Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Cześć WIolcia, łazienka górna nie jest gotowa. Stanęło jak było po odejściu płytkarza. Nie mam funduszy na baterie i lampy. Czasu do pomalowania tez nie mam jeszcze. Na razie priorytetem jest garaż. Mamy 2 weekendy żeby go skończyć i zrobić jako taki podjazd. Potem jak zasypie śniegiem albo poleje porzadnie deszczem to juz nic nie zrobię bo tam jest ponad 30 m podjazdu.

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

???????

Jakie cegły?, jaki skład?, jaki garaż? Nie kumam... po co Malka miałaby u Ciebie cegły nosić..... Nooo chyba,że po koleżeńsku....

Musze odpracować te wszystkie śniadanka,obiadki....ludzie jaki Wiola robi nieziemski schab.................

No to chyba mnie nie lubi, bo w niczym mi proponowała pomocy ;)

Lidzia, gdyby moje lubienie miało się przekładać na noszenie cegieł,to przyznam,że kilku forumowiczom musiałabym wybudować całe chałupy :lol:

Luzik,u Ciebie tez bym z taczką, cegłami i styropianem biegała :lol:

Nitka, Ty jesteś zbyt niecierpliwa i sama wszystko zrobisz :D:D

Wczoraj miałam fajnego Gościa-Gościówę :D krótko ale dobre i to, tiruriru....

A dziś zostałam bez telewizji i bez żadnej innej rozrywki. Kupiłam sobie cyfrę, bo coś trzeba oglądać. Mąż miał tylko podłączyć. Efekt jest tego taki, ze nie mam ani zwykłej tele ani sat. Tak to jest chłopa do czegokolwiek bez nadzoru dopuścić...

no tak, siedzenie przed kompem wychodzi zdecydowanie taniej :lol2:

Mój ślubny by się szyderczo zaśmiał czytając te słowa.

ps, ja prócz chleba i ziemniaków wszystko kupuję przez neta:lol2: