wiolasz 19.02.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nie ma za co, oby sie przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 23.02.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witaj Wiola, u Ciebie co chwila widzę coś nowego- super. A nam może w tym roku uda się w końcu wejść do naszej Truskawki - nie mogę się już doczekać. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 23.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 cześć Wiola:)ja z pytaniem do Ciebie. Budowałaś pomieszczenie gospodarcze? Coś chyba kiedyś pisałaś. My nie zrobiliśmy tego od razu i teraz chyba trzeba przechodzić całą procedurę budowlaną. A mnie się wcale nie chce. Może jakieś wskazówki...;)Pozdrawiam bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.02.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Hej Wiolcia, Co słychać, jak samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.02.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Czesc Dziewczynki b_stroz, ważne by sie w końcu udało, jakby cos to czekam na fotki juz wykończonych truskawek. Zawsze warto popatrzeć cześć Wiola:) ja z pytaniem do Ciebie. Budowałaś pomieszczenie gospodarcze? Coś chyba kiedyś pisałaś. My nie zrobiliśmy tego od razu i teraz chyba trzeba przechodzić całą procedurę budowlaną. A mnie się wcale nie chce. Może jakieś wskazówki...;)Pozdrawiam bardzo bardzo Budowalismy budynek gospodarczy, idziesz do gminy, rysujesz na mapce gdzie i jaki ma być i dajesz na zgłoszenie,Proste. Tylko nie wiem czy wnosi sie jakies oplaty bo to mąż załatwiał. Cześć Lidzia, ledwo chodze, w zasadzie leżę i mam juz dość ale jeszcze chwila i mogę zaszaleć Chyba ze wszystko i tak mnie oleje i swoje zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 24.02.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Dzień doberek:) Wiolciu zdjęcia są u mnie w albumach, ale tu mały skrót.Do zrobienia została nam podłoga w holu i salonie a tak to już można wnosić klamoty:) Oj to będzie ciekawa sprawa- przenieść te wszystkie klamory z mieszkania(o piwnicy już nie wspomnę). No i jeszcze sprzedaż mieszkania nas czeka. Oj będzie się działo!!!!Słonecznie Cię pozdrawiam- wbrew szaroburej pogodzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Urzekła mnie łazienka na górze i te schody, na schodach masz płytki? super to wygląda. Ale na górze na korytarzu to same drzwi :D macie tam 3 pokoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 24.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Na schodach stopnice są z dębu a podstopnice to marmur - tak to sobie wymarzyliśmy:)hihi jak to mówi mój małżonek. A korytarz fakt gdzie nie popatrzysz to drzwi , dobrze że jeszcze do garderoby nie ma. Pokoiki są 4 :dla nas sypialnia z garderobą i 3 sypialnie dla 3 dziewczynek:) Na dole małżonek ma swój gabinet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Aaaa 4 pokoje, tak jak w projekcie jest, juz przypominam sobie.. Schody są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 25.02.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Dzięki za odpowiedź. Interesuje mnie jescze ile metrów ma wasze pomieszczenie gosp. , bo do 25 nie trzeba mieć chyba pozwolenia. A my chcemy większe. Czy tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Czesc Braza, co tam? Kawka już była? Ten budynek ma niecałe 25 m, z tego co kojarzę to tylko poddasze zostalo lekko podciągnięte, zeby mozna bylo sie wyprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Hej Wiolaszku:D. Wpadłam do Ciebie i wsiąkłam w pościelach "Twojego Pana od narzuty":lol2: Już doczytałam u mnie, żeś jeszcze nierozpakowana:). Wiem, wiem już byś chciała, ale poczekaj jeszcze ciut;) Trzymam kciuki cały czas bardzo mocno:). B_stroz - fajny i spójny masz domek w środku:)... podstopnice mnie urzekły... świetnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Poscieli nie sprawdzałam u Niego, ale ....moze kiedyś dziś zaczynam wiecej dreptac, zakupy juz zaczynam w myślach, na razie kupiłam sobie buty trekingowe zimowe w ramach wyprawki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.02.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ja Ci kurde podreptam....padnij!!!!!! Wiolka, jeszcze trochę, sciśnij nóżki, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kochana, musze podreptać bo sie rozleniwiłam strasznie. Spoko, umówiona jestem dopiero na 26,03 mam cały miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 No to jeszcze do leżenia marsz.... I nóżki ściskać i do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 taaa, moze jeszcze głowa w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nieee nooo tylko nogi do góry z poopą... a głowa na poduszce może być.. chyba, ze w dół wolisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ooo nie nie, juz tyle leze na płasko, ze głową w dół to już byłoby przegięcie Mój umysł chyba tego już by nie wytrzymałby byłby :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts