Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak tam zasłonki.... Wybrałaś już coś?????

A artystę już w domu mam... tylko tyle, że on nie malarz.... Ale jaki artysta... I myślę, że z taką laską to by sobie poradził...

Ostatnio pytam starszaka czy narysował by mi akt.... Nie bo nie lubi postaci malować....

Nooo i co to za artysta.... I na co ja tyle kasy wydawałam na te wszystkie szkolenia, szkołę, farby, pędzle, blejtramy, papiery i takie tam.... Jak nie chce aktu narysować... A do sypialni pomiędzi kinkiety nad łóżkiem bym powiesiła.... Artysta.....

Witam serdecznie

Ujawniam się po raz pierwszy, ale podczytywałam dziennik już od pewnego czasu. Bardzo mi się podoba u Ciebie.

Zaczynam wykańczanie domku i rozglądam się za płytkami. Ponieważ bardzo lubię format 10 x10 zainteresowały mnie Twoje płytki w kuchni. Szukałam w Dzienniku jakiego są producenta, ale nie znalazłam, może przegapiłam. Mam prośbę więc, jeśli możesz, napisz co to za płytki - jaki producent, jaka kolekcja, ewentualnie gdzie kupione i za ile.

Z góry bardzo dziękuję

Pozdrawiam

Matko, nie mam zdjecia Don Kichota, leży w garderobie i się prostuje. Jak dam radę to jutro zrobię zdjęcie, w świetle dziennym wyglądać bedzie dużo lepiej niż teraz.

ccaya, witaj. Za komplementy dziękuję. Co do płytek to nie mam pojęcia: ani nazwy ani nic więcej. Kupione w Danexie w Rzeszowie, wiem że jakieś hiszpańskie. I takie twarde sa że problem jest z przewierceniem dziurki w nich.

Małgoś, może i dobrze, bo się nie kruszą- choć nie znam płytek które sie kruszą.

A źle bo nie mozna nic na nich powiesić, przykręcić..gołe płytki...choc moze to też nalezy zaliczyc jako "dobrze"

Nie wiem, w każdym razie oby nikt sie nie zdziwił jak mu jedno po drugim wiertła pójdą w p..u bo mu sie zachciało uchwyt do rolet w pewnym miejscu przyczepić.