wiolasz 27.09.2011 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Cześć WIolcia, łazienka górna nie jest gotowa. Stanęło jak było po odejściu płytkarza. Nie mam funduszy na baterie i lampy. Czasu do pomalowania tez nie mam jeszcze. Na razie priorytetem jest garaż. Mamy 2 weekendy żeby go skończyć i zrobić jako taki podjazd. Potem jak zasypie śniegiem albo poleje porzadnie deszczem to juz nic nie zrobię bo tam jest ponad 30 m podjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 CZa se było bliżej wybudować :D:D:D no czeee Piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 eeee co Ty,musieli by wtedy cegły nosić, a tak pobudowali tam gdzie im panowie ze składu rozładowali bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ja nic nie wiem o specyfice i sposobie wybierania miejsca budowy tegoż budynku. Zarobiona byłam, nie miałam czasu :D bry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 eeee co ty,musieli by wtedy cegły nosić, a tak pobudowali tam gdzie im panowie ze składu rozładowali bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No tak Malka, bo nie chciałaś przyjechac i pomóc te cegły nosic, wiec mój stwierdził że widać jak Malka tak radzi to tak trzeba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 A salon przemalowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ???????Jakie cegły?, jaki skład?, jaki garaż? Nie kumam... po co Malka miałaby u Ciebie cegły nosić..... Nooo chyba,że po koleżeńsku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 A salon przemalowalas? eee nieeee, po co? miałam przemalowywać? :D Arnika, Malka taka juz jest, albo komus okna myje charytatywnie, albo cegły nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.09.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Arnika, Malka taka juz jest, albo komus okna myje charytatywnie, albo cegły nosi No to chyba mnie nie lubi, bo w niczym mi proponowała pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2011 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Czuję sie szczęściarą Cześć Lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ??????? Jakie cegły?, jaki skład?, jaki garaż? Nie kumam... po co Malka miałaby u Ciebie cegły nosić..... Nooo chyba,że po koleżeńsku.... Musze odpracować te wszystkie śniadanka,obiadki....ludzie jaki Wiola robi nieziemski schab................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 No to chyba mnie nie lubi, bo w niczym mi proponowała pomocy Lidzia, gdyby moje lubienie miało się przekładać na noszenie cegieł,to przyznam,że kilku forumowiczom musiałabym wybudować całe chałupy Luzik,u Ciebie tez bym z taczką, cegłami i styropianem biegała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 no a czy u mnie tyż ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2011 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Nitka, Ty jesteś zbyt niecierpliwa i sama wszystko zrobisz :D Wczoraj miałam fajnego Gościa-Gościówę krótko ale dobre i to, tiruriru.... A dziś zostałam bez telewizji i bez żadnej innej rozrywki. Kupiłam sobie cyfrę, bo coś trzeba oglądać. Mąż miał tylko podłączyć. Efekt jest tego taki, ze nie mam ani zwykłej tele ani sat. Tak to jest chłopa do czegokolwiek bez nadzoru dopuścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 dobrze, że cię od internetu nie odciął, bo wtedy to już byłaby całkowita tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 :D Z tym też narozrabiał ale pół nocy naprawiał... Zawsze jeszcze zostają zakupy, nie? Myśle, ze zarywając noc właśnie temu chciał zapobiec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 :D Z tym też narozrabiał ale pół nocy naprawiał... Zawsze jeszcze zostają zakupy, nie? Myśle, ze zarywając noc właśnie temu chciał zapobiec :D no tak, siedzenie przed kompem wychodzi zdecydowanie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no tak, siedzenie przed kompem wychodzi zdecydowanie taniej Mój ślubny by się szyderczo zaśmiał czytając te słowa. ps, ja prócz chleba i ziemniaków wszystko kupuję przez neta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Mój wie, że ja muszę pomacać, więc net wychodzi zdecydowanie taniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts