efilo 01.09.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Boże malgos Ty będziesz niewolników w paczce wysyłać? Miejmy nadzieję że dotrą w całości No i że mama będzie zadowolona. Kiedyś był na ten temat wątek, ale się okazało że sami teoretycy. Także jak wypróbujesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wlasciwie to myslalam o odkurzaczu, ale w sumie niewolnicy moga byc bardziej ekscytujacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no widzisz - nie ma to jak koleżanki z forum. zawsze coś ciekawego podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Taaaa, no to ide ich szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ale w sumie niewolnicy moga byc bardziej ekscytujacy... a przyjmujesz jeszcze zamowienia? mozna sobie wybrać wiek i rasę? ile wysyłka kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 http://img468.imageshack.us/img468/8753/mlode2up.gif nieustannej miłości życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.09.2008 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ale w sumie niewolnicy moga byc bardziej ekscytujacy... a przyjmujesz jeszcze zamowienia? mozna sobie wybrać wiek i rasę? ile wysyłka kosztuje? Przyjmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.09.2008 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ooooooooo to ja poprosze ze dwóch...dobrze zbudowanych w każdym calu jajcarzy...takich wiesz z polotem w odkurzaniu - oczywiście niezbyt wymagających kulinarnie, ale umiejących przypodobać się pani domu... ...jeśli chodzi o wygląd - to....hm.... ma ktoś pod ręką jakieś katalogi, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.09.2008 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Musicie mi linki podeslac, bo ja tak nie bede zgadywac, co sie komu podobac moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 trzeba sprawdzić na e-bayu - może są zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 02.09.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Wiolasz, na pocieszenie mogę napisać, że żonina kuchnia tańsza nie była . pourazowy stres portfela już przeszedł, a kuchnia nadal cieszy . pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 wiolasz -w kwestii parapetów zewn.(jeśli pytanie jeszcze aktualne ), to chyba nie zdecydowałabym się na PCV ... już lepiej blacha -a najlepiej (my kupiliśmy) -płytki klinkierowe "parapetowe". Wcale nie wychodzą tak drogo, a są napewno trwalsze - i napewno się nie odbarwiają... My teraz "przerabiamy" temat podbitki z PCV. Nie chcemy drewna -bo trzeba by co 5-8lat wspoinać się i odmalowywać, z kolei PCV podobno strasznie blaknie (ma być też "złoty dąb" ), ale podbitka jest "od spodu", a parapety są bezpośrednio narażone na słońce "odgórne" -więc może być jeszcze gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Wiolasz, jeszcze świętujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Wiola- spóźnione, ale serdeczne życzonka, jak skończysz świętować napisz co z wyborem parapetów. Ja z pcv odradzam.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.09.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Wiola ja również spóżnione ale szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 a z czego w ogóle mogą być? blacha stalowa, aluminiowa, konglomerat, kamień, klinkier co pominęłam? pytam bo sama szukam jakiejś sensownej insporacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.09.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 a z czego w ogóle mogą być? blacha stalowa, aluminiowa, konglomerat, kamień, klinkier Ja kupiłam płytki parapetowe klinkierowe -Paradyż Natural Rosa. Są w różnych długościach -dopasowujesz do grubości muru czy też styro -Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 u mnie wchodzą w grę tylko popielate lub grafitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.09.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Cześć wszystkim Za życzenia bardzo dziękuję. Bardzo Kasia, dzieki za odzew w sprawie parapetów, właściwie mój monsz dopiero wtedy przypomniał sobie o działaniu słońca.. No ale są już zamówione stalowe w kolorze złoty dąb. W Rzeszowie i okolicach niestety musielibyśmy za nie płacić min. 90 zł za mb i czekać 3-4 tyg. Na allegro od ręki i mam nadzieję, jutro-pojutrze będą już dostarczone. Złoty dąb bo mają pasować do okien. No ale teraz jak parapety takie to i podbitka nie bedzie PCV biała, jak chciałam, tylko drewniana. Której ja nie chciałam... gregorczyk, dzięki za pocieszenie. JPewnie jak wyjdzie jak chciałam, to przestanę tak myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 08.09.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Tak więc chcę mieć ten zegarek, który trzeba codziennie nakręcać i czyścić Kropqa wie o co chodzi... czyść i pielęgnuj bo warto, taki zegareczek to SKARB ale wiesz , że trzeba dbać wspólnie mąż też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts