Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Dziewczynki ;)

b_stroz, ważne by sie w końcu udało, jakby cos to czekam na fotki juz wykończonych truskawek. Zawsze warto popatrzeć :)

cześć Wiola:)

ja z pytaniem do Ciebie. Budowałaś pomieszczenie gospodarcze? Coś chyba kiedyś pisałaś. My nie zrobiliśmy tego od razu i teraz chyba trzeba przechodzić całą procedurę budowlaną. A mnie się wcale nie chce. Może jakieś wskazówki...;)Pozdrawiam bardzo bardzo

Budowalismy budynek gospodarczy, idziesz do gminy, rysujesz na mapce gdzie i jaki ma być i dajesz na zgłoszenie,Proste. Tylko nie wiem czy wnosi sie jakies oplaty bo to mąż załatwiał.

Cześć Lidzia, ledwo chodze, w zasadzie leżę i mam juz dość ale jeszcze chwila i mogę zaszaleć ;) Chyba ze wszystko i tak mnie oleje i swoje zrobi ;)

Dzień doberek:) Wiolciu zdjęcia są u mnie w albumach, ale tu mały skrót.Do zrobienia została nam podłoga w holu i salonie a tak to już można wnosić klamoty:) Oj to będzie ciekawa sprawa- przenieść te wszystkie klamory z mieszkania(o piwnicy już nie wspomnę). No i jeszcze sprzedaż mieszkania nas czeka. Oj będzie się działo!!!!Słonecznie Cię pozdrawiam- wbrew szaroburej pogodzie..

DSC00059.jpg

DSC00002.jpg

DSC00026.jpg

DSCF1020.jpg

DSC00042.jpg

DSC00059.jpg

DSC00002.jpg

DSC00026.jpg

DSCF1020.jpg

DSC00042.jpg

Na schodach stopnice są z dębu a podstopnice to marmur - tak to sobie wymarzyliśmy:)hihi jak to mówi mój małżonek. A korytarz fakt gdzie nie popatrzysz to drzwi , dobrze że jeszcze do garderoby nie ma. Pokoiki są 4 :dla nas sypialnia z garderobą i 3 sypialnie dla 3 dziewczynek:) Na dole małżonek ma swój gabinet.

Hej Wiolaszku:D. Wpadłam do Ciebie i wsiąkłam w pościelach "Twojego Pana od narzuty":lol2:

Już doczytałam u mnie, żeś jeszcze nierozpakowana:). Wiem, wiem już byś chciała, ale poczekaj jeszcze ciut;) Trzymam kciuki cały czas bardzo mocno:).

B_stroz - fajny i spójny masz domek w środku:)... podstopnice mnie urzekły... świetnie wyglądają:D.