Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc

Na razie dopiero łebki wystawiają..ale czy to ziele czy nie ziele to jeszcze za wcześnie aby o tym mówić- stwierdziła sceptycznie dr nauk ogrodowych wiola sz. ;)

A tak poważnie to coś wyłazi, pomidory jakby się odradzały po przymrozkach bo boczne pędy wypuszczają, papryka też. Jeszcze miesiąc im daję. ale słoneczniki super wylazły. Ale mamy fajnego goscia wieczorami, mam nadzieję ze jeszcze wróci i bedzie co wieczór wyjadał z psiego rondelka

jeż.jpg

Ależ muszę dobre spagetti robić, że aż jeże z pobliskich lasów ściągają :wiggle:

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

:D:D

cześć, przyznam szczerze, ze nie chce mi sie normalnie siedzieć na fm. Odechciało mi sie już, może to taka faza...

Teraz powoli robi się garaż, czyli nakrywanie i takie tam, są już pierwsze słupki pod solary, przy okazji będą słupkami na tarasie. MOze kiedyś kwiatki tam będą.

Szukamy lamp zewn. bo ciemno na podwórzu a ciągle ktoś łazi..

Mysza, wpadaj i na zywo zobaczysz jakie mam śliczne pomidorki, cała reszta będzie w tym roku trochę później bo nie nakrywałam . Truskawki już zjedzone ;) ale na słoneczniki moze sie załapiesz :D