Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To nie znak ani przypadek, tylko jesień. One tak robią jesienią, ale nie wiem, po co.

Tak sobie czytam, jak mówisz, że to czy tamto niepotrzebne, że należało zrezygnowac z okna itp - mam dokładnie to samo. Łażę po domu i myślę, co należało zbudowac i naczej - i jest tego cała masa!!!

A jeszcze proszę, powiedz, dlaczego kinkiecik nie był lajtowy w zakładaniu. Ja własnie taki chcę do holu - i co? Mam się bać?

Edytowane przez Saskja

Hej, nie znam sie na obyczajach ptaków kompletnie :D

Ja sie cieszę, ze niektórych rzeczy nie zrobiliśmy do końca bo mi sie ciągle koncepcje zmieniają ;)

Kinkiecić źle sie zakładało bo tam jest mało miejsca przy gwincie żaróweczki i palce nie chcą wejść żeby podłączyć. A zaraz z boku jest dziurka na haczyk i to wszystko w jednym miejscu prawie. Mąż poklął, poklął ale założył :D:D wązne że jest i swieci cudnie i tanie jak barszcz :D

Hej, nie znam sie na obyczajach ptaków kompletnie :D

Ja sie cieszę, ze niektórych rzeczy nie zrobiliśmy do końca bo mi sie ciągle koncepcje zmieniają ;)

Kinkiecić źle sie zakładało bo tam jest mało miejsca przy gwincie żaróweczki i palce nie chcą wejść żeby podłączyć. A zaraz z boku jest dziurka na haczyk i to wszystko w jednym miejscu prawie. Mąż poklął, poklął ale założył :D:D wązne że jest i swieci cudnie i tanie jak barszcz :D

Nooo czas przeszły...

Ale jak coś już zrobiłaś to też piszesz zrobiłam... a niekoniecznie muszę wiedzieć dokładnie kiedy... i jakiego czasu to dotyczy.....

Jak bardzo przeszły jest ten czas....

• 2 weeks później...