malka 16.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 no,serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 no,serio No to wymieniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 17.03.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Się spóźniłam... Ale życzenia od serca i szczere jak złoto przynoszę! Wszystkiego naj, naj, naj,spełnienia marzeń, sakiewki kasy,roboty niewielei zdrowego ducha w zdrowym ciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ja się też spóźniłam.... Wiolaszku wszystkiego naj... i uśmiechu wiele w zdrowym ciele http://s.bravo.pl/download/multimedia/pictures/0909/222519091117091338750879.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.03.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dzieki kochane :D sama sobie prezent też sprawiłam, właściwie dwa. ALe jeden to typowo wykończeniowy. Jak juz bedzie wszystko na tip-top to sie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 20.03.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 śliczny domek i dalej czytać i oglądać bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Wiolaszku, strasznie przegapiłam... Ale z całego serca wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze... http://www.bluerose.lublin.pl/img/p/25-67-large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.03.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Rasia, Wierzę że szczere :D matima, zapraszam również do udzielania się, nie tylko do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Jeszcze ja leeeecę z życzeniami Wiolaszko, samych szczęśliwych chwil w życiu, spełnienia wszystkich marzeń http://2.bp.blogspot.com/_hzW5esbjtjM/TL9pRRUa-UI/AAAAAAAAJ6E/ypjHIB8kiYU/s1600/P9250250.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.03.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Matko, jaki wysyp pięknych kwiatów, dziękuję bardzo bardzo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.03.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Wiolu dolaczam sie do zyczen. Wszystkiego najlepszego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 21.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Widzę, że życzonka są składane, więc wypada nie tylko się przywitać, ale i dołączyć się do życzeń. Wszystkiego najlepszego Wiolu! Byłam w Twoim wątku, poczytałam i pooglądałam, zachwyciłam się - a jakże! ale ponieważ byłam jeszcze w kilku innych, więc wszystko mi się poplątało. Zrobiłam sobie jakieś notatki, ale teraz nie wiem, jak je dopasować. Muszę inaczej to robić. Sorki, że i ja ponudzę Cię o kolory, ale jest to ważny dla mnie temat. Czy możesz mi napisać, jakiego koloru są Twoje drzwi (wejściowe i wewnętrzne), podłoga w wiatrołapie, parapety zewnętrzne i schody? A także elewacja? Fajnie to wszystko u Ciebie współgra i bardzo mi się podoba. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.03.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witaj Viga, pytaj i licz na moją dobrą (krótką) pamięć elewacja to jakaś zółć, drzwi wewn to orzech, schody coś do tego orzecha zbliżone- ale nie wiem, dałam stolarzowi i kazałam coś zbliżonego, dobrał, ja zaakceptowałam i teraz nawet mi pasuje. Drzwi wejściowe, parapety zewn, okna to złoty dąb. Podłoga: wiatrołap to niby taki brąz ale rudy, cholera wie co to jest. Ważne że brudu nie widać. Coś zbliżone troche do koloru drzwi wewn. NIe podam dokładnych numerów, bo już nawet nie wiem gdzie tego szukać. Na fakturach raczej nie ma takich informacji, a szczerze to juz nawet nie wiem która faktura od czego. Musisz sie niestety cofnąć do dziennika, na pewno coś zapisywałam dla moich potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 25.03.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) Dzięki Wiola! W takim razie będę musiała poszperać sobie w Twoim dzienniku. W sumie jak już się mieszka w domu, to trudno pamiętać potem o takich szczegółach. Acha! ale jeszcze jedno pytanko - parapety zewnętrzne są blaszane? Zastanawiam się nad klinkierem, ale wtedy byłyby w kolorze dachu, komina i chyba za dużo byłoby już tego czerwonego. Wróciłam się, żeby zobaczyć Twoje schody i aż trudno mi uwierzyć, że to prawie orzech. Taki ciepły, słoneczny kolor wyszedł. Piękny! Edytowane 25 Marca 2011 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.03.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) Parapety zewn, to stalowe w okleinie złoty dąb, zwykłe kupowane na allegro. Pamiętam, bo nigdzie nie mieli w tym kolorze. A schody ciut różnią się od odcieni drzwi, ale to zależy kąta słonecznego. Edytowane 25 Marca 2011 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 i jeszcze ja spóźniona wszystkiego naj naj Wiola !!! http://flor-esy.pl/zdjecia/bukiety-i-kosze-kwiatowe/wiazank-okolicznosciowe/bukiety-wiazanka-okolicznosciowa1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.03.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Kala, dzieki:D Ja "nadal prawie" świętuję, wiec sie nie spóźniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Cześć Wiolaszku. Co dobrego? Czy u Ciebie też śnieg? U mnie dookoła biało... 5cm warstwa na tarasie... bałwana można ulepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 cześćnieee, u mnie zimno, troche wieje (ale u mnie zawsze wieje), lekko kropi coś tam...myślę ze śniegu nie bedzie, prędzej deszcz, ale od poniedziałku ma być podobno piekna wiosna, wiec wytrzymam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.03.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 hej:)u nas też biało!!!a miałam plany ogrodowe na ten wekend:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts