Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noo Malka jak zwykle delikatnie i w sedno :D

Wiola myśmy płacili po 250 zł od niespełna 70 osób w tym: prezent dla księdza - ornat, dla proboszcza - kielich, dla dzieci - różańce, książeczka, medalik, pismo św, obrazek pamiątkowy, na Mszy: obfitość ;) darów, chlebki, róże wręczane mamom, organista, przydobienie kościoła w środku i na zewnątrz, fotograf i kamerzysta.

Tyle pamiętam.

A szum morza jego kolory po nocach mi sie śnią, może tez sobie tak scianę pomaluję :)

Bardzo ładnie to wygląda i mi się zaraz kojarzy z moim ukochanym morzem, wciąz słyszę w uszch jego szum :)

A dlaczego Zosieńkie schowałaś, moja tez miałaby tak na imię gdyby .............................

EDIT gdyby była, chciałam napisać :(

Edytowane przez emiranda

Wiola, ja już od salonu nie chcę nic, jest juz zrobiony prawie do końca, jeszcze tylko zasłony musze podłożyć

:D i to nie jest niebieski...to jest mocny turkus, przysiegam. Jest nieziemski jak się na niego patrzy... nie wiem czemu tu wychodzi niebieski ;)

Czyli wracając do komunii, musze liczyć się z ok. 500 zł za same przygotowania + alba..

Dzieki dziewczyny, ja wiedziałam że się spodoba ;)

Nitka, własnie pozostałych ścian nie ruszałam, Chłop mi się zbuntował i powiedział ze wałkiem juz nie ruszy. Tak wiec widzisz jak te kolory sa przekłamane. ALe teraz juz mi wszystko pasuje: i te szarości w dodatkach, i ta ściana, mówię Wam, od razu rzuca sie w ślepia ;) i te białe stoliki..nawet piłka rehab. Zośki jest pod kolor dodatków :D

Emi, Zośka tu jest przypadkiem, za mną już nie było miejsca a bujak z pierdołkami troche miejsca zajmuje, poza tym krzyczy ostatnio mocno jak sama zostaje i musi kogoś widzieć. To przez zęby..

ps. nawet nie będę liczyć swoich imion

Cześć Krzycząca, pozałatwiałaś wszystko? ja dopiero obiad robię...niby jestem niepracujaca a czasu nie mam wogle...kompletnie mniej niż za czasów robienia kariery...trzeci dzień prasuje i nie mogę skończyć...a łeb dziś boli aż kawę muszę wypić..taką normalną.

Witaj Wiolasz ;) salon masz pięęękny ;) uwielbiam niebieski ;))) wszystko pasuje...no super ;)

Córcia cudna ;)

a widzisz my mamy telewizor na tej ścianie przy kuchni i tam się często chodzi a to przeszkadza w oglądaniu, ale to już trudno..nic nie zmienimy

u Was taki zakątek TV-wypoczynkowy ;)

Wiolasz wspominałaś coś o tujach, jakie kupiłaś szamragdowe czy kolumnowe?

ile za szt. i ile cm mają, jak ładne to proszę o namiary,

ja własnie planuję choć na 1 stronę działki zakupić i dzwoniłam do gostka z Czarnej Łańcuckiej, ale ma tylko kolumnowe,

nie wiem czym wsumnie sie różnią, ponoć szmaragdowe są ładniejsze...ale droższe

Pozdrawiam ;)

Małgoś, firanki są zwykłe z Jysk, jakieś najtańsze w promocji były...moze jeszcze mają, ale mój aparat nie robi dobrych fotek z bliska, mam nie ten obiektyw...postaram się jutro bo dziś u nas od rana ciemno jak cholercia...pochmurno znaczy ;) A zasłonki kupiłam w Leroy, ostatnie 6 sztuk, wys.2,80 m i tylko to 1 minus jest że muszę skracać a to dość sztywny materiał jest. tutaj masz odnośnik do tej zasłony

http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-okien/tkaniny-i-firany/zaslony-gotowe/zaslona-gotowa-pivonie,p164971,l943.html

Witaj Kasia.. To my krajanki jesteśmy, tak? ;) Odkąd tu mieszkamy to tylko w Tyczynie u Sondeja kupuję rośliny i drzewka owocowe. Nigdy nie dostałam chorej, zawsze uczciwy Pan i Pani. To jest ogrodniczy przy wjeździe do Tyczyna, naprzeciwko szkoły. Mamy szmaragd, cena po 7,5 zł. Wiem że w Leroy są tańsze, coś ok. 6 zł, i w Auchan tez jakoś tak, ale nie mam pewności czy te drzewka są zdrowe. Różnica w cenie niewielka przy 25 szt które kupiliśmy.

Edytowane przez wiolasz