Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś,materiałów do szycia poszukaj w sklepach, tam mają cięte na metry, ile chcesz tyle obetną, Fajne mają w Leroy, całkiem w rozsądnych cenach.

Moja kotka dziś załatwiła mi się w salonie w doniczce...Skrzywdzę to stworzenie, mówię Wam...:mad::mad::mad:

Potrzebuję porady Kochane Forumowiczki, wspólniczki niedoli wykończeniowej ;)

Podobają mi się te obrazki, wielkość 30x30,

http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/939/1241939/product/kanwa-retro-style-1,big.jpg

Ten kolor tła dla roweru na zdjęciu powyżej to jest WŁASNIE KOLOR MOJEJ ŚCIANY W SALONIE :D:D

I do kolekcji jeszcze ten obrazek

http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/941/1241941/product/kanwa-retro-style-2,big.jpg

Chciałabym je do salonu...Ujdą??

Edytowane przez wiolasz

Moja kotka dziś załatwiła mi się w salonie w doniczce...Skrzywdzę to stworzenie, mówię Wam...:mad::mad::mad:

No niestety to sa uroki trzymania zwierząt w domu, u nas permanentnie, któryś z naszych kotów sika na wagę w łazience i co mu zrobisz a ostatnio zauważyłąm, że jak mówię do moich kotów i je zwyczajnie opieprzam to one do mnie własnie tak odpowiadają :mad::mad::mad:

Cierpliwie poczekałąm, aż się wypowiesz :)

Moim zdaniem super, a jak Ci się podobają to nie ma co się pytać. Bo w końcu Ty tam mieszkasz i Ty bedziesz na nie skazana, co raz częśćiej dochodzę do wniosku, że jak mi się coś podoba to kupuję, nawet jak to nie pasuje do mojego domu, a co tam :lol2:

Te akurat obrazki będą sie super komponowac z morską ścianą

Cierpliwie poczekałąm, aż się wypowiesz :)

Moim zdaniem super, a jak Ci się podobają to nie ma co się pytać. Bo w końcu Ty tam mieszkasz i Ty bedziesz na nie skazana, co raz częśćiej dochodzę do wniosku, że jak mi się coś podoba to kupuję, nawet jak to nie pasuje do mojego domu, a co tam :lol2:

Te akurat obrazki będą sie super komponowac z morską ścianą

No i wieeeelkie ukłony przesyłam bo "mądrego to i miło posłuchać"

Mi się podobają, ale obawiam się ze Moj może być nie teges...u niego jak nie pejzaż albo albo religijny to już nie obraz...

Ostatnio jakis "Jezus w drodze do Emaus" u Mojego na tapecie...:jawdrop:

Wiola to znajdź jakis najokropniejszy obrazek Jezusa w drodze do Emaus i pokaz męzowi, że Ci się ten podoba i jak uważa, czy pasowałby do Waszej ściany. Mam nadzieję, ze powie, że nie, jak tak to wyciągnij swoje obrazki z rękawa. Ja tak robię, no tylko tzra znać swojego co on może wymyśleć :)

oo nie, odpada...Mój potrafi mnie jeszcze zaskoczyć..Czasem na powaznie a czasem na przekór, nie będę ryzykować...bo mi naprawde jakiś kościelny kupi albo teściowej tylko szepnie, już ona ma tempo do takich rzeczy, Jutro stałaby pod drzwiami z obrazem wiekszym niż Bitwa pod G.

No sorry, ja jestem religijna, ale bez przesady, zaproponuj mu może, zeby nad łóżkiem w sypialni taki obraz powiesic, widziałam, ok jak ktos lubi dlaczego nie , ale niekoniecznie w salonie. Lubisz martwą naturę???? a może, morze w tym kolorze powiesić ???? Wiesz ja mam zboczenie w tym kierunku ????

Ja obrazów religijnych nie lubię. Mam w domu 2, bardzo dla mnie ważne i ok. Wystarczy..

Morze kocham miłością niespełnioną, i kiedyś zamierzam tam mieszkać, może na emeryturze ;) ale jakoś tak....za dużo tego morskiego..

A Malka to chyba jest dyplomatką na 2 etacie...odezwiesz sie czy nie?

Mnie sie hamerykańcki motyw średnio podoba, czuła bym się jak u Jeff 'sa, ale TY TU URZĄDZISZ :)

zawsze lepsze to niż ikonki mojej tesciowej :bash:

Kto to Jeff's?

Jak mi walisz jak teściowa z reklamy, to jestem bliska WŁAŚNIE TAKIEGO ZROBIENIA ;) na przekór...Uszkodziłabym taką teściową :eek:

hmmm może to i racja ze pstrokate, ale ja nic pstrokatego w domu nie mam, wszystko jest stonowane, spokojne a mi się chce czegoś szalonego...Na akty mąż nie chce się zgodzić ;) Na lustro w sypialni też nie mam co liczyć, czerwonego koloru nie lubię....hmmm