Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z naszych wyliczeń wychodziła 1 rolka ;)

A zdjęcia nowej tapety gdzie?

u nas też wychodziła jedna... i na nasze szczęście wystarczyło :) fotki niby mam, ale cóż po takich fotkach, kiedy zamontowanego łóżka brak, dodatków brak, ramy brak... takie półprodukty to szkoda pokazywać przecież... ale nie siedzimy na laurach... ;) między świętami to i kabinka się zamontowała, i drzwi do szafy i nawet płytki w kuchni... teraz czekam na malarzy... jak sie ni określą do jutra z terminami to sami się za to weżmiemy chyba

Pasie, najtrudniejszy pierwszy krok... ;)

Uzgodniliśmy wczoraj, że jeśli przyjdzie i będzie jej za mało ale będzie super wyglądać na ścianie, to zamówimy kolejną i poczekamy kolejne 3 tygodnie. Jeśli nie, to znajdziemy jej inne miejsce ;) ale na pewno przyda się.

Są już kupione listwy do salonu. W końcuuuuuu..po 2 latach :D:D Początkowo miały być drewniane. Okazało sie też, że ceny w LM są duuuużo wyższe niż w innych sklepach. np cena za 1 szt listwy przypodłogowej barlinka o 10 zł droższe niż w Majster. Ostatecznie kupiliśmy plastikowe co prawda, bo stwierdziłam po cichu w głowie, ze za jakiś czas chcę zmienić podłogę w salonie :D:D

Wczoraj mąż założył też bordowo- malinowy klosz w przedpokoju. NIe pasuje kompletnie do niczego ale wisi. I zaczyna mi sie tam podobać :D:D

Edytowane przez wiolasz

Zrobie jak Nitka, co Oświecona to Oświecona: jak zrobię całość to pokażę ;)

Cześć Żabki :D:D

no mogłabym sie przywyczaic jakby ktoś mi tak ładnie mówił :D a mogłabyś jeszcze dodać Jaśnie Oświecona... by mi lepiej leżało :D :D

Cześć Becia :D:D Dziekuję, mam nadzieję, ze ten rok będzie łaskawszy ;)

Tobie również bo widzę że postępy jakieś są, wiosną ruszysz pełną parą. Jeszcze NItkę przegonisz ;):)

Też liczę na łaskawość tego roku :)

I pochwalę się, bo się ogromnie cieszę - dzisiaj montujemy okna :)

Także nie będę czekać do wiosny, bo jak nas zamkną to ruszamy z dalszymi pracami.