Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej,

łazienka się robi, zdjęcia bedą jak będzie skończona. HOWGH!

Ale ale, wcale nie jest tak łatwo. Okazało się, ze umywalką którą kupiliśmy dwa lata temu i od tamtej pory czekała na swój dzień, nie pasuje. Jest za szeroka bo ma prawie 60 cm szer. Zaczęłam poszukiwania telefoniczne po marketach w Rzeszowie i wszędzie słyszałam "min dwa tygodnie oczekiwania" Znalazłam więc na allegro, dzwonię, oczywiście mają. Kupuję ale musi wyjść dziś, nie ma problemu, no to mówię robie wpłatę, przesyłam pdf potwierdzenia wpłaty i git. Kontakt z Gościem super, dostałam list przewozowy i dziś czekam. I czekam...i czekam...i nadal czekam. Przed 20 nie wytrzymałam i dzwonie do firmy przewozowe, gdzie moja paczka! nie wydadzą bo moja paczka nie ma kompletnej dokumentacji. I nie wiedzą kiedy wydadzą. Pytam się czemu nikt nie zadzwonił skoro podany jest numer kontaktowy do odbiorcy?? Ona nic nie wie...no :mad::mad::mad::bash::bash:

Wyżyłam sie słownie na pani z firmy SCHENKER i dalej umywalki nie mam. A glazurnik już kończy i nie ma jak blatu do umywalki zrobić...

Zapłakać się idzie, bo już mnie rozwala ten bajzel w domu, bo to nawet nie bałagan....jakby huragan przeszedł i codziennie wracał...

Hydro jest stanowczo przereklamowane . A co do wanny to chciałbym taką w której mógłbym w końcu nogi wyprostować . Tylko że jej napełnienie to pewnie byłoby z 800 litrów wody na raz . Po pierwszym rachunku za wodę bym na zawał zszedł .

p.s. W niedziele wyjeżdżam nad sztuczne jeziora .

Hydro jest stanowczo przereklamowane . A co do wanny to chciałbym taką w której mógłbym w końcu nogi wyprostować . Tylko że jej napełnienie to pewnie byłoby z 800 litrów wody na raz . Po pierwszym rachunku za wodę bym na zawał zszedł .

.

Taniej Ci wyjdzie na basen iść :D

EE Fenix może nie było by tak źle... myśmy się na początku bardzo bali o wywóz szamba... bo zmywara, pralka 3 razy na tydzień, kąpanie 4 osób - a tu zonk... wcale nie ma tragedii... to znaczy oczywiście, że koszt szamba jest kure...sko wyższy niż kanalizy, ale jedno szambo na miesiąc to nasz wynik... no chyba, że zbieram deszczówke ;)