nitubaga 05.11.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Jak to dobrze, że ktoś ugotuje.... prawda? ... podane pod nosek - bezcenne :D:D:D jak to dobrze, że mój Luby łyknął gotowanie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Mój na razie łyknął cięcie drewna.....jakże ja jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ooo widzisz i to się chwali pochwaliłas prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 mój ma rozleniwiony wzrok jak siada do stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.11.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 od pyszności jakie serwuje do jedzenia teściowa :D Oj Fenix Fenix... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.11.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 A skąd się tam jeszcze teściowa wzięła w tym wątku . Nic już nie rozumiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wiedzialam, ze chlopa trzeba na glodniaka trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Mój cały tydzień głoduje, to w weekendy odbija sobie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Nitka....no baaaa, nawet prezent dałam Wiola, nie nie taki jak myślisz;) :rotfl: A ja sie pochwalę w końcu doszła moja decha do prasowania....no masakra, jaka wielka kobyła...ale śliczna jest, niestety nie sprawdzę jak działa, bo wtyczkę trzeba zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Znaczy masz angielską wtyczkę? Ja zamówiłam narzutę na łóżko Julki i teraz czekam na listonosza. Dziś zamówiłam okna do garażu, wczoraj miałam pana od pomiaru bramy gar. i pan przekonany że już ją biorę wyciąga formularz zamówienia...hmmmm mysle sobie i się uśmiecham..bo wie pan ja jeszcze myślę... :D Okazuje się, że jeśli ktoś mówi że daje gwarancję na bramę 10 lat to owszem ale w ramach ceny zakupu bramy są tylko pierwsze 2 lata, kolejne jak z pralką- serwis raz w roku za 200 zł i przedłużenie gwarancji.... W każdym razie, prawie załatwiłam, bo pan był twardy i jeszcze sie targował, spuścił cenę nawet mniej niż oczekiwałam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 No szalejesz , szalejesz i dobrze, należy się, nie No angielską, jak sie kurna deskę w UK kupuje, to ni cholery nie chcą dać naszej wtyczki. O ile przy kablu nie ma problemu z wymiana, o tyle przy desce może być zonk, nie wiem czy takie coś kupię w pl, czy znów srylion za przesyłkę bedę musiała zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ale to deska ma kabel z angielską wtyczką?? bo co jej kabel i wtyczka? wibruje czy grzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ma kabel z wtyczką i gniazdo do żelazka, obie z trzema dziurami Nie wibruje i nie grzeje, odprowadza parę , abo robi poduszkę powietrzną, niby ułatwi prasowanie i oszczędzi delikatne tkaniny - zobaczymy takie coś: http://www.grattan.co.uk/Minky-Steamflow-Ironing-Board/productdisplay.stm?An=673&A=23W718_&N=4294966440&Au=P_MasterItem&Nu=P_MasterItem&Ns=P_Colour%7C0%7C%7CP_Size%7C0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Malka, kup przejściówkę z angielskiej wtyczki na naszą i nie będzie trzeba niczego przerabiać Wioluś, pochwal się jaką narzutę kupiłaś Julce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lidzia, ok znalazłam taka jak potrzebuję obawiałam się ze bedą same "wyjścia" ale "wejścia " też są Nie ma jak allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lidzia, ok znalazłam taka jak potrzebuję obawiałam się ze bedą same "wyjścia" ale "wejścia " też są Nie ma jak allegro no widzisz i obędzie się bez przeróbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Nie, tą na kablu zmienię, a do gniazda dam przejściówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Hejka... Wiola jak się masz? gdzie jesteś? daj znak, że żyjesz.. będe Cię nękać w next week Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Wiola czy ja dobrze pamiętam, ze Wy sami zakładaliście solary?Ile taka przyjemność, jak się latem sprawują ile masz rur, i czy montaż był prosty czy raczej trzeba brać ekipę ( choć tego nie montują roboty , tylko ludzie i wszystkiego można się nauczyć) i gdzie i kto Wam dał instrukcję montażu?Jak długo to zakładaliście Ile dni, godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts