Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Obraz 019.jpgObraz 026.jpg

salon w zimie teraz jest juz inaczej zamieszcze zdjecia w wolnej chwili, ja wyjscie na taras mam tam gdzie przewaznie jest okno kolo wykuszu, pozdrawiam serdecznie .na dzis tyle bo nie wiem cxzy moge dalej...

Edytowane przez patelka

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pamietam, ze miałam komuś przesłać zestawienie materiałów do budowy, ale nie mogę ich znaleźć, nie mam pojęcia gdzie mogą być. Sorki, ale naprawdę ich nie znajdę bo już przetrząsnęłam wszystkie miejsca gdzie mogłabym je włożyć a z dokumentami nie mam.

WP_000049.jpgWP_000057.jpgWP_000046.jpgWP_000052.jpg

Dzisiaj troszke zdjec z zewnatrz, duzo rzeczy zrobil poprzedni wlasciciel ale zeby nie bylo z my tak na gotowe to tez ciagle cos dosadzamy zmieniamy, jutro mamy do zrobienia wiem ze niby zla pora do nasadzen ale nam sie che , mieszkamy tutaj rok i wczesniej nie zajmowalismy sie nowymi nasadzeniami bo mielismy psa ale pies odszedł od nas przedwczoraj, biedak chory byl 14 lat i w ramach zajecia sie czyms i nie myslenia o nim zabralismy sie za ogrod, jutro moze zdjecia z wnerza pokaze, jeszcze mamy do przemalowania 2 pokoje u gory po bylych wlascicielach bo jakos nie moglismy sie zabrac do tych 2 pokoi,zdjecia niezbyt dobrej jakosci bo z telefonu dzis robione ale wrzucam pozdrawiam

Edytowane przez patelka

• 3 weeks później...

Jenyyy!!! DESZCZ !!!! W końcu spadł deszcz!!!

Od 2 tygodni słyszę w prognozach ze pada na moim terenie, a ja w rzeczywistości ani kropelki deszczu nie widziałam...ale dziś pieknie leje, grubymi kroplami, w końcu podleje wszystko w ogrodzie, trawa wystrzeli w górę jak skoczek na olimpiadzie ;), będzie pieknie :D:D

• 2 weeks później...

ooo znalazłam zdjecie Julki pokoju, jeszcze brakuje frontów szafek i szuflad i biurko jest do poprawy, ale będzie dobrze, ważne ze większość już zroiona i nadaje sie do użytku. No i jeszcze konieczne jest przykręcenie całości do ściany ;)

DSC_0085.jpg

DSC_0085.jpg

Edytowane przez wiolasz

To ja bym najpierw ślubnego pogoniła o przykręcenie regału do ściany... a nie za aparat brała....

Mój strarszak jak poskręcaliśmy jego mebelki, miała wówczas 5-6 lat, tak się cieszył, że skakał na łóżko, przy biurku podskakiwał...

Jak ja to zobaczyłam, to wszystkie regały były skręcone ze sobą i do ściany.. Później mógł nawet po regałach skakać.. nic by ich nie ruszyło...

Nitka, no cudnie Pani, cudnie, w moim guście totalnie :D

Na zęba nie ma co liczyć, rodzinka palce pcha żeby uwierzyć ;)

Wiola, moja średnio się cieszy bo nie chce spać sama w pokoju, o skakaniu po nich mozna pomarzyc, choć moze i dobrze. Kazała sobie zdjecie zrobic co i gdzie poukładałam JA- to będzie miała ściągawkę przy sprzątaniu, a wogle to moze wogle nie będzie nic ruszać żeby nie musiała sprzątać i półek wycierać. Wogle ten regał chyba bardziej dla mnie niż dla niej..

Wiolaszku, ależ mnie u Ciebie dawno nie było! Aż wstyd:oops:... Piękny salon Ci się "zrobił";) i u Julci cudnie:cool:. Stół jest rewelacyjny w formie! A niebieskości pięknie się komponują z Twoją delikatną kolorystyką, pomyśl może o nowym obiciu dla kanapy... będziesz miała nowy mebel;):). No i taras masz IMPONUJĄCY!!!:yes: Świetnie, że z nim wyszliście tak bardziej do przodu:cool:.

I wygoń z dziennika komentujących;).