wiolasz 29.01.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wiesz co? troche wzrosło, moze -12/-10 ale mąż mówił ze jest super, ja nie wiem, ostatnio byłam wczoraj przed domem ale było cieplutko od slońca, teraz też słoneczko swieci. Solary nawet grzeją W domku cieplutko, z krótkim rekawem chodzimy. U mnie jak nie urok to sraczka.. jak nie nudnosci to zgaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Samo przyszło, samo przejdzie A na zgagę... mąkę ziemniaczaną zjedz... wiem, wiem... ale spróbuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 fuj, mąkę??? zagryzłam marchewkami i kapustą kiszoną Dostałam hamburgera z maca, nawet odgrzany jest pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 ...pomieszaj z bułką tartą przejdzie i co najważniejsze działa....No tak mac jest zdrowy... ale jak się chce to nie ma bata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2012 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Wlazłam do dziennika bo ponoć tętni i co widzę... ? Aż mi się łezka w oku zakręciłą kuuurde Małgoś pamiętasz jak stałyśmy tam między lodówką a zlewem z żubrówką w łapach? pamiętasz? echhhh.... Moje postanowienie noworoczne to odwiedzanie i zapraszanie znajomych... i już już prawie mi się z Wiolą udało.. A prospos jak się czujesz ? No i doczytałam, ze rodzina w komplecie będzie - super Z jaka zubrowka, przeciez to byla zoladkowa gorzka tylko biala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.01.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ooo jak fajnie Wam, ja tej zimy chyba nie poczuję na sobie, bo nadal leżę Samopoczucie standardowo, po staremu, jeszcze mnie mdli, ale to chyba do konca bede tak miała, taki urok..jutro mam wizyte kontrolną to moze coś się dowiem nowego.. (...) wiolaszko! czyżby!!!??? ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 30.01.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Gratuluję Ci Wiola i trzymam kciuki- mocno. Ja właśnie jestem po ponad 2 miesiące i kolejne szczęście się do mnie uśmiecha:)Rodziłam w rzeszowskiej Pro familii i gorąco polecam. No i może w tym roku uda się zamieszkać naszą Truskaweczkę.Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.01.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Jak juz pisałam gratulacje przyjmę jak już będę po wszystkim. na razie nie ma czym się chwalić, nie chce zapeszyć bo u mnie wszystko możliwe. Ale Wam dziewczyny gratuluję i tego po i tego w trakcie Chyba znalazłam w końcu meble do salonu, te jedyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ja i tak Gratuluje wiolaszko, ale spluwam 3x przez lewe ramie żeby nie zapeszać (no bo pamiętam przecież......). Ale samo "zaskoczenie" to juz megasukces -ja już coś o tym wiem Pokaz. No własnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ee nie, jak juz będą stały to pokażę, tylko trzeba je skompletować i dobrze rozmieścić. Matko, -20 kolejny dzień a moja psica twardo na dworze siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.01.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Hej Wiolaszku:). Dzielnaś Ty i dzielna psica!. Te jedyne - brzmi nieźle, ale dałabyś oko nacieszyć... daj choć linkę do tych mebelków;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Moja psica uwielbia połączenie śniegu i mrozu, nie da sie zagonić do ciepłej budy Przyszedł mój dzbanek filtrujący, taką czystą wodę to chyba tylko w butelkach widziałam :D A co do mebli to nie mam jak ich pokazać, nie mam linka. To taki typ kolonialny trochę, surowy bardzo ale ma piękne usłojenia, prawdziwe drewno, to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.01.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Hejka No moja psica-emerytka też nie chce do budy wejść, a juz ledwo łazi przez reumatyzm... W piątek ma być podobno minus 30 -chyba ją zamkniemy na korytarzu, bo jednak to dość zimno nawet jak na moją bernardzicę Co do dzbanka, to ja nie posiadam, ale znajomi używają z Brity i są zachwyceni. My w listopadzie (była promocja) mysleliśmy kupić do kotłowni taka stację uzdatniania z Vaillanta (na tabletki z solą), ale ona jest wielkosc pralki i niestety nie udałoby nam się jej upchać do kotłowni Ale musimy coś pomyśleć, bo kamień jak cholera -co widać głównie po czajniku i ekspresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 W przyszłości chciałabym taką stację ale dopiero jak będzie kasa wolna. Jak do tej pory nie było takiej okazji Kachna, ile Wasza Wiki już ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.01.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No w lutym stuknie jej 8 latek.. ale psy dużych ras niestety krócej żyją zresztą rok temu w ostatniej chwili ją uratowaliśmy (ropomacicze), i przy okazji badań okazało sie że ma marskosć wątroby (puszkowe jedzenie......) i miażdżycę... Teraz jest na diecie -karmy weterynaryjne i gotowane jedzenie, ale widać po niej że emerytka a nie dziarski psiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 oj szkoda psicy bo aż tak stara nie jest, pies sąsiadów ma 22-23 lata i jeszcze dziarsko biega i szczeka.Ale to wydaje mi się bo 1, kundel 2, karmiony resztkami z obiadu 3, mały jest a te podobno zyją dłużej Trudno uwierzyc ale moja już 4 rok i zachowuje sie jak szczeniak chwilami myśle ze mogłaby już zmadrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.01.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (...)Trudno uwierzyc ale moja już 4 rok i zachowuje sie jak szczeniak chwilami myśle ze mogłaby już zmadrzeć Moja przez pierwsze 2 lata była tak głupia że miałam ochotę oddać ją do schroniska Teraz jest OK -spokojna emerytka, ale i tak mam obawy jak zareaguje na nową sytuację... tym bardziej że zupełnie nie ma stycznosci z małymi dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Z jaka zubrowka, przeciez to byla zoladkowa gorzka tylko biala. oo czujność i pamięć tylko sprawdzałam, ale widze, że z tym bez problemów Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 oo nitka wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts