malka 27.09.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Moja rodzicielka zapytała, czy my aby do Cię dotarliśmy, czy to taka sciema i telefonicznie ustalamy jakieś tajne wersje Nie będę tiutiac, ale obiecuję, że wpadnę jeszcze dom obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 taaa, jak autostradę zbudują :D Zapraszam całą trójke, już Was N. nie puści samych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 no też tak mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.09.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Cześć imprezowiczko-grzybiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Cześć Żono Niewolnico :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Wiola weź się zlituj wyciąg Małgoś i przykulajcie się do Wioli no jak Cię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Wlasnie wlasnie popieram Wusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Cześć Kochana! Sorki wielkie, ale wiesz... nie chciałam Was zamęczać... To kiedy poprawiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2010 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 oooo Raśka :D A kiedy chcesz? % zostało sporo;) więc można coś pomyśleć Wuska, 22-23 jestem w Krakowie, nie ma zmiłuj, nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 wiolasz a czemu wy wtedy w krakowie ladujecie a nie u nas??? tzn u Arniki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 od Krakowa do nas to raptem godzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 oooo Raśka :D A kiedy chcesz? % zostało sporo;) więc można coś pomyśleć Wuska, 22-23 jestem w Krakowie, nie ma zmiłuj, nie dam rady. Melduje, ze zyje i grzybki byly pyyyyyyyyyyyszne. wiolasz a czemu wy wtedy w krakowie ladujecie a nie u nas??? tzn u Arniki ?? Gdyz Wiola ma zjazd. Ona gowniara dopiero teraz studia zaczyna. od Krakowa do nas to raptem godzinka Taaaaa, no ale nie ma czym dojechac jak sama zawsze mowisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wiolaszko dzięki za zaproszenie na imprezkę. Melduję, ze zyjecie w pięknej okolicy, macie wspaniałą rodzinkę i piękny dom, o schodach juz nie wspomnę. Może jak juz macie wprawę to wpadniecie do mnie? Widzę, ze wszyscy przeżyli ognisko, ciekawe tylko jak brzoza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 od Zawiercia mogę Was zabrać a co:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.09.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wusia.... ale Tobie to sie bardzo kierunki popierniczyły.... Przez Zawiercie do mnie i to z Krakowa....????????????? To ja już wiem dlaczego Ty nie jeździsz nigdzie swoim samochodem i z gadającym i ustrojstwem na szybie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 oj Wioluś i tu się mylisz ja dużo jeżdżę i nie zawsze z ustrojstwem:P a do Zawiercia pociągiem z Krakowa jest sporo połączeń i jak coś to ja mogę Wiolaszka i Małgoś z dworca zawinąć i do Ciebie dowieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wiolaszko dzięki za zaproszenie na imprezkę. Melduję, ze zyjecie w pięknej okolicy, macie wspaniałą rodzinkę i piękny dom, o schodach juz nie wspomnę. Może jak juz macie wprawę to wpadniecie do mnie? Widzę, ze wszyscy przeżyli ognisko, ciekawe tylko jak brzoza? Mysza, za mądre masz wypowiedzi na tak młodą osóbkę, jestem zaskoczona, bo inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, Bardzo się cieszę, że mogliście wpaść i posiedzieć z nami. Zapraszamy częściej, jak tylko będziecie w okolicy. A co do schodów, to masz teraz spaczony gust ale Cie rozumiem ;D Jeszcze w tym roku wybieramy sie do Stolicy, wiec mam nadzieję, na kolejne spotkanie. A brzoza ma się dobrze, chyba juz trochę się przyzwyczaiła bo ciągle ktoś ją z którejś strony podpala Nastepnym razem przesuniemy trochę miejsce na ognisko i wszyscy będą zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 oj Wioluś i tu się mylisz ja dużo jeżdżę i nie zawsze z ustrojstwem:P a do Zawiercia pociągiem z Krakowa jest sporo połączeń i jak coś to ja mogę Wiolaszka i Małgoś z dworca zawinąć i do Ciebie dowieźć A spowrotem?? Też mnie odwieziesz do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wioluś a z Krakowa jak wrócisz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wioluś a z Krakowa jak wrócisz:P Z uśmiechem na ustach, Kraków do mnie przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts