Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pranie gdzie suszę? Latem na balkonie a zimą rozwieszam po grzejnikach- prosty sposób nawilżania powietrza. Mamy nawilżacz ale niewiele pomaga, wiec wolę tradycyjnie :)

Myślałam jeszcze zeby nad wanną dać wieeeelkie lustro, ale musze jeszcze to przemyśleć.

Witaj Kasiu, dziekuję, nam też niezmiernie sie podoba :)

Lampa kupiona na allegro, jakaś wyprzedażowa. Podobne kiedyś widziałam w casto. Nie pamiętam dokładnie ile ale coś mi świta że około 160 zł. Tyle ze pewna nie jestem na 100%. Ale to była licytacja, a nie cena kup teraz

No własnie Kasia, jeszcze nie, wysłali wiadomość ze do 6.07 mają czas, wiec czekam i tupię z niecierpliwością. Bo co będzie jak M. go zobaczy i to będzie taki byle jaki jak w co 2 sklepie po 100 zł jest?? szlaban dostanę na wszystko ;) Musi być piękny! musi!

Ale dzwonili z ławy i juz jest do odbioru, chyba pojadę w poniedziałek, nie będę czekała na szwagra ;)

Dzieki Brazuniu :)

Ale ja nie mam w łazience brązów i beżu, tylko brąz i to w rzeczywistości ciemny brąz i szare, też ciemne płytki. tam ogólnie jest ciemno.

A sklep polecam, tylko ze dopiero podczas kupowania dowiadujesz się, skąd jest odbiór. U mnie w obu przypadkach było to w moich okolicach i umawiałam się na odbiór osobisty. Zwróc uwagę na firme podczas zakupów. Powodzenia zyczę :)

Wkrętami nierdzewnymi . Wkręty są do drewna na jakąś gwiazdkę, nie na krzyżak, i pomiędzy wkrętem a główką jest gładki kawałek wkręta bez gwintu po to aby dobrze dokręcić deski z legarami.

Tak mniej więcej wyglądają http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=wkr%C4%99ty+tarasowe , ale ja miałam kupione nie pt "do tarasów" ale jako wkręt na hurtowni i za 800sztuk zapłaciłam 182zł

Wiola niech Twój M posprawdza wkręty nierdzewne u was na rożnych hurtowniach metalowych, i nie mówi, że to do drewnianego tarasu, bo wówczas cena jest chyba X5 ....

Ja jak się nie mylę miałam z nazwą do płyt OSB.. rozmiar 5X60 TX25 wkręt SP-DRILL A2

Taka jest nazwa z faktury. No i kilka nam zostało...

Deski wkręca się do legarów po obu stronach deski a nie tylko po środku.

Dobra, przekazę. Swoją droge ciekawe czemu jak do tarasu to drożej liczą...

Wiola, mam dziś trasę wytyczoną i 2 szt dzieciaków pod pachą...Starszą namówiłam na fryzjera- szok!

Młodszą musze na chrzciny ubrać, M. też i jakieś pierdoły przy okazji i zejdzie mi pewnie do popołudnia...już by mi się spacerówka przydała a nie fotelik bo mi ręka odpada po dłuższym spacerku...