Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Chyba większość z nas miała plany ogrodowe, ja też ale spodziewałam sie trochę wyższej temperatury. Mąż pojechał po drzewka owocowe, innych nie przewiduję ;)

Zobaczymy co przywiezie. Ja z kolei mam w planach przesadzanie roślin doniczkowych. Mam tego raptem kilka sztuk to powinno szybko pójść.

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakiś czas... chyba od stycznia... ( jak ten czas leci... )

A kilka dni temu pisała Nelcia gdzieś, że dom idzie na sprzedaż, Tylko nie zrozumiałam czy licytacja, czy sprzedaż z własnego wyboru, bop np. mieli już dość tego czy innego... Nie wiem...

Fakt jest taki, że Neli dziennika i komentarzy już nie ma :(

Bardzo mi jej obecności brakuje....

Usunela dziennik juz jakis czas temu, u mnie w komentach powiedziala, ze los zmusil ich do sprzedazy domu ale jeszcze nie wszytsko stracone, cokolwiek to znaczy Nelka nie jest w najlepszym nastroju. Oby los sie usmiechnal do nich i zeby jeszcze dlugo mogli sie cieszyc nowym domem.

:)cześć wiola:)wpadłam po dość długiej przerwie i znowu twój dziennik przeleciałam. tym razem schody podglądam. wprawdzie moje inne są ale i tak na twoje patrzę.no bo moje takie nieobrobione są i efektu brak. u ciebie już fajnie. a swoja drogą to nie wiedziałam ,że schody tak dodają uroku pomieszczeniom;)

Wpadłam buziaki wiosenne zostawić. :D

Już kilkoro ludków, jak Nellka ma problemy i chce, bardziej lub mniej, sprzedawać swoje domki.

W takiej sytuacji cieszę się, że nie mam 30-letniego kamienia u szyi. Doceniam budowę bez kredytu, ale i jednocześnie zazdroszczę tym, którzy już są u siebie ;)

Czesc

nie znam powodów, które zmusiły Nelkę do sprzedaży, mogły być różnorakie. Ja mam jeszcze ok.25 lat i nie ma co ryczeć. Jak sie brało to sie coś tam przewidywało, nie? Co prawda ekonomistą nie jestem ale złotówka nigdy nie była mocną walutą i o tym trzeba pamiętac. Wiem, że wygląda to co piszę, jakbym nie miała problemów ale mam, tyle że sama sobie nawarzyłam i sama muszę z tego wybrnąć. Trzeba jakoś kombinować, jak nie to pojadę do Holandii na pomidory i już.

Baśka, Ty nie rycz tylko pokaż schody, na pewno bedą piękne :D