wiolasz 27.06.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Pasia, to faktycznie płytki paradyza, nową kolekcję my way wypuscili Miało w zamierzeniu wygladac jak drewno Rasia, ja za pralką jeszcze mam miejsce na proszki, papiery i innie środki :D:lol2: jestem tak malutka że mieszczę sie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Aaaa... to Ty sprytny Kotecek jesteś... a gdzie suszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2012 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Pranie gdzie suszę? Latem na balkonie a zimą rozwieszam po grzejnikach- prosty sposób nawilżania powietrza. Mamy nawilżacz ale niewiele pomaga, wiec wolę tradycyjnie Myślałam jeszcze zeby nad wanną dać wieeeelkie lustro, ale musze jeszcze to przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 28.06.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witaj, łazienka piękna, faktycznie te płtki wygladaj jak drewno gdzie kupiłaś taką piękną lampę sufitową, cudna, właśnie czegoś takie szukam, nie pamiętasz ile kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witaj Kasiu, dziekuję, nam też niezmiernie sie podoba Lampa kupiona na allegro, jakaś wyprzedażowa. Podobne kiedyś widziałam w casto. Nie pamiętam dokładnie ile ale coś mi świta że około 160 zł. Tyle ze pewna nie jestem na 100%. Ale to była licytacja, a nie cena kup teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 przyjechał mój dywan ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2012 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 No własnie Kasia, jeszcze nie, wysłali wiadomość ze do 6.07 mają czas, wiec czekam i tupię z niecierpliwością. Bo co będzie jak M. go zobaczy i to będzie taki byle jaki jak w co 2 sklepie po 100 zł jest?? szlaban dostanę na wszystko Musi być piękny! musi! Ale dzwonili z ławy i juz jest do odbioru, chyba pojadę w poniedziałek, nie będę czekała na szwagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 No popatrz, wydawałoby się, że brązy, beże itp. to nie moje klimaty a Twoja łazienka mi się podoba! I stolik super, wlazłam właśnie na stronę sklepu, może i ja coś wypatrzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.07.2012 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dzieki Brazuniu Ale ja nie mam w łazience brązów i beżu, tylko brąz i to w rzeczywistości ciemny brąz i szare, też ciemne płytki. tam ogólnie jest ciemno. A sklep polecam, tylko ze dopiero podczas kupowania dowiadujesz się, skąd jest odbiór. U mnie w obu przypadkach było to w moich okolicach i umawiałam się na odbiór osobisty. Zwróc uwagę na firme podczas zakupów. Powodzenia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Zostałaś uściskana , Zosia pomiziana????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.07.2012 04:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Czesc Wiola, pościskana i pomiziana, ino mało jakoś sie nagadałyśmy, bo czasu nie było za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ja z zeszłego tygodnia też mam niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.07.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 aaaa widzisz, bo to trzeba częsciej i wtedy mozna krócej, a tak, człowiek ledwo spróbował i już trzeba kończyć Twardo olejuje deski tarasowe, już mi się w głowie kolebie od tego zapachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Zapach nie jest zły..... My mazaliśmy najpierw pędzlem dwa razy, ale dużo więcej oleju wychodzi, potem ostatnia 3 warstwa oleju była gąbką nakładana.. nadmiar po połowie dnia miękką frotką ściągnięty. W/g mnie jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2012 03:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Na razie leci pędzel, i chyba pędzel zostanie. Dopiero 1 warstwa. Wiola, powiedz mi czym skrecałaś deski: wkręty czy gwoździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Wkrętami nierdzewnymi . Wkręty są do drewna na jakąś gwiazdkę, nie na krzyżak, i pomiędzy wkrętem a główką jest gładki kawałek wkręta bez gwintu po to aby dobrze dokręcić deski z legarami.Tak mniej więcej wyglądają http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=wkr%C4%99ty+tarasowe , ale ja miałam kupione nie pt "do tarasów" ale jako wkręt na hurtowni i za 800sztuk zapłaciłam 182zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dzięki, kochana jesteś. Akurat dziś M. bierze sie za ustawianie legarów i mocowanie. Mi została 2 warstwa olejowania, ale kurczę chyba się nie wyrobię, bo mam tyyyyle spraw na mieście przed chrzcinami, ze chyba sie nie wyrobię z tarasem dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Eeee tam... dzień się dopiero zaczął... u Ciebie nawet wcześniej niż u mnie, sadząc po godzinie wpisu... Masz naturalny budzik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Wiola niech Twój M posprawdza wkręty nierdzewne u was na rożnych hurtowniach metalowych, i nie mówi, że to do drewnianego tarasu, bo wówczas cena jest chyba X5 .... Ja jak się nie mylę miałam z nazwą do płyt OSB.. rozmiar 5X60 TX25 wkręt SP-DRILL A2Taka jest nazwa z faktury. No i kilka nam zostało... Deski wkręca się do legarów po obu stronach deski a nie tylko po środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dobra, przekazę. Swoją droge ciekawe czemu jak do tarasu to drożej liczą... Wiola, mam dziś trasę wytyczoną i 2 szt dzieciaków pod pachą...Starszą namówiłam na fryzjera- szok!Młodszą musze na chrzciny ubrać, M. też i jakieś pierdoły przy okazji i zejdzie mi pewnie do popołudnia...już by mi się spacerówka przydała a nie fotelik bo mi ręka odpada po dłuższym spacerku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts