DPS 22.12.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2011/11/c5bcyczeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.12.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.12.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.staszic.ostrowiec.pl/grafika/galerie/obrazy_rozne/bn8.gif życzy Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.12.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://www.boze-narodzenie.1az.pl/wp-content/uploads/2011/08/szklana_choinka-300x225.jpg Spokoju i radości,tylko miłych gości!Smacznej Wigilii i całusów moc- w tę najpiękniejszą w roku noc!Szczęścia kilogramów,ze śniegu bałwanów!Życzliwych ludzi wokół,żadnej łezki w oku,Przyjaciół jakich mało.Przez życie idźcie śmiało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.12.2011 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.12.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://i1107.photobucket.com/albums/h391/Fenix9999/dzwon3.jpg Życzy Adam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.12.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt, zdrowia , szczęścia i spełnienia marzeń :) http://www.downloadfreebackgrounds.net/backgrounds/christmas-tree-stars-background.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.12.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Witam, Bardzo dziekuję za wszelkie życzenia, i te smsowe i te forumowe, Wszystkim trochę spóźnione ale bardzo z serca płynące życzenia spokojnych i zdrowych świąt. Od razu życzenia noworoczne przesyłam, bo nie wiem kiedy przy kompie siądę Na razie nie planuję pojawić się w necie bo nie mam takiej fizycznej możliwości. Jak tylko się pojawi taka sposobność, postaram się wszystko nadrobić. A jak się nie pojawi, to wszystko wyjaśni sie w wiosną, więc tak czy inaczej trzeba tylko trochę cierpliwości. Ostatnio odkryłam, ze mam jej bardzo dużo, bardzo.... Tak więc lecę leżeć po świątecznym śniadanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Wiolaszku zdrówka w Nowym Roku A powiedz Ty mi czemuż Ty masz tak ciągle leżeć... no i co ma się wyjaśnić wiosną? A o solarach wcześniej czytałaś? Proszę odpowiedz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Wioluś, u nas z solarami bylo tak: mąż w trakcie budowy już podłączył wszystkie rurki do solarów i kupując bojler obliczył co ma być i jaki. Wyliczylismy że taniej bedzie kupic nie caly zestaw tylko same solary i po jakims czasie je podlaczyc. Wszystko robil sam, faceci za samo podlaczenie chcieli 2800 zl. Zawieszone są na balustradzie balkonowej i dodatkowo podparte 3 słupami, w ziemi słupy są przyczepione wkrętami do betonowych kwadratowych slupow. Ten uchwyt to zwykla rama zespawana z takich jakby kątowników, tylko porządnie zespawanych i umocowanych. Nie znam za bardzo kosztow ale moze max 400 zl. Montował mąż, tylko potrzebny był ktoś do pomocy, żeby je tam usadowić. Długość montazu- ciężko mi powiedzieć bo mój wszystko robil po pracy wiec zalezy od pogody, czasu i chęci. Może coś około tygodnia. Sprawuja sie super, są od południa wiec latem temp. dochodziła nawet do 75 stopni, trzeba bylo je zaslaniać żeby sie nie zagotowały. Mozna ew. przełączyc na grzejniki i wtedy ogrzewa dom, ale nam było wystarczająco gorąco i bez tego. Co do instrukcji to chyba mąż nic nie mial. Mąż jak czegos nie wie to w necie szuka, wiec pewnie stamtad wziął jakies wskazówki. Tam, gdzie kupujesz same solary, mozna sie dopytac o sposób mocowania, najczęściej jest albo na dach albo na ziemi ew. na balustradach. I wtedy sa odpowiednie uchwyty do wyboru. Edytowane 8 Stycznia 2012 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 a pierwszą cześć pytania Arniczki taktownie przemilczała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 aj co będę się chwalić jak jeszcze nic nie wiadomo, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 aj co będę się chwalić jak jeszcze nic nie wiadomo, nie? to może kciuki potrzymamy - tak na zapas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 trzymaj trzymaj, nie zaszkodzi jeszcze do połowy lutego i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 to ja też przysiądę i grzecznie potrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Hej Piękna! Też cały czas trzymam kciuki... za wodniczka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 hihi ja też ściskam kciuki moooooooooooooooooocno i oby ta wiosna przyszła szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wiola będzie dobrze! Wodniczek powiadacie? Moja córka to wodnik Ale ma charakterek...! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ha... tylko powiem... No do tych solarów No to ja będę musiała nieźle się nagłowić... u nas pewnie na dach... a co do bufora... to u nas zmartwienia nie ma... jest 1300 litrów wody do zagrzania... nie dało by rady wszystkiego do +75*C... ale , żeby nie musieć pilnować żeby mi w kosmos nie wyleciało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts