Arnika 06.12.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jak nastepnym razem nie trafisz do tesco to Cie walne. A co takiego fajnego, albo ważnego było w tym Tesco, że aż do rękoczynów chcesz doprowadzić Wiolę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Hej Wiola... u nas odwilż... woda, ciapa, fuuuujjj... juz wolałam -15 a jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.12.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Hej, u mnie +2, śnieg bardzo jest ubity i aż się dziś zawiesiłam na swojej drodze. Z jednej odśnieżali, z drugiej odśnieżali a pośrodku nie Małgoś, sorki, ale jakoś nie miałam ochoty po nocy sie szwendać sama, Ty chyba też nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dzień dybry......mnie jak zwykle w taka pogodę skończył się płyn w spryskiwaczach..... jechałyście kiedyś z "mrożoną" przednią szybą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2010 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 hej oczywiscie, nawet całkiem niedawno, kiedy nagrzana już szyba rozpuszczała padający śnieg ale mróz był na tyle duży że od razu tą wodę na szybie mroził Najlepsze są wycieraczki, które tylko rozmazują wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 znamy to, niestety znamy... i od kiedy właśnie z taką szybą raz musiałam jechać prawie 100 km... zawsze, ale to zawsze mam płyn w bagażniku... dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 jaki płyn?? ze niby zimowy pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.12.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ja w bagażniku też mam, ale cholera jakoś stamtąd nie działa jak naciskam spryskiwacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ja w bagażniku też mam, ale cholera jakoś stamtąd nie działa jak naciskam spryskiwacz :rotfl::rotfl: Ja jestem typowa blondynka z przekonania: idę do M. i mówię żeby mi przejrzał auto przed zimą/latem. Tylko tankuję z własnej inicjatywy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nooo a ja mam zepsuty spryskiwacz i nie psiuka mi nic, i jak ktoś mi zachlapie szybę to już nic nie widać... I dobrze, że jest śnieg jakby co na drogach/ poboczu to zawsze mogę posiłkować się tym śniegiem.... Mąż już nie inwestuje w turbolota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Arnika, auto trzeba kochać jak "dziecko", odwdzięczy sie na dłuuugo Dlatego faceci w większości identyfikują sie z samochodem. Mój jest stary ale planuję dziecko nauczyć nim jeździć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nooo moje też kocham.... zepsute i jeździ dalej, a że zgrzyta w skrzyni, że trzeszczy coś, że spryskiwaczy nie ma... to nic... ale dzisiaj dużego forda mondeo i nie jakiś antyk wyprzedziłam to się facet zdziwił.Tylko naprawa przewyższa znaaaacznie wartość autka i jakby co to będę w przyszłym roku musiała rozejrzeć się za nowszym, bo bez klimy na lato to już sie nie piszę, nie wspomnę o wspomaganiu kierownicy... dlatego też lubię zimę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nie parują szyby zimą?Moje okropnie i nie wiadomo czemu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.12.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 A dawno temu wymienialas filtry powietrza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2010 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 wiesz, ze to pierwszwa myśl jaka przychodzi do głowy? :D zgodnie z planem, Markotko odwilż się zaczęła...mokro i błotno będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Doberek:)a u nas rano znowu padał śnieg:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Doberek:) a u nas rano znowu padał śnieg:bash: tak mi sie wydawało, ze na dworze od wczoraj się coś zmieniło Cześć Wiolaszko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Cześć Wiolasz i reszta ekipy u nas ciapa, że nawet Wika z budy nie wyłazi. A ja nawet nie próbuję zgadywac co u kogo słychać, ale cieszę się że znowu widze te same "gęby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 u nas mglisto...znaczy jutro mrozik bedzie i lodowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.12.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 A mój ślubny utknął w korku na S1, ale dzielnie porozkręcali barierki i da radę dziś wrócić do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts