Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A wiecie, ze jest coś takiego i ludzie naprawdę z tego korzystają :)

Rozdział 2

Skargi

art. 227

Przedmiotem skargi może być w szczególności zaniedbanie lub nienależyte wykonywanie zadań przez właściwe organy albo przez ich pracowników, naruszenie praworządności lub interesów skarżących, a także przewlekłe lub biurokratyczne załatwianie spraw.

:p:p:p:p

A wiecie, ze jest coś takiego i ludzie naprawdę z tego korzystają :)

Rozdział 2

Skargi

art. 227

Przedmiotem skargi może być w szczególności zaniedbanie lub nienależyte wykonywanie zadań przez właściwe organy albo przez ich pracowników, naruszenie praworządności lub interesów skarżących, a także przewlekłe lub biurokratyczne załatwianie spraw.

:p:p:p:p

Ja korzystałam :)

zgadnijcie ile czasu zajęło rozpatrywanie mojej skargi :D

To była jeszcze większa biurokratyczna farsa, niż sama sprawa .

To tak jak ja - zlozylam podanie o paszport, bo sie zorientowalam, ze konczy mi sie za 4 miesiace, a zeby leciec do Stanow trzeba miec wazny pol roku do przodu. P. mial przyleciec na Swieta, ale dostal wielka robote i ja postanowilam poleciec do niego. Mialam leciec 26 grudnia, podanie zlozylam 7-ego. Na wydanie paszportu jest miesiac, wiec zlozylam podanie o przyspieszenie. Paszport odebralam w wigilie, polecialam w drugie Swieto, a odmowa przyspieszenia przyszla 7 stycznia, jak ja juz zdazylam wrocic do domu. :D

eeeeeee jeśłi mowa o tym co pokazywała mi Mysia... to wrzośce... na bank... bo takie tyż mam :D

http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/TKtaFLLZWqI/AAAAAAAAEIY/VmIwqhC3IvY/s800/050.JPG

Edytowane przez nitubaga