Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Jak sprawuje się tynk Greinplast po dwóch latach?

Czy to jest silikonowy?

Witam,

Nie wiem jak się sprawuje, chyba normalnie, jest i już. A coś powinno się z nim dziać? :confused:

Czy silikonowy to też nie pamiętam, i nazwa i rodzaj jest w dzienniku, z lipca 2009 r.

śnieżnie?

u nas sypie i jest zimno. Wolałam jak było zimno i słonecznie. Wiem, wiem - babie nie dogodzi ;)

Wczoraj byliśmy znów 1,5 h na łyżwach. :D I było najfajniej. Oprócz nas była tylko jeszcze jedna kobietka więc szał ciał był straszny. Dzieciaki jeżdża coraz lepiej, dziś mamy przerwe na doleczenie kolan i tyłków z soboty i niedzieli. Jutro znów chcą na lodowisko. Nawet -13 im nie przeszkadza :o

No to mniej więcej wsio...

to połączenie jazzu i lekkiego popu, + jeszcze soul, fajne.

Są takie 4 składanki, każda po 4 płyty w paczce, trochę przypomina muzykę lat 20-30 ale ...

tutaj masz linka

http://merlin.pl/The-Best-Smooth-Jazz-Ever_EMI-Music-Poland/browse/product/4,367667.html

pod spodem są tytuły, które występują akurat w tej części na 4 płytkach. Naprawdę rewelacyjna muzyka..

Nosi mnie dziś, korci mnie sprzątanie, ale chyba odpuszczę ;) Poczekam aż mąż się zorientuje ze trzeba :D:D

(...)Nosi mnie dziś, korci mnie sprzątanie, ale chyba odpuszczę ;) Poczekam aż mąż się zorientuje ze trzeba :D:D

Powodzenia! :D Mój to musi mieć pokazane palcem co, jak i gdzie, ale na szczęście nawet się nie buntuje w obecnej sytuacji ;) Tym bardziej że jego własna mamusia przeprowadziła z nim poważną rozmowę na temat tego, jak to ma mnie teraz wyręczać i pomagać :D

Nie ma to jak kochana tesciowa. Mój sprzata bez pokazywania, po pół roku już sie nauczył. No i jego teściówka znowu przyjeżdża, wiec chce sie podlizac bo bedzie mial pod nos podane :D a wlasna zona tak nie robi ;)

Uparłam sie na jakies ciasto dzis...ciekawe czy wyjdzie ...

hej, narzuta nie błyszczy wcale, to tylko śliski materiał ale nie wiem jaki, jakby cos cienka tafta?

kupiona na allegro, szyta na zamówienie bo moje łóżko ciut duże, ale pamietam ze niedroga była w porównaniu do sklepowych cen.

Napisz do tego sprzedającego czy szyje inne kolory

http://allegro.pl/narzuty-narzuta-220-x-240-producent-kolekcja-2011-i2109454606.html

bo cos mi sie kojarzy ze to u niego kupowałam.

acha, wielkosd poduszek warto sprawdzic bo moje zadne nie pasują