MonikaC 05.11.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Wiola mandat za coś takiego a sąsiadów to masz zajebistych nie ma co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Nawet jak sie ma dom i dzialke, to trzeba z psem na spacery chodzic, one tak maja... A sasiedzi... nie pierwszy raz udowodnili jak lubia Lunke, to musi byc ciagle ten sam patalach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Noo komuś ostro na odcisk musiałam nadepnąć...Ale dość o tym, dowiem sie kto, pewnie trochę czasu minie, ale się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Nawet jak sie ma dom i dzialke, to trzeba z psem na spacery chodzic, one tak maja... : hm... nie wszystkie psy tak mają... są takie które żyją na wyznaczonym im terenie... np na dużej działce.. i nie są wcale wyprowadzane na "siku", bo zazwyczaj robią to w jakimś miejscu oddalonym od budy. Tak planuje zrobić z moją suką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Wiola ale ty potwierasz furtke niech sobie polata??? czy idzie z wami na spacer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Marta, czasem otwierałam, na spacery szła w weekendy z nami. W tygodniu nie mam kiedy łazić...Teraz każdy sąsiad puka sie w głowę i strach im psa wypuścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Sorki Wiolka ale ja bym sie bala jakby taki psiur do mnie lecial, moze nie ja ale jakby lecial do moich dzieci, pewnie jeszcze bez kaganca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 sorki Marta, ale moj psiur zna wszystkie dzieciaki z okolicy, same wlaza na nasze podworko porzucac lusce patyki i pilki i to raczej nie z tego powodu dostalismy mandat. Luna sama do dzieci nie podchodzi, tak jest nauczona, siada w pewnym momencie i patrzy. Poza tym mieszkam naprawde na bocznym uboczu i nikt obcy tedy nie chodzi, tu wrony zawracają. Nie bede tego roztrzasać na forum bo to nie miejsce na to. Są ludzie, którzy zawsze bedą sie psów bać i ich prawo do tego. Szkoda tylko że takie myślenie "bo duży i czarny to od razu morderca" najbardziej uderza w psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Marta, Lunka jest czarna, ale to jest psina o takich dobrych oczach, ze nie przestraszylabys sie jej, gwarantuje Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Malgos mowisz tak bo ja znasz ale chodzi o reakcje kogos kto psa nie zna. Uwazam ze jednak pies na spacer powinien wychodzic z panem ze wzgledu na bezpieczenstwo i innych i psa, przeciez w kazdej chwili moga psa odstrzelic, zabrac, pies moze wpasc w jakies sidla , zwlaszcza ze niedaleko las.Co innego jest to ze ktos napuszcza policje na jednego wlasciciela podczas gdy innych zostawia w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Zasadniczo sie z tym zgadzam, tyle ze to wiocha jest, nie tylko Lunka tak biega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Marta, Lunka jest czarna, ale to jest psina o takich dobrych oczach, ze nie przestraszylabys sie jej, gwarantuje Ci. noo nie do końca... Ja mam labradora.. czyli psa, który jak piszą nie ma w sobie agresji.... co jest zupełną bzdurą co łatwo poznac po jej reakcji na jorki, niektóre suki i koty... i tylko na początku się zżymałam na ludzi którzy kazali mi takiego ladodnego pieska trzymac na smyczy... teraz juz wiem że mieli racje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Nitka masz racje..... Ale labki to polujące psy.... Kolega męża myśliwy ma labka.... przynosi mu wszystko, ale już tylko na polowaniach.... jakby jej krótko nie trzymał to by mu wszystkie jorki , ptaki, i koty przyniosła... Ale ta suka wie, już kiedy jedzie na polowanie, kiedy ma przynosić, a kiedy nic nie ruszać.... Ale szkolona jak diabli..... Tylko, że nikt nie wie, ze szkolona.... I chodzi z kagańcem, albo ma komendę coś nieść w pysku przez cały spacer, albo na smyczy.... Innej opcji nie ma. Inny znajomy już nie myśliwy ... mówi, że jego pies ma tylko oczy i żołądek Oczywiście przeuroczy pies. A czy luna to labrador? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 No widac, ze do Wiolki dziennika zagladasz regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Zasadniczo sie z tym zgadzam, tyle ze to wiocha jest, nie tylko Lunka tak biega... totez uwazam, ze wtedy wszystkim po rowno albo nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 08.11.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 cześć wiola:Dzdjęcia wkeiłam . luknij:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.11.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Cześć Basia, byłam i widziałam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 10.11.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 wiola. dla ludzi o mocnych nerwach.zobacz salon u biomag:jawdrop:ile ona tam napchała. a to ten sam metraż co unas:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 to podoba ci sie ten salon czy nie?? bo sie nie moge zorientowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts