Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooooo masz racje Wiolaszku..., masz racje.... Wpadły, niewiele mówiły, nic nie zjadły i pojechały.... wir zrobiły i już ich nie ma....

Aaaa i zapomniałam, że czasem mówią, że im się podoba..... a zachwyt...... uuuuuu No ale co miały mówić..... z drugiej strony :)

Małgoś, to na fakcie sytuacja.

Na budowie był rozpierdolnik pozostawiony przez pana P, zero tynków, wylewek, kable i rurki wystające ze ścian w najmniej oczekiwanych miejscach, generalnie fuuuuj.

Przyjechali moi znajomi , stanęli w miejscu gdzie planowany był salon i chóralnie stwierdzili...."boszzzzzzz jak tu pięknie".

Dłuższą chwile zastanawiałam się czy im się percepcja wzrokowa zaburzyła, w mózgu cos poprzestawiało, czy chcą być nad wyraz uprzejmi. Do dzis nie wiem co im sie stało, ale za normalnych przestałam ich uważać :lol:

Arnika, jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co się ma...

Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie dom to tylko dom. MIejsce do spania, spędzania czasu kiedy pada deszcz czy wieje mocny wiatr. Ale od ludzi, którzy ze mną są zależy czy sie dobrze czuję czy nie...Mieszkałam w różnych warunkach, pamietam nawet jak obudziłam się nocą a karaluch po mojej kołdrze zapitalał...

Nie ma co przeżywać. Dom to dom...

Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie dom to tylko dom. MIejsce do spania, spędzania czasu kiedy pada deszcz czy wieje mocny wiatr. Ale od ludzi, którzy ze mną są zależy czy sie dobrze czuję czy nie...Mieszkałam w różnych warunkach, pamietam nawet jak obudziłam się nocą a karaluch po mojej kołdrze zapitalał...

Nie ma co przeżywać. Dom to dom...

I dlatego od Wiolki z pralni się nie chciało wychodzić. :lol: