Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej wiolaszku, jestem :lol:

Coraz piękniej u Ciebie!!! Piękny prezent od koleżanek dostałaś :) Przy okazji przypominam się z prośbą o nr konta, bo z długiem w nowy rok wchodzić nie chcę ;)

Ta szafeczka na dłuuugich nogach jest cudna, skądeś to wyrwała? :)

Cze..

ze spraw wykończeniowopodobnych, próbuję wstrzelić się w zapchany grafik mego M. i pomalować w końcu górę...

Niestety święta za pasem i czas prezentów więc...moze dobrze że ten grafik taki zapchany ;)

Nelka, szafka jest z allegro.

o to masz jak ja z tym grafikiem :rolleyes: nie cierpię tego i pewne muszę robić sama bo tak to od weekendu do weekendu wszystko musiało czekać wrrrrrr

Czesć Raśka, dzieki :D:D

Ja wczoraj własnie miałam wizytę przemiłych policjantów, która zakończyła sie 200 złotowym mandatem karnym za artykuł 77 KW.

Jakiś przemiły sąsiad zgłosił na policję ze Luśka biega luzem, ściga i płoszy sarny...Oczywiscie oprócz jednego psa sąsiada, wszystkie psy biegają luzem, ścigają sarny, ale tylko ja dostałam mandat...NIeźle...ludzie są fantastyczni, naprawdę...

Nitka, na działce nie musi na smyczy, ale ona sie nie umie załatwić na działce, u siebie nie sra ;) nic na to nie poradzę.

Żeby sie załatwiła, ktoś musi teraz z nią wychodzić choć cała nasza ulica ma psy luzem puszczane..ale wiesz, ja nie mam znajomości ani rodziny w gminie, a tu sami starzy mieszkańcy, z czym podskoczę?

Moja suka nie uczona zawsze się załatwia w tym samym miejscu. Metr w te czy w tamte ale to samo miejsce.

Jak była mała to Raska kazała mi mówić siku siku jak sikała.... i kupa kupa jak "kupała " ;) w końcu pies chwycił co się kryje pod słowem siku i kupa :D

... i teraz jak szybko trzeba by się ząłatwiła bo np gdzieś jedziemy, to się mówi siku kupa i ona biegnie i się załatwia niczym na komende :o

Serio! gdybym nie wiedziała to bym nie uwierzyła, ale tak jest :)

Noooo to masz Nitka szkolonego psa :)

Mój też wyprowadzany przed ogrodzenie.... tyle, ze bez smyczy. On się nigdzie nie wypuści bez nas.

A na działce biega czasami jak oszalały i jak mu się chce to i załatwi się.... Kiedyś mężowi nie chciało się z nim w nocy wyjść przed furtkę... i wypuścił go drzwiami głównymi na ogródek.... Mąż za jakiś czas woła go, i woła... a psina stoi od dawna przed drzwiami tarasowymi w.... kuchni.

I nie ma to tamto... trzeba wyjsć....

A myślałam, ze tylko drzwi otworzę i będę miała psa z głowy.....