Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tez nie w świątecznym nastroju, na szczęście my zawsze jeździmy po rodzinie -najpierw 2 wigilie, potem jeden dzień u moich rodziców a drugi u teściowej. ja pewnie upieke z jednego placka i schabik upiekę. Choinki mi się nie chce ubierać -najlepiej byłoby kupić od razu ubraną -i małą -max 70cm....

u mnie ten rok strasznie chorowity w rodzinie i to raczej nie grypa czy angina...Cieżko jest się cieszyć jak nie wiesz czy doczeka sie w tym samym gornie kolejnych świąt..

A choinkę mam, już od miesiąca ubrana bo dziecko nie wytrzymało..Wczoraj z kolei upiekłam ciasto, które z założenia KAZDEMU powinno wyjsć, ale jak stwierdził mój M. Wiola jest po prostu wyjątkowa. To ile jajek tym razem zmarnowałaś?

;)

u mnie ten rok strasznie chorowity w rodzinie i to raczej nie grypa czy angina...Cieżko jest się cieszyć jak nie wiesz czy doczeka sie w tym samym gornie kolejnych świąt..

A choinkę mam, już od miesiąca ubrana bo dziecko nie wytrzymało..Wczoraj z kolei upiekłam ciasto, które z założenia KAZDEMU powinno wyjsć, ale jak stwierdził mój M. Wiola jest po prostu wyjątkowa. To ile jajek tym razem zmarnowałaś?

;)

wiem co czujesz

ja w tym roku pożegnałam teścia, babcię a druga babcia dzielnie walczy i na te świeta bedzie z nami ale co z następnymi..........lekarze nic nie mówią :(