Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

M. bardzo sie cieszył ze smakowała :D

dziś padł bo od rana na grzybach szalał wiec przekażę jutro.

a sałatka....Już wyczesuję z głowy:

Brokuł lekko podgotować w osolonej wodzie, puszka fasoli czerwonej, ok. 30-40 dkg szynki, pieczarki marynowane, 3-4 ząbki czosnku, sól pieprz, majonez, trochę musztardy. I wszystko ;) Oby smakowało :D

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To widzę, że sie imprezka wyśmienicie udała:)

Wiolasz fotki powklejałam, znowu coś fajnego widać. Choć nie takie fajne, jak u Ciebie impreza. No qrczę, nawet gdybym chciała, to telepatycznie bym się nie dowlekła. A zazdroszczę tego spotkania. Dobrze, że dowiedziałam sie z opóźnieniem, bo bym po nocach nie spała. A tak......było...........minęło.................:)

Wuśka, jej sie nie przerabia, mieszasz wszystko i juz :D

Afrodytko, myślałam, ze zaglądasz do wątku czasem...a właściwie z których stron jesteś?

Zaglądam, podczytuję, ale rzadko, bo praca, budowa, praca, dom, fucha, budowa, praca i tak w kółko.

Jestem z samego południowego koniuszka wielkopolski

Wiolka no co ja Ci tu bede kadzić..... no kurde fajnie było.... ale tak sobie pomyślałam, że na następną impre to chyba wezme Chłopa, niech coś z tego ma, nie? Lidki wynajęty to kija z kiełbasą przynajmniej trzymał, to mój tez może może potrzymać :lol:

Mnie tam grzyby nie tarzają, mnie tarzała fasolka :lol: ukłony dla kucharza od fasolki, nooo to tyle...

dziękuje za uwage :lol: