wiolasz 16.01.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 U mnie straszyły niebieskim fragmentem folii. Teraz jest super, nawet w odcień trafiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.01.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Strassssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Acha, polecam film "wall street" , ten najnowszy z Michaelem Douglasem. Super jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.01.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Wiola w temacie turkusu to tu jest go sporohttp://www.houseofturquoise.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 May, dzięki, znam te stronkę ale to tylko teoria i pomysły których raczej nie zrealizuję z wiadomych powodów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Acha, polecam film "wall street" , ten najnowszy z Michaelem Douglasem. Super jest.. Wiola ja nie wiem, czy Ty ogladalas ten film czy tylko "w kinie" bylas, bo ja z tych nudow zajelam sie P. Ale jako podklad dobre, nienachalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2011 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 no wiesz, są gusta i guściki Ale u Ciebie to zrozumiałe, jesteś prawie jak świeża mężatka to jeszcze męza zauważasz obok ;D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ale za to "Amerykanina" polecam z calego serca i "Pietno" tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.01.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam! Bardzo fajnie czyta się twój dziennik będę do niego zaglądać zawsze jak będzie mi już ciężko pełen optymizmu i super rodzinka, pełna ciepła i zwierzaków wreszcie trafiłam na coś co jest dla mnie bliskie powodzenia w wykańczaniu domku! pewnie jak już się mieszka to zawsze jest coś do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Cześć Dracula zapraszam częściej, choćby pogadać o pierdołach.. Co do roboty w domku, to ja jestem od wymyślania, ale już się rozleniwiłam strasznie, Czasem tylko mam ochotę siedzieć i mieszkać za to mąż jest ten od czarnej i różowej roboty wpadłam do Ciebie, no ale skromny ten domek na pewno nie bedzie ale ważne że mąż złota rączka, pewnie nie tylko elektrykę zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 czesc Wiolus, dawno Cie nie odwiedzalam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 i co? masz wyrzuty sumienia? łaskawie wybaaaczam bo zajęta musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ano zajeta, w pracy ciagle mlyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Dziś otrzymałam ogromny komplement od dziecka: "to był mój najlepszy obiad na świecie" A ja zrobiłam tylko nuggetsy z sosem czosnkowym i frytki i sałatkę :D Sprawdzaliśmy wczoraj stosunek Luśki do Julki..niby ją lubi ale raczej Julki unika w domu, bo J. bawi sie głośno i żywiołowo: ciągle coś rzuca, krzyczy, macha czymś a pies nie może w spokoju spać...Ale jednak broni jej: M. udawał ze Julkę w tyłek klepie i krzyczy na nią, Luśka zerwała się i wepchnęła miedzy nich, próbując pyskiem odepchnąć M. od Julki. Zaskoczyła nas kompletnie A taka niepozorna ta moja psica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.01.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Moja sucz na spacerach tez się wpycha między nas, ale to chyba z innych powodów Hejka... jak się masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 hejka, wszystko zgodnie z planem w środę dowiem się wiecej A psica tak robi bo jest zazdrosna, na pewno wybrała sobie kogoś z Was na właściciela tego jednego. Nasza też tak robi. ALe w zyciu nie sądziłam że bedzie Julki bronić przed M, bo się go boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.01.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Cieszę się z zazdrosna jest to prawda i na R wymusza różne rzeczy .... Powodzenia w środe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 A mi po głowie chodzi jeszcze jeden do kompletuhttp://foto0.m.onet.pl/_m/7c04e1f468136d219b7d09acae1cd800,0,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.01.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 oo jesooo ja psów mam już dośc gdyby decyzja była teraz przede mną pewnie była by inna.... ale cóż... na razie jest jak jest, nie jest źle... ale szał już minął wraz ze wzrostem kluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts