Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry wieczór :D

Jako że dzis lekko świętujemy z mężem, pozwoliłam sobie wypić nawet piwo. 1. :lol: No ale jak już zasmakowałam w moim to dokończyłam jeszcze męża. teraz lekko mi w głowie wiruje :lol:

No więc na pocieszenie kupiliśmy płytki , oczywiscie z przeceny. Ale...Te płytki mają to do siebie że nigdy nie wiadomo co sie dostanie. No i trochę płytek jest z szarymi śladami- wogle płytki mają być do przedpokoju i wyglądają jak marmur. No ale że przecena i włosko -jakieś -tam to różne odcienie wyszły. W każdym razie nie są identyczne.

Potem monsz pojechał zawieźć płytki na działke a ja z Julką czekałam w galerii...oczywiście łaziłyśmy po sklepach i co?

Kupiłam na pocieszenie buty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Piękne czarne, wydłużające nogi ale bez pasków, pełne, nie na szpilkach ale takim szerszym obcasie... super :D do sukienki na wesele jak znalazł :)

Od razu humor mam lepszy :p

Kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu...dużo miłości, szczęścia... spełnienia Waszych wspólnych marzeń...i jeszcze wielu takich toastów...

http://images34.fotosik.pl/339/ee9b3084f48a2046.jpg

zdróweczko kochna :lol:

Dzieki za życzenia

Ale nie ma co sie podniecać :wink: To tylko 5 rocznica. Ja już ślubu i wesela nie pamiętam, to pół życia razem też pewnie mi przeleci szybko :lol:

Jakoś w tym roku minęło bez echa: tzn. bez kwiatów, wina czy kolacji...Mielismy do kina dziś na bajkę jakąś iść :lol: ale tesciowa nas nawiedza..