wiolasz 12.09.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Wiolka, nie wkurwiaj mnie :mad: no nie śmiałabym!!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Noo Malka jak zwykle delikatnie i w sedno Wiola myśmy płacili po 250 zł od niespełna 70 osób w tym: prezent dla księdza - ornat, dla proboszcza - kielich, dla dzieci - różańce, książeczka, medalik, pismo św, obrazek pamiątkowy, na Mszy: obfitość darów, chlebki, róże wręczane mamom, organista, przydobienie kościoła w środku i na zewnątrz, fotograf i kamerzysta. Tyle pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 .. a tylko fotograf i kamerzysta za usuługe. Za płytke i zdjęcia osobno. Bo tam był wybór co kto ile chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Edytowane 14 Września 2012 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Mnie najbardziej podoba się .... leżące zielono kolorowe, a pod zielonym Mała Salon niczego sobie... co Ty od niego chcesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 noo witamy wśród niebieskości :DFajnie wyszło. A pozostałe ściany tez malowałaś? bo one tu na biało wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 aha u nas tez w skladce byl fotograf i kamerzysta ale za fotki placilismy osobno, tzn 3 byly w cenie a reszta wg numerkow kazdy wybieral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 fajny kolorek wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) A szum morza jego kolory po nocach mi sie śnią, może tez sobie tak scianę pomaluję Bardzo ładnie to wygląda i mi się zaraz kojarzy z moim ukochanym morzem, wciąz słyszę w uszch jego szum A dlaczego Zosieńkie schowałaś, moja tez miałaby tak na imię gdyby ............................. EDIT gdyby była, chciałam napisać Edytowane 12 Września 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Wiola, ja już od salonu nie chcę nic, jest juz zrobiony prawie do końca, jeszcze tylko zasłony musze podłożyć i to nie jest niebieski...to jest mocny turkus, przysiegam. Jest nieziemski jak się na niego patrzy... nie wiem czemu tu wychodzi niebieski Czyli wracając do komunii, musze liczyć się z ok. 500 zł za same przygotowania + alba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dzieki dziewczyny, ja wiedziałam że się spodoba Nitka, własnie pozostałych ścian nie ruszałam, Chłop mi się zbuntował i powiedział ze wałkiem juz nie ruszy. Tak wiec widzisz jak te kolory sa przekłamane. ALe teraz juz mi wszystko pasuje: i te szarości w dodatkach, i ta ściana, mówię Wam, od razu rzuca sie w ślepia i te białe stoliki..nawet piłka rehab. Zośki jest pod kolor dodatków Emi, Zośka tu jest przypadkiem, za mną już nie było miejsca a bujak z pierdołkami troche miejsca zajmuje, poza tym krzyczy ostatnio mocno jak sama zostaje i musi kogoś widzieć. To przez zęby.. ps. nawet nie będę liczyć swoich imion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Może ciut mniej.... No i czyszczenie kostki z mchu oraz pucowanie kościoła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ja nie zamierzam pucować kościoła. Jakoś sobie z tym radzą, poza miesiącem maj i teraz też sobie poradzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ozesz kurde, to Twoj salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 ;)ano mój, Małgoś, zmienił się trochę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 eee tam , pomalowała ścianę i takie wielkie zmiany ps -szafka mioooodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2012 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Cześć Krzycząca, pozałatwiałaś wszystko? ja dopiero obiad robię...niby jestem niepracujaca a czasu nie mam wogle...kompletnie mniej niż za czasów robienia kariery...trzeci dzień prasuje i nie mogę skończyć...a łeb dziś boli aż kawę muszę wypić..taką normalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 13.09.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witaj Wiolasz salon masz pięęękny uwielbiam niebieski )) wszystko pasuje...no super Córcia cudna a widzisz my mamy telewizor na tej ścianie przy kuchni i tam się często chodzi a to przeszkadza w oglądaniu, ale to już trudno..nic nie zmienimy u Was taki zakątek TV-wypoczynkowy Wiolasz wspominałaś coś o tujach, jakie kupiłaś szamragdowe czy kolumnowe? ile za szt. i ile cm mają, jak ładne to proszę o namiary, ja własnie planuję choć na 1 stronę działki zakupić i dzwoniłam do gostka z Czarnej Łańcuckiej, ale ma tylko kolumnowe, nie wiem czym wsumnie sie różnią, ponoć szmaragdowe są ładniejsze...ale droższe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 A mozesz cyknac z blizsza firanki i zaslonki, pleeeaaase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Małgoś, firanki są zwykłe z Jysk, jakieś najtańsze w promocji były...moze jeszcze mają, ale mój aparat nie robi dobrych fotek z bliska, mam nie ten obiektyw...postaram się jutro bo dziś u nas od rana ciemno jak cholercia...pochmurno znaczy A zasłonki kupiłam w Leroy, ostatnie 6 sztuk, wys.2,80 m i tylko to 1 minus jest że muszę skracać a to dość sztywny materiał jest. tutaj masz odnośnik do tej zasłony http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-okien/tkaniny-i-firany/zaslony-gotowe/zaslona-gotowa-pivonie,p164971,l943.html Witaj Kasia.. To my krajanki jesteśmy, tak? Odkąd tu mieszkamy to tylko w Tyczynie u Sondeja kupuję rośliny i drzewka owocowe. Nigdy nie dostałam chorej, zawsze uczciwy Pan i Pani. To jest ogrodniczy przy wjeździe do Tyczyna, naprzeciwko szkoły. Mamy szmaragd, cena po 7,5 zł. Wiem że w Leroy są tańsze, coś ok. 6 zł, i w Auchan tez jakoś tak, ale nie mam pewności czy te drzewka są zdrowe. Różnica w cenie niewielka przy 25 szt które kupiliśmy. Edytowane 14 Września 2012 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts