nitubaga 29.09.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no a czy u mnie tyż ???????????????????? Malka migasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Mój ślubny by się szyderczo zaśmiał czytając te słowa. ps, ja prócz chleba i ziemniaków wszystko kupuję przez neta:lol2: mięso też przez neta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Malka migasz się no myślałam,że to oczywiste jest mięso też przez neta ? Nie, na mięso polujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Oczywiste czy nie - wolałam uczytać hejka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Hejka, czy któraś z tu obecnych krakała coś o necie? ano wykrakała. Dziś dopiero udało mi sie połączyć, cały wczorajszy dzień to leżenie plackiem i gapienie się w sufit, bo mi sie ksiażki skończyły do czytania A ponieważ taniej rozrywki nie było to z samego rańca zakupy załatwiłam :D po powrocie do domu połowa jest mi niepotrzebna...no ale...jak już kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.10.2011 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Wpadłam na chwilkę żeby się przywitać i podziękować. Wiem, szalona jestem i mogłabym sie ścigać ze strusiem pędziwiatrem czasami, więc przepraszam za ten pęd i dziękuję za oprowadzenie po włościach z cuuudownym widokiem... Cyfra działa? Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Cześć Rasia, myślę ze Struś Pędziwiatr mógłby spokojnie z Tobą konkurować Bardzo sie cieszę, ze wpadłaś, zapraszam częściej, choćby po drodze Cyfra działa ale jestem rozczarowana, tylko dziecko jest zadowolone bo ma wielki wybór programów, Wg mnie i tak nie ma co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dlatego ja nie mam satelity ... Ja mam komp, a mężowi to i tak przy 4-5 programach podstawowych dobrze śpi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ja zostałam zmuszona chwilową nudą i bezczynnością na satelitę. Na te książki które chce wypożyczyć muszę czekać czasem nawet miesiącami w bibliotece, więc talerz wydawał mi sie dobrym pomysłem. Najlepsze to stare polskie seriale ogladane tysięczny raz No i dziecko sie cieszy, mąż średnio bo jak mowi nie ma filmów odpowiednich dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Czterej pancerni latało u mnie przez dwa dni... no to za kilka dni bedzie znowu coś innego... (oczywiście DVD) ... Bardzo chce Kiepskich ( młody) ale dla mnie to płytki serial i nie chcę mu kupić.... a że w satelitce nie ma nic to i nie zakładam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja juz mam swoje ulubione programy i tylko to oglądam. Matko, deszczu chce...od miesiąca nic nie padało. CIągle tylko w tele gadają ze deszcz i deszcz ale oni chyba nie wiedzą jak deszcz wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2011 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A ja niczego nie ogladam i dobrze mi z tym. Jak mnie raz na 100 lat najdzie to na pewno to jest na YT albo gdzies indziej w sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No i masz ten swój deszcz brrr... u nas tak zimno i pada, że spod kołdry się nie chce wyśćubic nosa. Na szczęscie Trzeszczący dziś zabrał oba Bąki do szkoły i mam lux luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ale u mnie nic nie pada..wszędzie trąbią że max temp to +13 a ja rano o 7 godz. miałam u siebie +17 :D:D Zwolnić wszystkich od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 To ja za Nitką powiem, niech Cię ściśnie... U mnie temp +10*C, zimno jak nie wiem... pada deszcz, a roboty mamy od groma... .....zachciało Ci się deszczu....Tylko dlaczego u nas siąpi, a u ciebie NIE????Miało być odwrotnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No nie wiem, ale ścisnąc Wiole to mało Wiolka stawiasz karniaka, ale juszzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja czy ta druga???? Bo ja zamiast w ziemnej brei grzebać to klikam po trzeciej kawie, i jak patrzę za okno, to wcale dobrze mi się nie robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Nie no pada przez Wiolke tak? tak wieje przez Wiole tak? tak... to niech stawia teraz grzańca jakiegoś choby wirtualnie by oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dołączam się- brrrrrr zimno jak cholera leja deszcz.....qur.a....deszcz, a ja mam pranie na balkonie.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 http://www.dobrapizza.pl/alkohole/wina/img/012.jpg Lepiej?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts