wiolasz 24.02.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 dzieki Basia, a ten dół skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.02.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Doły się zasypuje... nie ważne czym, ważne by skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2011 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A coś Ty taka szczęśliwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.02.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Bo wyrko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.02.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Zaglądałam do dziennika i strasznie mi się spodobało tohttp://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/kobieta.jpgWkleję sobie , bo taka delikatna prostota to w moim stylu, aaa i kolorek elewacji też super i też taki mój;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Wiesz co, to jest naklejka, koszt ok 50 zł ale ja mam tynk cem- wapienny i chyba się nie utrzyma. Może na kartonowej będzie sie trzymać. Ja szukam malarza artysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Jak tam zasłonki.... Wybrałaś już coś????? A artystę już w domu mam... tylko tyle, że on nie malarz.... Ale jaki artysta... I myślę, że z taką laską to by sobie poradził...Ostatnio pytam starszaka czy narysował by mi akt.... Nie bo nie lubi postaci malować....Nooo i co to za artysta.... I na co ja tyle kasy wydawałam na te wszystkie szkolenia, szkołę, farby, pędzle, blejtramy, papiery i takie tam.... Jak nie chce aktu narysować... A do sypialni pomiędzi kinkiety nad łóżkiem bym powiesiła.... Artysta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 kochana, jak zapłacisz jak prawdziwemu to na pewno sie zastanowi czy nie warto sie za to wziąć :D Zasłonki są w dzienniku, wiszą tymczasowo w salonie bo czekam na karnisze do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Wiesz chyba właśnie chodzi o tą kasę.... Ale, żeby matkę tak kasować ???????? To idę looknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Nooo to masz upragniony turkus. A teraz już wiem, że chyba trzeba do Ciebie wchodzić do dziennika i tam komentować i wtedy będziemy na bieżąco;) ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 ooo nie kochaniutka :D w zadnym dzienniku. Tamte dziewczyny nie umieją znaleźć komentarzy A turkus mam :D:D i pufa turkusowa też będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ccaya 26.02.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam serdecznie Ujawniam się po raz pierwszy, ale podczytywałam dziennik już od pewnego czasu. Bardzo mi się podoba u Ciebie.Zaczynam wykańczanie domku i rozglądam się za płytkami. Ponieważ bardzo lubię format 10 x10 zainteresowały mnie Twoje płytki w kuchni. Szukałam w Dzienniku jakiego są producenta, ale nie znalazłam, może przegapiłam. Mam prośbę więc, jeśli możesz, napisz co to za płytki - jaki producent, jaka kolekcja, ewentualnie gdzie kupione i za ile.Z góry bardzo dziękujęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Wiola... pisałam u Meg, ale nie wiem czy tam jeszcze zajrzysz... pokaż Don Kichota:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Matko, nie mam zdjecia Don Kichota, leży w garderobie i się prostuje. Jak dam radę to jutro zrobię zdjęcie, w świetle dziennym wyglądać bedzie dużo lepiej niż teraz. ccaya, witaj. Za komplementy dziękuję. Co do płytek to nie mam pojęcia: ani nazwy ani nic więcej. Kupione w Danexie w Rzeszowie, wiem że jakieś hiszpańskie. I takie twarde sa że problem jest z przewierceniem dziurki w nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 To dobrze czy zle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ccaya 26.02.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Dzięki za szybką odpowiedź, spróbuję znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.02.2011 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Małgoś, może i dobrze, bo się nie kruszą- choć nie znam płytek które sie kruszą.A źle bo nie mozna nic na nich powiesić, przykręcić..gołe płytki...choc moze to też nalezy zaliczyc jako "dobrze" Nie wiem, w każdym razie oby nikt sie nie zdziwił jak mu jedno po drugim wiertła pójdą w p..u bo mu sie zachciało uchwyt do rolet w pewnym miejscu przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Jak mają 10 cm to trzeba iść na kompromis i w fudze wiercić... Przypominam o Don Kichocie:D... alem upierdliwa:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.02.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Lece robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.02.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 To jakaś dama na koniu a nie Don Kichot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts