Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitka....no baaaa, nawet prezent dałam :)

Wiola, nie nie taki jak myślisz;) :rotfl::rotfl:

A ja sie pochwalę w końcu doszła moja decha do prasowania....no masakra, jaka wielka kobyła...ale śliczna jest, niestety nie sprawdzę jak działa, bo wtyczkę trzeba zmienić :bash:

Znaczy masz angielską wtyczkę?

Ja zamówiłam narzutę na łóżko Julki i teraz czekam na listonosza. Dziś zamówiłam okna do garażu, wczoraj miałam pana od pomiaru bramy gar. i pan przekonany że już ją biorę wyciąga formularz zamówienia...hmmmm mysle sobie i się uśmiecham..bo wie pan ja jeszcze myślę... :D:D

Okazuje się, że jeśli ktoś mówi że daje gwarancję na bramę 10 lat to owszem ale w ramach ceny zakupu bramy są tylko pierwsze 2 lata, kolejne jak z pralką- serwis raz w roku za 200 zł i przedłużenie gwarancji....

W każdym razie, prawie załatwiłam, bo pan był twardy i jeszcze sie targował, spuścił cenę nawet mniej niż oczekiwałam :D:D:D

No szalejesz , szalejesz :) i dobrze, należy się, nie :lol:

No angielską, jak sie kurna deskę w UK kupuje, to ni cholery nie chcą dać naszej wtyczki.

O ile przy kablu nie ma problemu z wymiana, o tyle przy desce może być zonk, nie wiem czy takie coś kupię w pl, czy znów srylion za przesyłkę bedę musiała zapłacić

Ma kabel z wtyczką i gniazdo do żelazka, obie z trzema dziurami :(

Nie wibruje i nie grzeje, odprowadza parę , abo robi poduszkę powietrzną, niby ułatwi prasowanie i oszczędzi delikatne tkaniny - zobaczymy ;)

takie coś: http://www.grattan.co.uk/Minky-Steamflow-Ironing-Board/productdisplay.stm?An=673&A=23W718_&N=4294966440&Au=P_MasterItem&Nu=P_MasterItem&Ns=P_Colour%7C0%7C%7CP_Size%7C0

• 1 month później...

Wiola czy ja dobrze pamiętam, ze Wy sami zakładaliście solary?

Ile taka przyjemność, jak się latem sprawują ile masz rur, i czy montaż był prosty czy raczej trzeba brać ekipę ( choć tego nie montują roboty , tylko ludzie i wszystkiego można się nauczyć) i gdzie i kto Wam dał instrukcję montażu?

Jak długo to zakładaliście Ile dni, godzin?