nitubaga 02.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hejka byłam w dzienniku i czuje niedosyt. No po prostu... zdjęc dużo za mało dawaj reszte i się nie migaj no Mam w końcu w miare stabilny internet więc moze wróce do żywych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.08.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hej, łazienka się robi, zdjęcia bedą jak będzie skończona. HOWGH! Ale ale, wcale nie jest tak łatwo. Okazało się, ze umywalką którą kupiliśmy dwa lata temu i od tamtej pory czekała na swój dzień, nie pasuje. Jest za szeroka bo ma prawie 60 cm szer. Zaczęłam poszukiwania telefoniczne po marketach w Rzeszowie i wszędzie słyszałam "min dwa tygodnie oczekiwania" Znalazłam więc na allegro, dzwonię, oczywiście mają. Kupuję ale musi wyjść dziś, nie ma problemu, no to mówię robie wpłatę, przesyłam pdf potwierdzenia wpłaty i git. Kontakt z Gościem super, dostałam list przewozowy i dziś czekam. I czekam...i czekam...i nadal czekam. Przed 20 nie wytrzymałam i dzwonie do firmy przewozowe, gdzie moja paczka! nie wydadzą bo moja paczka nie ma kompletnej dokumentacji. I nie wiedzą kiedy wydadzą. Pytam się czemu nikt nie zadzwonił skoro podany jest numer kontaktowy do odbiorcy?? Ona nic nie wie...no :mad::bash: Wyżyłam sie słownie na pani z firmy SCHENKER i dalej umywalki nie mam. A glazurnik już kończy i nie ma jak blatu do umywalki zrobić... Zapłakać się idzie, bo już mnie rozwala ten bajzel w domu, bo to nawet nie bałagan....jakby huragan przeszedł i codziennie wracał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Uwielbiam firmy kurierskie. I ten klimat rozpierdowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.08.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja do tej pory nie miałam nigdy problemów, każda inna firma dzwoni i mówi ze nie dowiezie jak ma nie dowieźć. ALe teraz kiedy mi zależy to kuźwa musiało trafić na tą firmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 To jedna z moich ulubionych. To od nich byl ten dziadek, co materaca nie chcial wniesc i pytal mi sie jak dojechac z ulicy StarowislAnej, a potem mi wmawial, ze pod blok nie moze podjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.08.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Hejka z rana no i jak - umywalka dotarła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.08.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Dotarła, okazało się ze kurier zgubił list przewozowy... Ważne że jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.08.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Matko, jestem padnięta. Podobno do końca tygodnia już bedzie można coś oglądać. Cieszę sie jak dziecko :D Wazne ze niedługo wykąpię sie po raz pierwszy od ponad 3 lat NIe wylezę, przysiegam, nie wylezę, będę się wylegiwać do upadłego hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ja tez chce moge przyjechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.08.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Wbijaj sie :D Chociaż przydałaby sie teraz taka z hudromasażem...ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 no nie dogodzisz takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.08.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 No co? Trzeba mieć jakieś cele, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 EEEEEEEEE szybko byś chciała się pozbyć tego hydro jakby się tylko dysze zaczęły przytykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Pewnie nie chciałoby mi się też tego czyscić Szczególnie że kamień mam taki że matko.... Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.08.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Hydro jest stanowczo przereklamowane . A co do wanny to chciałbym taką w której mógłbym w końcu nogi wyprostować . Tylko że jej napełnienie to pewnie byłoby z 800 litrów wody na raz . Po pierwszym rachunku za wodę bym na zawał zszedł . p.s. W niedziele wyjeżdżam nad sztuczne jeziora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ooo to w tygodniu bedziesz koło mnie? ja w niedzielę akurat wracam, potem będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Hydro jest stanowczo przereklamowane . A co do wanny to chciałbym taką w której mógłbym w końcu nogi wyprostować . Tylko że jej napełnienie to pewnie byłoby z 800 litrów wody na raz . Po pierwszym rachunku za wodę bym na zawał zszedł . . Taniej Ci wyjdzie na basen iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 EE Fenix może nie było by tak źle... myśmy się na początku bardzo bali o wywóz szamba... bo zmywara, pralka 3 razy na tydzień, kąpanie 4 osób - a tu zonk... wcale nie ma tragedii... to znaczy oczywiście, że koszt szamba jest kure...sko wyższy niż kanalizy, ale jedno szambo na miesiąc to nasz wynik... no chyba, że zbieram deszczówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ale Fenix jest duuuży, to podobno wiecej wody mu idzie do umycia tyyyle ciała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ... ano chyba, ze duży :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts