wiolasz 08.01.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Cześć Wiola, tapeta zamówiona jedna z powyżej pokazywanych. Nie powiem która bo ma byc jak Jaśnie Oświecona Góra mówiła: pokażę jak zrobię U nas odwilż, wczoraj lodowisko mieliśmy i udało nam się niezłego mandatu uniknąć normalnie droga pełna wrażeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 .... no kocham Cię coraz bardziej przede mną jeszcze wybór ramki do tej tapety.... i nie wiem co wybrac.... ale damy rade.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 .... aaa u nas mamy pikne lodowisko idzie sobie zęby wybic... jeden z malarzy gwizdnął na lodzie na kostce.... dobrze, że sobie nic nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 08.01.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Cześć Wiola:)jak tam w domku?ciepło?u mnie ciepło ale piec bez podajnika mam i raz na dobę zasypujemy. no i nic nie robimy bo nam się nie chce. atyle jest do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Cześć Basia, u nas cieplutko, nie powiem Ci jak często zasypujemy bo to nie moja działka Mąż tam króluje i ja się nie wtrącam wogle a wogle... co tam jeszcze macie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 10.01.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Wiolasz z Nowym Rokiem wszystkiego naj najlepszego, radości, miłości i ludzkiej wrażliwości na każdy dzień! Widzę,że urządzania ciąg dalszy Coraz piękniej robi się u Was w domku. Wyczytałam w Twoim dzienniku,że macie kocioł Zębiec 15W na ekogroszek. Który to dokładnie i czy jesteście zadowoleni? Z podajnikiem macie? Zmieścił się Wam do tak małej kotłowni? Jesteśmy przed wyborem pieca i mąż twierdzi,ze z podajnikiem nie ma szans,żeby go upchnąć do tak małej kotłowi. Gdzie stoi u Was? Może masz zdjecie byłbym wdzięczna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.01.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Doberek:) co tam dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Wiola szyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Co szyje, jaką szyje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Szyje banki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.01.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Baranice szyje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Kasia, co sie nie zmieści ? po prawej od wejścia jest piec i podajnik, jest nawet sporo miejsca zeby dostać się do rurek i zaworów. Prosze nie zważać na wiaderka z popiołem i takie tam graty. Mój M. uważa że wszystko jest wręcz niezbędne :D http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSC_0152.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Na razie nie szyje, na razie ma gąbkę na siedzisko i czeka na płyty ale załatwiam sobie tanie uszycie zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 ... bardzo się cieszymy z tego powodu bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Jakich zasłon...? Proszę pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 eeeee ona teraz nic nie chce pokazywac .... zupełnie nie mam pojęcia dlaczemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2011 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Jak zasłony zrobie i powieszę to pokazę..Najpierw na karnisz zbieram i na szycie też. Ale bedzie pinknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 No pokazuuuuuuuuuuuuuuuuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Z zasłonek tanich nic nie wyjdzie, chyba ze się sama naucze szyć i zrobię przelotki. Facet tak mi wyliczał, ze bez względu ile przelotek będzie i ile materiału bedzie na firankę (bo na zasłonki mam swoje) to i tak podobne sumy wychodziły. Całościowa wycena nie rózniła się prawie wogle od opcji nr 2) że oni tylko te przelotki wszysją a ja obszyję sobie resztę sama :o:o Generalnie jestem dziś wkurzona, nie wiem na co ale jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ... ee może zespół napięć , co? Ja miałam ze 3 dni temu... i w moiare jak kupowałam gadżety do chałupy mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts