wiolasz 26.03.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Chyba większość z nas miała plany ogrodowe, ja też ale spodziewałam sie trochę wyższej temperatury. Mąż pojechał po drzewka owocowe, innych nie przewiduję Zobaczymy co przywiezie. Ja z kolei mam w planach przesadzanie roślin doniczkowych. Mam tego raptem kilka sztuk to powinno szybko pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Wiolka.......nie moge znaleśc wątku Lesnego domku Neli ...czy Ty cos wiesz na ten temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.03.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Kala - nie znajdziesz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Kala - nie znajdziesz nie ma kurcze malka.........cos sie stało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.03.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 nooo Nelka jest dość tajemnicza,ale z tego co zrozumiałam,dobrze nie jest,leśny domek idzie pod młotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 o cholera........strasznie mi przykro:(może jednak nie będzie aż tak źle, może znajdą jakieś inne wyjście....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.03.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 trudno mi powiedzieć,na własne oczy widziałam ogłoszenie sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.03.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ano nie ma, też słyszałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 kurcze... nie daje mi to spokoju:( ciągle myślę o Neli....nie wiem co sie mogło wydarzyć ...długo już nie ma Jej dziennika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Jakiś czas... chyba od stycznia... ( jak ten czas leci... ) A kilka dni temu pisała Nelcia gdzieś, że dom idzie na sprzedaż, Tylko nie zrozumiałam czy licytacja, czy sprzedaż z własnego wyboru, bop np. mieli już dość tego czy innego... Nie wiem... Fakt jest taki, że Neli dziennika i komentarzy już nie ma Bardzo mi jej obecności brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Usunela dziennik juz jakis czas temu, u mnie w komentach powiedziala, ze los zmusil ich do sprzedazy domu ale jeszcze nie wszytsko stracone, cokolwiek to znaczy Nelka nie jest w najlepszym nastroju. Oby los sie usmiechnal do nich i zeby jeszcze dlugo mogli sie cieszyc nowym domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 01.04.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 :)cześć wiola:)wpadłam po dość długiej przerwie i znowu twój dziennik przeleciałam. tym razem schody podglądam. wprawdzie moje inne są ale i tak na twoje patrzę.no bo moje takie nieobrobione są i efektu brak. u ciebie już fajnie. a swoja drogą to nie wiedziałam ,że schody tak dodają uroku pomieszczeniom;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.04.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Wpadłam buziaki wiosenne zostawić. Już kilkoro ludków, jak Nellka ma problemy i chce, bardziej lub mniej, sprzedawać swoje domki. W takiej sytuacji cieszę się, że nie mam 30-letniego kamienia u szyi. Doceniam budowę bez kredytu, ale i jednocześnie zazdroszczę tym, którzy już są u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.04.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Czesc nie znam powodów, które zmusiły Nelkę do sprzedaży, mogły być różnorakie. Ja mam jeszcze ok.25 lat i nie ma co ryczeć. Jak sie brało to sie coś tam przewidywało, nie? Co prawda ekonomistą nie jestem ale złotówka nigdy nie była mocną walutą i o tym trzeba pamiętac. Wiem, że wygląda to co piszę, jakbym nie miała problemów ale mam, tyle że sama sobie nawarzyłam i sama muszę z tego wybrnąć. Trzeba jakoś kombinować, jak nie to pojadę do Holandii na pomidory i już. Baśka, Ty nie rycz tylko pokaż schody, na pewno bedą piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Ja tam wolę nie myśleć, że do prawie 70 -tki będę musiała to cholerstwo płacić - ale kombinuję jak to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.04.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 :D kochana, podobno kredyt lepiej wiąże małżeństwo niż uczucia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.04.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 :D:D:D:D ee to ja przez najbliższe kilkadziesiąt lat moge być spokojnie szczęśliwą mężatką :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.04.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 nooo ja też tak to odczuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.04.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 :D:D:D:D ee to ja przez najbliższe kilkadziesiąt lat moge być spokojnie szczęśliwą mężatką :D:D cholercia to znaczy że aby mieć udane małżeństwo tzreba zaciągnąć :rolleyes: ten, tego.....kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 cholercia to znaczy że aby mieć udane małżeństwo tzreba zaciągnąć :rolleyes: ten, tego.....kredyt Zuza never:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts