kachna28 21.06.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hej Wiolaszko! Wielkie Gratulacje z Narodzin Córeczki! Ja już w zasadzie nie bywam na Forum, ale "dokopałam "się do tej informacji! No i przy okazji przyznaję się, że 14.03 urodziłam córeczkę -Olę. Niestety mała urodziła się 2 m-ce przed terminem w 32tc przez CC (niewydolność łożyska, zanik tętna na ktg...). Olka ważyła tylko 1100g i musiała spędzić miesiąc na OIOM w Kielcach -najtrudniejszy miesiąc w naszym życiu... Ale juz jest w zasadzie w porządku -chociaż jazdy mamy z Nią trochę po lekarzach z racji tego wcześniactwa... Tak więc od 3 m-cy ja też w końcu wiem jak to jest być MAMĄ -czas najwyższy, bo 33 wiosenki mi stuknęły! Całuję Mocno wszystkie trzy Truskawkowe Kobietki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2012 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kachna !!!! Gratulacje dla Ciebie i dla Córeczki, jak to dobrze ze już wszystko oki. Z powodu wcześniactwa teraz odwiedzicie wszystkich lekarzy po drodze, ale lepiej sprawdzić wszystko i byc spokojnym. My z kolei z powodu brania w ciąży nospy jako że rozkurczowa-teraz chodzimy na reabilitację związaną z napięciem miesniowym. Ale ogólnie oki, no i udało się dotrwać prawie do końca Trzymam kciuki i wszyscy z wątku pozdrawiamy, zdjecie Oli wrzuc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2012 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Nitka, to że Ty tak masz i ja też bym chciała-to wiesz. Pani Ogrodniczka powiedziała, żebym jej zaufała i zrobiła jak na kartkach mam-to zrobię, zawsze w trakcie mogę coś dodać i coś przesadzić, nie? Mam na to 3 lata siedzenia w domu A i Ty wpadniesz pewnie nie raz to cos doradzisz :D To różowe na 1 zdjeciu to mam białe-cudne jest, ale różowe też bym chciała, kiedyś dokupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No i przy okazji przyznaję się, że 14.03 urodziłam córeczkę -Olę. Ja również serdecznie gratuluje córy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kasia, ja tez gratuluje. Wiolka, a wkleisz ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kiedyś wkleję, ale muszę się zmobilizowacna razie znalazłam to http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/widok_z_gry_3h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A gdzie ziemniaki i kapusta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kachna - gratuluję Małgoś z tego co wiem, a mam info z dzisiaj, to ziemniaki leżą po ulewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Biedne ziemniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 nooooo, zalały się i leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ziemniaki po drugiej stronie domu, tam gdzie ognisko kiedyś, To jest tylko front domu. ALe faktycznie, zalały się i leżą, ale jutro wstaną na pewno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ziemniaki wstały, ale nie poszły. Ale łazienka W KOŃCU SKOŃCZONA, brakuje 1 światełka nad lusterkiem. Zdjecia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Na temat zielonego to się nie wypowiem, bo się nie znam... Natomiast mam pytanie... czy w dzienniku to masz wizualki łazienki czy już gotowa.. bo jak już Twoja to super wyszła No i czekam na taras. aaaa i kupiłam 15 litrów oleju... czyli 3 sztuki... + rozcieńczalniki.. już nie pamiętam ile.. ale coś koło 10 litrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Łazienka w dzienniku to już nasza, dzieło kafelkarzy i M. Jak dla mnie wygląda tak, jak powinna, dzieki A co do oleju, to mam go czymś rozcieńczać jeszcze czy samym olejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Tak .. rozcieńczać.. Najpierw 1:1 olej i rozpuszczalnik do farb olejnych, albo terpentynę ( ta zapobiega robactwu) , potem więcej oleju mniej rozpuszczalnika, i potem 3 warstwa 3:1... Rozpuszczalnik powoduje głębszą penetracje wgłąb deski... ale więcej idzie oleju... ale jak zaimpregnujesz to będziesz odnawiała tylko.. przeżyje lata. w tym linku co podałam fajnie facet opisał. Olej jest OK i chyba najtańszy na rynku jaki znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Dzięki za wyjaśnienia. Od najbliższego poniedziałku już muszę zacząć smarować to troche czasu to zajmie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.06.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wiola bardzo fajnie wyszła Wam ta łazienka:yes: a na podłodze to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 SUPER!!! Świetna łazienka! Tylko jak Ty Robaczku się do tej pralki dostajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wiola bardzo fajnie wyszła Wam ta łazienka:yes: a na podłodze to drewno? Płytki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.06.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Płytki:) taaak, ? a ja myślałam, ze jakiś teak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts