butterfly 11.09.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 A widziałaś tę płytę na żywo i "macałaś"ją?Bo do Rzeszowa nie mam daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no cóż... ja na pewno nie zdążę z odbiorem w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.09.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no cóż... ja na pewno nie zdążę z odbiorem w tym roku ja mimo szczerych chęci i zamiarów -raczej też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Cześć ... przeczytałam ostatnie zdanie w Twym dzienniku i przyszłam pocieszać... kochana....ze wszystkiego da sie wyjść .... ja do wczoraj myślałam, że ten dom już raczej nie będzie nasz - a dziś same zmiany i to na dobre....i gdyby mi ktoś to wczoraj powiedział - to bym mu popukała w czoło ze craizy jest... a co do kuchni - to ja właśnie planuję białą z dodatkami brązu i myślę, że to bardzo dobry wybór......na pewno wyjdzie ślicznie...zobaczysz zmontujesz ją i w całości będzie wyglądała pięknie...a ja piwerwsza w kolejności się ustawię w kolejce do podziwiania.... uszki do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Hej. Widze, ze humorek nie ten teges. Sie nie przejmuj, dobrze bedzie. Rodzine i znajomych spuszczaj po brzytwie. Ja bym sie pytala, ze skoro tacy pomocni, to czy chcieliby sie dolozyc do tego i owego, bo kasa sie konczy... Tez mnie do bialej goraczki doprowadzila tesciowa jak sie wymadrzala, ze jak sie wyburzy sufity to bedzie zimno (a budynek jest super cieply, bo pod nami leca rury MPC-u i ludzie na parterze i pierwszym pietrze maja cala zime zakrecone kaloryfery, bo nie ma potrzeby grzac), zeby nie zmieniac wejscia do kuchni, albo zostawic dwa (ciekawe, gdzie bym jakies meble wstawila, gdybym miala same drzwi w kuchni), zeby nie chodzic naokolo z sypialni do kuchni itp. pierdoly. Zawsze bedzie tak, ze cos mozna bylo lepiej / inaczej. Mozna bylo tez gorzej. A kolor to wiesz - co innego wzornik, a co innego rzeczywistosc. Moze wlasnie takie fronty beda lepsze (ja bym osobiscie wziela normalne biale). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2008 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Cześć dziewczyny. Rodzina mały ból. Gorzej z frontami. Mój mąż to minę ma jak.... i "mówiłem żeby wziąć brązowe" Nie wytrzymałam i powiedziałam, że jak chce brązowe to moze spokojnie jechać do mamusi, tam właśnie nowe brązowe mają. Znalazłam zdjecia takiej "mojej" kuchni, i tak żeby dopasować wszystko do siebie, to te szafki nie mogą być białe. http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,64473363,64473363,0,2.html?v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2008 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/oliwkowym_szlakiem_glowne.jpg&imgrefurl=http://www.urzadzamy.pl/kuchnia-i-jadalnia/pomysly-i-aranzacje/oliwkowym-szlakiem,5486_8018.htm&h=400&w=601&sz=166&hl=pl&start=32&um=1&usg=__gvGaGtW2GTUahM9YYkNR3eqd5h0=&tbnid=VKz79_ZHBydfOM:&tbnh=90&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3D%25C5%259Bciana%2Boliwkowa%2Bw%2Bkuchni%26start%3D18%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN ta jest piękna ale to nie jest biały kolor tylko przyciemniony. I taki chciałam a wyszedł biały jak z kartki. No i jeszcze jazdy ze zlewozmywakiem. POrysowany jak papierem ściernym, kanty nierówne i z rysami. Normalnie nam się super tydzień zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 12.09.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ale to piątek jest dziś, jutro wolne :], a poza tym always look on the bright side of life, uhu, uhuhuhu . no i przeciez imprezka dzisiaj, 3000 -ny post wypalił. miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Wiolasz nie martw sie bedzie pieknie, zlamana biel ma to do siebie ze przy rozych kolorach przyjmuje rozna barwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ale to piątek jest dziś, jutro wolne :], a poza tym always look on the bright side of life, uhu, uhuhuhu . no i przeciez imprezka dzisiaj, 3000 -ny post wypalił. miłego dnia No tak, przegapiłam bo jakoś nie patrzyłam na ilość Ale dzięki, oczywiscie jakaś flaszeczka, czy coś.. http://manager.money.pl/i/c/19/12563.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Wiolasz nie martw sie bedzie pieknie, zlamana biel ma to do siebie ze przy rozych kolorach przyjmuje rozna barwe. Martwię się, bo nie dośc że k&%$^$$%)*sko droga to jeszcze taka, która mi sie nie podoba. I jest biała a nie złamana biel. O taka http://images50.fotosik.pl/10/d5ab6730bb353fdf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiac 12.09.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Wiolu główka do góry!! Nie będzie tak źle!! Dobierzesz dodatki i odpowiednie oświetlenie i będzie lepiej! Wiolu czy możesz mi podać ile zapłaciliście za stolarkę okienna na cały dom??? Pozdrawiam Cię. Trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Wiola te drzwiczki na prawde wygladaja super, mysle, ze czas najwyzszy skonczyc sie martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ale dzięki, oczywiscie jakaś flaszeczka, czy coś.. http://manager.money.pl/i/c/19/12563.jpg no zajebista ta flaszeczka - taka budowlana.... w neseserku.... z kielonkami w sam raz dla nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Kochana, ależ to jest złamana biel....tylko wydaje Ci się inaczej bo nie ma kontrastu....wydaje mi się, że jak przyłożysz do niej czystą białą kartkę - to różnicę widać....i to samo będzie w kuchni, żeby uzyskać efekt brudnej czy złamanej bieli musisz ten kolor wydobyć i tyle...pomyśl o kolorach ścian i dodatków tak, by wyszło tak jak chcesz... poza tym jak dla mnie to jest super... i ja właśnie do czegoś podobnego będę się przymierzała...ino nie wiem kiedy i u mnie by spasowało z jadalnią muszę dać ciemne boki... http://images34.fotosik.pl/355/3b43fcb10c18178e.jpg i mam znów kłopocik, bo mnie się strasznie podoba granit Ani (anijamen) i nie wiem jak i gdzie go wcisnąć...a on jest czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Wiolu główka do góry!! Nie będzie tak źle!! Dobierzesz dodatki i odpowiednie oświetlenie i będzie lepiej! Wiolu czy możesz mi podać ile zapłaciliście za stolarkę okienna na cały dom??? Pozdrawiam Cię. Trzymaj się!!! Pamietam że coś ok. 13,4- 13,6 tys. ale dokładniej to już nie wiem. Wiesz, że to PCV? Kochana, ależ to jest złamana biel....tylko wydaje Ci się inaczej bo nie ma kontrastu....wydaje mi się, że jak przyłożysz do niej czystą białą kartkę - to różnicę widać....i to samo będzie w kuchni, żeby uzyskać efekt brudnej czy złamanej bieli musisz ten kolor wydobyć i tyle...pomyśl o kolorach ścian i dodatków tak, by wyszło tak jak chcesz... No to ja muszę okulary zmienić, bo dla mnie to czysta biel. Przykładaliśmy to i do kartki i do naszych biało brudnych obecnych szafek, to to wyglada jak świeżutki śnieg. Kolor ścian w kuchni ma być oliwkowy. A to z Twojego zdjęcia Kasiu, jest dla mnnie jak najbardziej do przyjęcia. Taki też chciałabym mieć, tylko jak go osiągnąć? jeśli znasz nazwę tego koloru, ew. nr z katalogu barw to byłabym wdzięczna. A walizeczka akurat na wieczór we dwoje na budowie Ale jakby co to stawiam, bo sama nie piję (już....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ja tę kuchnię wyściubałam na necie....ino nie pamiętam gdzie....jak wpiszesz kuchnia castello to znajdziesz to zdjęcie... tu - http://www.budujemydom.pl/artykuly/573_meble_w_kuchni/ ale tu nic nie ma o producencie, kolorach ani cenach... a ja to znalazłam najpewniej u kogos tu na forum...ino juz nie pamiętam u kogo... po prostu planuję zrobić coś a'la to i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Wiolasz, bo znów zaczniemy Cię o esperal podejrzewać... to jedyny powód jaki do głowy przychodzi, żeby piwka czy drinka czy winka odmówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ta kuchnia w linku to kolor wanilia, to sa kuchnie alno http://www.kuchnie-alno.pl/?page=red&site=trn&typ=alnoterm01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Wiolasz -ale te fronty są NAPRAWDĘ bardzo ładne !!! ja to nawet nie wiem co to jest "złamana biel" .... Ale Ci zazdroszczę że już "masz" tą kuchnię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts