Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

w sobote mam mieć od 9-15

a potem 15.18 http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=2&ident=b0.02995729.1286832387&OK#focus masz pociąg i malka Cię odbiera z dworca o 17.12 :D

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie nie Słońce, ja nie mogę w tą sobotę, bo dziecko zostaje u ciotki od piatku już. Moj stary ma jakiś wyjazd służbowo- integracyjny i wypycham go ile wlezie. A ja w sobotę dziecko muszę odebrać na 150%..

Poza tym i tak balujecie u Arniki, wiec czasu nie macie za duzo na inne sprawy, nie? ;)

Tak sobie czytam i Wy z tymi lodami to tak serio :o

Wiem jedno, anginę trzeba wyleżeć, bo to nie choroba gardła, lecz całego organizmu.

Moje młode miało raz i najgorsza z chorób to była , bo utrzymać go we względnym bezruchu zakrawa o cud.

Angina jest okropna, wiem bo sama miałam ze sto razy :rolleyes: no może ciut mniej i wysoka gorączka i wymioty, okropnośc

niestety zdarzają się różne powikłania więc na prawdę trzeba wyleżeć i antybiotyk co najmniej 10 dni, chwała bogu, ze już pencyliny i debecyliny w tyłek nie dają

ja płukałam woda z solą albo z sodą oczyszczoną

dużo zdrówka Julci zostawiam:):):)

Dzieki dziewczynki.

U Julki jakoś tym razem przebiega spokojnie, bo bezgorączkowo. Ma tylko załzawione oczy i mnóstwo śpiochów, co dla mnie jest dziwne...no ale jest. ale też widzę że mija powoli. Czopów ropnych nie ma na szczęście. Do przedszkola nie chodzi, ale o leżeniu mogę zapomnieć. Raz chyba w swoim życiu leżała w łóżku ale miała rotawirusa i nie miała siły wstać.. Dziś już lata jak szalona i pyskuje po staremu ;P

Za to ja kupiłam szafkę :D:D

chyba już ta na stałe będzie, bez zmian. Jak przyjdzie to sie pochwalę