Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam! Bardzo fajnie czyta się twój dziennik :) będę do niego zaglądać zawsze jak będzie mi już ciężko :) pełen optymizmu i super rodzinka, pełna ciepła i zwierzaków :) wreszcie trafiłam na coś co jest dla mnie bliskie :) powodzenia w wykańczaniu domku! pewnie jak już się mieszka to zawsze jest coś do zrobienia :)

Cześć Dracula :D

zapraszam częściej, choćby pogadać o pierdołach.. Co do roboty w domku, to ja jestem od wymyślania, ale już się rozleniwiłam strasznie, Czasem tylko mam ochotę siedzieć i mieszkać ;) za to mąż jest ten od czarnej i różowej roboty :D

wpadłam do Ciebie, no ale skromny ten domek na pewno nie bedzie ;) ale ważne że mąż złota rączka, pewnie nie tylko elektrykę zrobi :cool:

Dziś otrzymałam ogromny komplement od dziecka: "to był mój najlepszy obiad na świecie"

A ja zrobiłam tylko nuggetsy z sosem czosnkowym i frytki i sałatkę :D:D

Sprawdzaliśmy wczoraj stosunek Luśki do Julki..niby ją lubi ale raczej Julki unika w domu, bo J. bawi sie głośno i żywiołowo: ciągle coś rzuca, krzyczy, macha czymś a pies nie może w spokoju spać...Ale jednak broni jej: M. udawał ze Julkę w tyłek klepie i krzyczy na nią, Luśka zerwała się i wepchnęła miedzy nich, próbując pyskiem odepchnąć M. od Julki. Zaskoczyła nas kompletnie :eek: A taka niepozorna ta moja psica...

hejka, wszystko zgodnie z planem ;) w środę dowiem się wiecej

A psica tak robi bo jest zazdrosna, na pewno wybrała sobie kogoś z Was na właściciela tego jednego. Nasza też tak robi. ALe w zyciu nie sądziłam że bedzie Julki bronić przed M, bo się go boi :eek: