kachna28 04.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 gdzie wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 ja jestem,ale męczę sie okrutnie.Na tapetę czekam do końca stycznia, jak sie okaze ze 1 rolka nie wystarczy to czekam kolejne 3 tygodnie na kolejną rolkę....ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.01.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 a nie trezeba bylo kupić 2? hejka... moja tapeta już wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) z naszych wyliczeń wychodziła 1 rolka A zdjęcia nowej tapety gdzie? Edytowane 4 Stycznia 2011 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Znam to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.01.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 z naszych wyliczeń wychodziła 1 rolka A zdjęcia nowej tapety gdzie? u nas też wychodziła jedna... i na nasze szczęście wystarczyło fotki niby mam, ale cóż po takich fotkach, kiedy zamontowanego łóżka brak, dodatków brak, ramy brak... takie półprodukty to szkoda pokazywać przecież... ale nie siedzimy na laurach... między świętami to i kabinka się zamontowała, i drzwi do szafy i nawet płytki w kuchni... teraz czekam na malarzy... jak sie ni określą do jutra z terminami to sami się za to weżmiemy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Doberek w nowym roku:) Wiola przynajmniej już zamówiłaś a ja ....................... w temacie tapet to siedzę w czarnej do.........ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 (edytowane) Pasie, najtrudniejszy pierwszy krok... Uzgodniliśmy wczoraj, że jeśli przyjdzie i będzie jej za mało ale będzie super wyglądać na ścianie, to zamówimy kolejną i poczekamy kolejne 3 tygodnie. Jeśli nie, to znajdziemy jej inne miejsce ale na pewno przyda się. Są już kupione listwy do salonu. W końcuuuuuu..po 2 latach :D Początkowo miały być drewniane. Okazało sie też, że ceny w LM są duuuużo wyższe niż w innych sklepach. np cena za 1 szt listwy przypodłogowej barlinka o 10 zł droższe niż w Majster. Ostatecznie kupiliśmy plastikowe co prawda, bo stwierdziłam po cichu w głowie, ze za jakiś czas chcę zmienić podłogę w salonie :D Wczoraj mąż założył też bordowo- malinowy klosz w przedpokoju. NIe pasuje kompletnie do niczego ale wisi. I zaczyna mi sie tam podobać :D Edytowane 5 Stycznia 2011 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 nie wierzę, ani w listwy, ani w lampę- nie uwierze jak nie zobaczę bry Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Eeeeeee tam , tylko Wiolcia mówi , że ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.01.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Ja chcę zobaczyć tą lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Zrobie jak Nitka, co Oświecona to Oświecona: jak zrobię całość to pokażę Cześć Żabki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.01.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Zrobie jak Nitka, co Oświecona to Oświecona: jak zrobię całość to pokażę Cześć Żabki :D No dobra, zaczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.01.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Cześć Becia :D Dziekuję, mam nadzieję, ze ten rok będzie łaskawszy Tobie również bo widzę że postępy jakieś są, wiosną ruszysz pełną parą. Jeszcze NItkę przegonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Mnie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Zrobie jak Nitka, co Oświecona to Oświecona: jak zrobię całość to pokażę Cześć Żabki :D no mogłabym sie przywyczaic jakby ktoś mi tak ładnie mówił a mogłabyś jeszcze dodać Jaśnie Oświecona... by mi lepiej leżało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 To ja wole Zabke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.01.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Cześć Becia :D Dziekuję, mam nadzieję, ze ten rok będzie łaskawszy Tobie również bo widzę że postępy jakieś są, wiosną ruszysz pełną parą. Jeszcze NItkę przegonisz Też liczę na łaskawość tego roku I pochwalę się, bo się ogromnie cieszę - dzisiaj montujemy okna Także nie będę czekać do wiosny, bo jak nas zamkną to ruszamy z dalszymi pracami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Wiolaszku... i jaką tą tapetę zamówiłaś? No wiesz ja nie doczytałam czy mi umknęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts