malgos2 14.09.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Kurcze, ja wczoraj w ikei widzialam zajefajne zaslonki z mysla o salonie, ale one z kolei maja zaledwie 3 m, a ja potrzebuje minimum 3.50. Na metry maja te tkanine, ale tylko biala, a ja chcialam fioletowa. :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Małgoś,materiałów do szycia poszukaj w sklepach, tam mają cięte na metry, ile chcesz tyle obetną, Fajne mają w Leroy, całkiem w rozsądnych cenach. Moja kotka dziś załatwiła mi się w salonie w doniczce...Skrzywdzę to stworzenie, mówię Wam...:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Potrzebuję porady Kochane Forumowiczki, wspólniczki niedoli wykończeniowej Podobają mi się te obrazki, wielkość 30x30, http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/939/1241939/product/kanwa-retro-style-1,big.jpg Ten kolor tła dla roweru na zdjęciu powyżej to jest WŁASNIE KOLOR MOJEJ ŚCIANY W SALONIE :D I do kolekcji jeszcze ten obrazek http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/941/1241941/product/kanwa-retro-style-2,big.jpg Chciałabym je do salonu...Ujdą?? Edytowane 14 Września 2012 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.09.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Moja kotka dziś załatwiła mi się w salonie w doniczce...Skrzywdzę to stworzenie, mówię Wam...:mad: No niestety to sa uroki trzymania zwierząt w domu, u nas permanentnie, któryś z naszych kotów sika na wagę w łazience i co mu zrobisz a ostatnio zauważyłąm, że jak mówię do moich kotów i je zwyczajnie opieprzam to one do mnie własnie tak odpowiadają :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.09.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 no podobają Ci się i co w związku z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 no podobają Ci się i co w związku z tym Łupnę Ci zaraz!!! Urządzałaś mój salon??? To teraz cierp i wypowiedz swoje zdanie na temat tych malunków Emi, nawet mi nie mów, bo jak ją wyrzucę to mi się dziecko zapłacze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.09.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Cierpliwie poczekałąm, aż się wypowiesz Moim zdaniem super, a jak Ci się podobają to nie ma co się pytać. Bo w końcu Ty tam mieszkasz i Ty bedziesz na nie skazana, co raz częśćiej dochodzę do wniosku, że jak mi się coś podoba to kupuję, nawet jak to nie pasuje do mojego domu, a co tam Te akurat obrazki będą sie super komponowac z morską ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.09.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Wiola pzrez chwilę nic się nie pokazało na Twoim poście pod linkiem do obrazka nie było pytania i w zwiazku z tym Malka tak zareagowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Cierpliwie poczekałąm, aż się wypowiesz Moim zdaniem super, a jak Ci się podobają to nie ma co się pytać. Bo w końcu Ty tam mieszkasz i Ty bedziesz na nie skazana, co raz częśćiej dochodzę do wniosku, że jak mi się coś podoba to kupuję, nawet jak to nie pasuje do mojego domu, a co tam Te akurat obrazki będą sie super komponowac z morską ścianą No i wieeeelkie ukłony przesyłam bo "mądrego to i miło posłuchać" Mi się podobają, ale obawiam się ze Moj może być nie teges...u niego jak nie pejzaż albo albo religijny to już nie obraz... Ostatnio jakis "Jezus w drodze do Emaus" u Mojego na tapecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.09.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Wiola to znajdź jakis najokropniejszy obrazek Jezusa w drodze do Emaus i pokaz męzowi, że Ci się ten podoba i jak uważa, czy pasowałby do Waszej ściany. Mam nadzieję, ze powie, że nie, jak tak to wyciągnij swoje obrazki z rękawa. Ja tak robię, no tylko tzra znać swojego co on może wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 oo nie, odpada...Mój potrafi mnie jeszcze zaskoczyć..Czasem na powaznie a czasem na przekór, nie będę ryzykować...bo mi naprawde jakiś kościelny kupi albo teściowej tylko szepnie, już ona ma tempo do takich rzeczy, Jutro stałaby pod drzwiami z obrazem wiekszym niż Bitwa pod G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.09.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 No sorry, ja jestem religijna, ale bez przesady, zaproponuj mu może, zeby nad łóżkiem w sypialni taki obraz powiesic, widziałam, ok jak ktos lubi dlaczego nie , ale niekoniecznie w salonie. Lubisz martwą naturę???? a może, morze w tym kolorze powiesić ???? Wiesz ja mam zboczenie w tym kierunku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ja obrazów religijnych nie lubię. Mam w domu 2, bardzo dla mnie ważne i ok. Wystarczy.. Morze kocham miłością niespełnioną, i kiedyś zamierzam tam mieszkać, może na emeryturze ale jakoś tak....za dużo tego morskiego.. A Malka to chyba jest dyplomatką na 2 etacie...odezwiesz sie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.09.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Mnie sie hamerykańcki motyw średnio podoba, czuła bym się jak u Jeff 'sa, ale TY TU URZĄDZISZ zawsze lepsze to niż ikonki mojej tesciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ostatnio jakis "Jezus w drodze do Emaus" u Mojego na tapecie... to zmień na "Jejtuś w drodze do Wusi" ...... przez Anaberg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Mnie sie hamerykańcki motyw średnio podoba, czuła bym się jak u Jeff 'sa, ale TY TU URZĄDZISZ zawsze lepsze to niż ikonki mojej tesciowej Kto to Jeff's? Jak mi walisz jak teściowa z reklamy, to jestem bliska WŁAŚNIE TAKIEGO ZROBIENIA na przekór...Uszkodziłabym taką teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 to zmień na "Jejtuś w drodze do Wusi" ...... przez Anaberg Jejtuś, nawet nie bedę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Mnie sie hamerykańcki motyw średnio podoba, czuła bym się jak u Jeff 'sa, A jakieś inne propozycje masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Mnie sie tez nie podobaja te obrazki, moim zdaniem wez cos czarno-bialego, jakas grafike albo czarno-biale zdjecie. Za pstrokate te obraziatka som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 hmmm może to i racja ze pstrokate, ale ja nic pstrokatego w domu nie mam, wszystko jest stonowane, spokojne a mi się chce czegoś szalonego...Na akty mąż nie chce się zgodzić Na lustro w sypialni też nie mam co liczyć, czerwonego koloru nie lubię....hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts