet gdybym chciała, to telepatycznie bym się nie dowlekła. A zazdroszczę tego spotkania. Dobrze, że dowiedziałam sie z opóźnieniem, bo bym po nocach nie spała. A tak......było...........minęło................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Wiolcia ja tej sałatki optycznie nie widziałam to napisz poza składnikami jak je przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Wuśka, jej sie nie przerabia, mieszasz wszystko i juz Afrodytko, myślałam, ze zaglądasz do wątku czasem...a właściwie z których stron jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 ale jak te 30 dkg szynki w całości wrzucam brokuła też i pieczarki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 wusia no jasne ze w calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 tak własnie Martusia myślałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 wusia no jasne ze w calosci No pewnie Wuska :D PS> kroisz na kawałeczki, wielkośc dowolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.09.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Wuśka, jej sie nie przerabia, mieszasz wszystko i juz Afrodytko, myślałam, ze zaglądasz do wątku czasem...a właściwie z których stron jesteś? Zaglądam, podczytuję, ale rzadko, bo praca, budowa, praca, dom, fucha, budowa, praca i tak w kółko. Jestem z samego południowego koniuszka wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Wiolka no co ja Ci tu bede kadzić..... no kurde fajnie było.... ale tak sobie pomyślałam, że na następną impre to chyba wezme Chłopa, niech coś z tego ma, nie? Lidki wynajęty to kija z kiełbasą przynajmniej trzymał, to mój tez może może potrzymać Mnie tam grzyby nie tarzają, mnie tarzała fasolka ukłony dla kucharza od fasolki, nooo to tyle... dziękuje za uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.09.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Wiolasz -cieszę się, że imprezka Wam się udała -no i ostatnie wrześniowe promyki słoneczka chyba Wam się trafiły Mam nadzieje, ze uda nam się jeszcze spotkać, może u mnie, może u Ciebie, a może w KRK -muszę tylko trochę ten cały chaos ogarnąć... Całuski!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ja zaraz zobacze, czy mnie grzyby przetarzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 no albo będzie dobrze, albo będziesz miała srake... innej opcji chyba nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 No jeszcze moze byc zgon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.09.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ja to jak zawsze nieobecna No ale może kiedyś sobie odbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Mam nadzieje, ze dotrzesz w koncu, bo ciagle tylko musze mowic: nie znam Moni osobiscie, a to taka zajefajna dziewczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 oooooo potwierdzam - tak mówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 No jeszcze moze byc zgon. nooo to w takim przypadku dobrze sobie zapamiętaj od kogo były te grzybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 nooo to w takim przypadku dobrze sobie zapamiętaj od kogo były te grzybki To Ty sobie zapamietaj, bo mnie juz bedzie wszystko jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Nie gadaj, dziś skończyłam kolejną partię, jeszcze kilka wypadów i będę rozdawać Monia, zawsze mi bedzie miło, gdybyś chciała podjechać Bo Małgoś faktycznie powtarza to jak zdarta płyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts