nitubaga 31.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 oj tam wróciła Widze zmiany w sypialni - turkus świetni tam "leży" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.02.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Cieszę się ze turkus zyskał Twoją aprobatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 02.02.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witam.Jak sprawuje się tynk Greinplast po dwóch latach?Czy to jest silikonowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2012 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam. Jak sprawuje się tynk Greinplast po dwóch latach? Czy to jest silikonowy? Witam, Nie wiem jak się sprawuje, chyba normalnie, jest i już. A coś powinno się z nim dziać? Czy silikonowy to też nie pamiętam, i nazwa i rodzaj jest w dzienniku, z lipca 2009 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.02.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Uwaga, zaczyna wykańczać sie łazienka na górze: nawet krany kupione Dziecko na feriach to mozna robić do późna, mam nadzieje ze juz niedługo wszystko będzie gotowe bo zbyt długo to schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 co Ty kochana wiesz o "długo schodzi" :rotfl: jesu....trzynasta godzina, a młode jeszcze śpi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2012 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No dowciapna jestes U mnie raczej ma niewiele czasu, gdzie to dziecko trzeba myć Moja młoda wywieziona ale i tak wstaje o 6 z kawalkiem...jakis budzik mi co rano brzeczy nad uchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.02.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Gdyby moje młode wstawało o 6 - to by się przynajmniej do szkoły nie spóźniało :D:D A tak dziś tradycyjnie Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Moja sie już nauczyła, że musi wstać bo ma jeszcze 1,5 km do przystanku...teraz jak już tatus jest, moze nie bedzie musiała Witanko, jak poranek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.02.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 śnieżnie? u nas sypie i jest zimno. Wolałam jak było zimno i słonecznie. Wiem, wiem - babie nie dogodzi Wczoraj byliśmy znów 1,5 h na łyżwach. I było najfajniej. Oprócz nas była tylko jeszcze jedna kobietka więc szał ciał był straszny. Dzieciaki jeżdża coraz lepiej, dziś mamy przerwe na doleczenie kolan i tyłków z soboty i niedzieli. Jutro znów chcą na lodowisko. Nawet -13 im nie przeszkadza No to mniej więcej wsio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 oooo zazdroszczę bardzo... lepiej -13 na lodowisku w ruchu niż +22 w domu przed tv, nie? Ja nadrabiam zaległości filmowe i muzyczne, moje dziecko lubi jazz smooth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.02.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 oo prosze moi raczej nie wiedzą co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 to połączenie jazzu i lekkiego popu, + jeszcze soul, fajne. Są takie 4 składanki, każda po 4 płyty w paczce, trochę przypomina muzykę lat 20-30 ale ... tutaj masz linka http://merlin.pl/The-Best-Smooth-Jazz-Ever_EMI-Music-Poland/browse/product/4,367667.html pod spodem są tytuły, które występują akurat w tej części na 4 płytkach. Naprawdę rewelacyjna muzyka.. Nosi mnie dziś, korci mnie sprzątanie, ale chyba odpuszczę Poczekam aż mąż się zorientuje ze trzeba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (...)Nosi mnie dziś, korci mnie sprzątanie, ale chyba odpuszczę Poczekam aż mąż się zorientuje ze trzeba :D Powodzenia! Mój to musi mieć pokazane palcem co, jak i gdzie, ale na szczęście nawet się nie buntuje w obecnej sytuacji Tym bardziej że jego własna mamusia przeprowadziła z nim poważną rozmowę na temat tego, jak to ma mnie teraz wyręczać i pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Nie ma to jak kochana tesciowa. Mój sprzata bez pokazywania, po pół roku już sie nauczył. No i jego teściówka znowu przyjeżdża, wiec chce sie podlizac bo bedzie mial pod nos podane a wlasna zona tak nie robi Uparłam sie na jakies ciasto dzis...ciekawe czy wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja nadrabiam zaległości filmowe i muzyczne, moje dziecko lubi jazz smooth a ma inny wybór:D raczej nie:lol2: dobry dzionek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 chyba nie ma Pasiulko :D Moze to sygnał, że jednak nie lubi... Witam sie i ja, fajnie na dworze dzis, niezbyt mroźno ale rześko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Narzuta w sypialni mi się podoba, nawet bardzo! Czy ona mocno błyszcząca jest? A pamiętasz, gdzie kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 hej, narzuta nie błyszczy wcale, to tylko śliski materiał ale nie wiem jaki, jakby cos cienka tafta?kupiona na allegro, szyta na zamówienie bo moje łóżko ciut duże, ale pamietam ze niedroga była w porównaniu do sklepowych cen. Napisz do tego sprzedającego czy szyje inne koloryhttp://allegro.pl/narzuty-narzuta-220-x-240-producent-kolekcja-2011-i2109454606.htmlbo cos mi sie kojarzy ze to u niego kupowałam. acha, wielkosd poduszek warto sprawdzic bo moje zadne nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Dzięki Wiolciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts