Arnika 30.10.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Noooo oby te drzewa dopiero sadzone były.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.10.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Ja również dołączam do życzeń - wszystkiego najlepszego, Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.11.2010 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Dzieki Monia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Cze Wiola... co dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.11.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Hej wiolaszku, jestem Coraz piękniej u Ciebie!!! Piękny prezent od koleżanek dostałaś Przy okazji przypominam się z prośbą o nr konta, bo z długiem w nowy rok wchodzić nie chcę Ta szafeczka na dłuuugich nogach jest cudna, skądeś to wyrwała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.11.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Cze.. ze spraw wykończeniowopodobnych, próbuję wstrzelić się w zapchany grafik mego M. i pomalować w końcu górę... Niestety święta za pasem i czas prezentów więc...moze dobrze że ten grafik taki zapchany Nelka, szafka jest z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dzień doberek Ludu pracujący a niewykończeniowo co tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Szafka bardzo ładna... Maselniczka i pojemniczki też super No niech Ci dobrze służą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Cze.. ze spraw wykończeniowopodobnych, próbuję wstrzelić się w zapchany grafik mego M. i pomalować w końcu górę... Niestety święta za pasem i czas prezentów więc...moze dobrze że ten grafik taki zapchany Nelka, szafka jest z allegro. o to masz jak ja z tym grafikiem nie cierpię tego i pewne muszę robić sama bo tak to od weekendu do weekendu wszystko musiało czekać wrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.11.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Pasie, ale Twój P. dłużej pracuje niż mój. A mój ciągle coś poprawia wokół domu, tylko mnie te sprawy nie interesują więc ich nie zauważam czyli nic nie robi :D albo nie to co mi potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Noooo strasznie spóźniona, z zadyszką, ale z najlepszymi życzeniami...http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcGr3mwgsUGP9uN4I5rE5MIrKIl2sjP0Qt2t6TGsXiP5qMlgE&t=1&usg=__kKr6Mc1YYuifHnE8qVoPqMy2h70= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2010 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Czesć Raśka, dzieki :D Ja wczoraj własnie miałam wizytę przemiłych policjantów, która zakończyła sie 200 złotowym mandatem karnym za artykuł 77 KW. Jakiś przemiły sąsiad zgłosił na policję ze Luśka biega luzem, ściga i płoszy sarny...Oczywiscie oprócz jednego psa sąsiada, wszystkie psy biegają luzem, ścigają sarny, ale tylko ja dostałam mandat...NIeźle...ludzie są fantastyczni, naprawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.11.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 to się narobiło i co teraz z psiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Z psiną nic, ma ograniczone pole biegania i znów czuję się jak w bloku bo trzeba psa na spacery wyprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 na spacery na tak dużej działce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Nitka, na działce nie musi na smyczy, ale ona sie nie umie załatwić na działce, u siebie nie sra nic na to nie poradzę. Żeby sie załatwiła, ktoś musi teraz z nią wychodzić choć cała nasza ulica ma psy luzem puszczane..ale wiesz, ja nie mam znajomości ani rodziny w gminie, a tu sami starzy mieszkańcy, z czym podskoczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 no to jej trzeba wydzielić kącik i nauczyć... chyba, ze wolisz spacery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 jak wydzielić?:D i jak jej to powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Moja suka nie uczona zawsze się załatwia w tym samym miejscu. Metr w te czy w tamte ale to samo miejsce. Jak była mała to Raska kazała mi mówić siku siku jak sikała.... i kupa kupa jak "kupała " w końcu pies chwycił co się kryje pod słowem siku i kupa ... i teraz jak szybko trzeba by się ząłatwiła bo np gdzieś jedziemy, to się mówi siku kupa i ona biegnie i się załatwia niczym na komende Serio! gdybym nie wiedziała to bym nie uwierzyła, ale tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Noooo to masz Nitka szkolonego psa Mój też wyprowadzany przed ogrodzenie.... tyle, ze bez smyczy. On się nigdzie nie wypuści bez nas. A na działce biega czasami jak oszalały i jak mu się chce to i załatwi się.... Kiedyś mężowi nie chciało się z nim w nocy wyjść przed furtkę... i wypuścił go drzwiami głównymi na ogródek.... Mąż za jakiś czas woła go, i woła... a psina stoi od dawna przed drzwiami tarasowymi w.... kuchni. I nie ma to tamto... trzeba wyjsć.... A myślałam, ze tylko drzwi otworzę i będę miała psa z głowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts