Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to jakas Don Kichotka .....Czy Arctica już ja widziała? ..

Albo raczej Dulcynea :yes:... ładna, haftem krzyżykowym wydziurgana... "jakieś coś" czym zrobiona to igła:D... baaaaaardzo czasochłonne zajęcie:rotfl:

...zimą też jeden obraz skończyłam, drugi zaczęłam... jutro może się pochwalę:p

Hmmm nie wiem co powiedzieć. Ja mam u mamy Łucznika co ma ze 40 lat i działa. Szyje tylko zygzak i prosto. A sprawdź, gdzie byś miała serwis do nich. Singer to teściowa ma taki 100-letni i dalej zapyla ile wlezie. Teściowa na nim szyła mi i szwagierkom kiecki na deptanego :) Chyba poważnie zastanowiłabym się nad radomską. Raz, że tańsza, dwa, o części będzie łatwiej, tak myślę.

Tylko sprawdź czy to nie są już chińskie wyroby... Bo łucznik to już jest na 100% chiński.... A w ręku oglądałam, to g...no jak diabli....

Mam od babci łucznika takiego ok 35-40 lat i coś pętelkuje, trzeba do regulacji go dać... Moja singerka zepsuta, ale dobrze szyła wiec dam do naprawy....

Nowych maszyn szkoda kupować.... teraz spore badziewie robią....

Moja mama ma prawie 40- letniego łucznika, ale cały jest metalowy. Teraz wszystko to plastik. Jak chcę dla amatora to wywalać kasy nie bedę przecież. Szkoda jak albo rzucę w diabły albo schowam w kąt...ale dopiero jak zasłony poszyję ;)

Najgorsze, ze matka nauczyła mnie dużo rzeczy szyć ręcznie...jak coś pójdzie nie tak, to bedę ręcznie dziergać :D:D