Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a propos kredytów

cudna wypowiedź Kolbergera w jednym z wywiadów (chyba Hołowni)

"Co Pan widzi ? (...)po lewej warszawskie wieżowce, po prawej Powązki. To właśnie jest moje życie - między metropolią, a nekropolią.A tutaj widzi Pan ten neon ? On mi codziennie przypomina,że muszę żyć. Reklama banku, w którym spłacam kredyt. "

oooo ktoś się w końcu u mnie pojawił, no no...

żartuję ;) ale cieszy mnie ze jeszze o mnie pamiętają, witam, witam i o zdrowie pytam :D

"Bo młodzi teraz to fanaberie w głowie mają, z byle powodu sie rozstają i szukają dalej, a czego tu szukać? zawsze w końcu jest tak samo"- słowa mojej babci. Dalej nie pamiętam ale to niezły wywód można napisać :D

Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy.

I wszystkie życzenia okazały się do spełnienia.

I aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności .

I niech symbol Boskiego odrodzenia był i dla nas celem do spełnienia.

Wesołych świąt życzy Arnika z rodziną.

http://pu.i.wp.pl/k,NDY5OTgxMjgsNDU0OTcxNTY=,f,Wycinane_jajka_059.JPG

O matko, zapomniałam o własnym wątku :jawdrop: :oops::oops:

Bardzo dziękuję za pamięć i za życzenia ale to wszystko przez zamieszanie okołoświąteczne..

Przed, świeta i po świetach były na wariackich papierach, całą rodzinkę miałam i jeszcze dodatkowych ludzików też i dopiero mam wrażenie ze od wczoraj jest spokój i cisza ;) Mamuśka przez tydzień szalała w ogrodzie i to tak ostro, ze złamała mi pazurki i rączke w kosiarce ;) :D:D:D

Wczoraj sama juz tylko dokończyłam warzywny. Drzewka już się przyjęły wszystkie, kwiatki kolorowe przed domem szaleją. Zaczynam rozumieć kwiatki, bo jakby zaczęły kwitnąć ;) Generalnie nie jest źle w moich ogródkach.

A najpiękniejsza jest.....brzoza przy ognisku ;)