Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Wiesz co? troche wzrosło, moze -12/-10 ale mąż mówił ze jest super, ja nie wiem, ostatnio byłam wczoraj przed domem ale było cieplutko od slońca, teraz też słoneczko swieci. Solary nawet grzeją :D W domku cieplutko, z krótkim rekawem chodzimy.

U mnie jak nie urok to sraczka.. jak nie nudnosci to zgaga...;)

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlazłam do dziennika bo ponoć tętni i co widzę... ?

Aż mi się łezka w oku zakręciłą :D

kuuurde Małgoś pamiętasz jak stałyśmy tam między lodówką a zlewem z żubrówką w łapach? pamiętasz?

echhhh....

Moje postanowienie noworoczne to odwiedzanie i zapraszanie znajomych... i już już prawie mi się z Wiolą udało..

A prospos jak się czujesz ?

No i doczytałam, ze rodzina w komplecie będzie - super :)

Z jaka zubrowka, przeciez to byla zoladkowa gorzka tylko biala. :D

Jak juz pisałam gratulacje przyjmę jak już będę po wszystkim. na razie nie ma czym się chwalić, nie chce zapeszyć bo u mnie wszystko możliwe. Ale Wam dziewczyny gratuluję i tego po i tego w trakcie ;)

Chyba znalazłam w końcu meble do salonu, te jedyne :D

Moja psica uwielbia połączenie śniegu i mrozu, nie da sie zagonić do ciepłej budy ;)

Przyszedł mój dzbanek filtrujący, taką czystą wodę to chyba tylko w butelkach widziałam :D:D

A co do mebli to nie mam jak ich pokazać, nie mam linka. To taki typ kolonialny trochę, surowy bardzo ale ma piękne usłojenia, prawdziwe drewno, to najważniejsze.

Hejka :) No moja psica-emerytka też nie chce do budy wejść, a juz ledwo łazi przez reumatyzm... W piątek ma być podobno minus 30 -chyba ją zamkniemy na korytarzu, bo jednak to dość zimno nawet jak na moją bernardzicę ;)

Co do dzbanka, to ja nie posiadam, ale znajomi używają z Brity i są zachwyceni. My w listopadzie (była promocja) mysleliśmy kupić do kotłowni taka stację uzdatniania z Vaillanta (na tabletki z solą), ale ona jest wielkosc pralki i niestety nie udałoby nam się jej upchać do kotłowni :( Ale musimy coś pomyśleć, bo kamień jak cholera -co widać głównie po czajniku i ekspresie.

No w lutym stuknie jej 8 latek.. ale psy dużych ras niestety krócej żyją :( zresztą rok temu w ostatniej chwili ją uratowaliśmy (ropomacicze), i przy okazji badań okazało sie że ma marskosć wątroby (puszkowe jedzenie......) i miażdżycę... Teraz jest na diecie -karmy weterynaryjne i gotowane jedzenie, ale widać po niej że emerytka a nie dziarski psiak :(

oj szkoda psicy bo aż tak stara nie jest, pies sąsiadów ma 22-23 lata i jeszcze dziarsko biega i szczeka.Ale to wydaje mi się bo 1, kundel

2, karmiony resztkami z obiadu

3, mały jest a te podobno zyją dłużej

Trudno uwierzyc ale moja już 4 rok i zachowuje sie jak szczeniak ;) chwilami myśle ze mogłaby już zmadrzeć

(...)Trudno uwierzyc ale moja już 4 rok i zachowuje sie jak szczeniak ;) chwilami myśle ze mogłaby już zmadrzeć

Moja przez pierwsze 2 lata była tak głupia że miałam ochotę oddać ją do schroniska ;)

Teraz jest OK -spokojna emerytka, ale i tak mam obawy jak zareaguje na nową sytuację... tym bardziej że zupełnie nie ma stycznosci z małymi dziećmi :(