malka 14.09.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) a to ? dla mnie mioooodzio Edytowane 15 Września 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Fajny, też pstrokaty Ale do salonu? Ile i gdzie do kupienia? i jakie ma wymiary I wogle cześć, dopiero wstałam, szok, młoda jeszcze śpi, zazwyczaj wstaje ok.7 ale dzis w nocy był ryk przez jakiś czas...zastanawia mnie ile te zęby bedą szły bo jakby się zgubiły to chętnie im drogę pokażę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Wiola Gustaw Klimt ma dużo fajnych obrazków, podobają mi się.. spójrz na all na reprodukcje... http://allegro.pl/listing.php/search?string=klimt&category=0&sg=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Dzięki Wiola, "Pocałunek" zyskał aprobatę tylko z tym zakupem muszę poczekać na zastrzyk gotówki. Tamte kosztowały dosłownie grosze, ten ciut wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.09.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Klimt jest fajny, ale dla mnie juz za mocno oblatany....jak kiedyś Chełmoński....gdzie nie spojrze to te reprodukcje- na szkolnym korytarzu, w przychodni, bibliotece i co drugim domu..... a toto co Ci pokazałam znalazłam na blogu hand made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 A toto do sprzedaży czy tylko do pochwalenia się? Bo jakbym miała sama takie coś zrobić, to rety... Dla mnie mniej istotne kto jest autorem, jak większość Polaków jestem totalnym profanem w temacie sztuki...i przyznaję się do tego ze ma mi się podobać. Tylko i aż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.09.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Ale się usmiałam jak przeczytałam jeszcze raz swój ostatni komentarz, choc chyba powinnam zacząć się martwic o swoje zdrowie psychiczne wczoraj pokazuje Ci Klimta, a dziś pisze,ze oblatany - ja chyba naprawde mam rozdwojenie jaźni ale wersja tej dziewczyny jest dość oryginalna -wiec i tak się trzymam wersji ,że miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Nie cierpie Klimta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.09.2012 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Ale się usmiałam jak przeczytałam jeszcze raz swój ostatni komentarz, choc chyba powinnam zacząć się martwic o swoje zdrowie psychiczne wczoraj pokazuje Ci Klimta, a dziś pisze,ze oblatany - ja chyba naprawde mam rozdwojenie jaźni ale wersja tej dziewczyny jest dość oryginalna -wiec i tak się trzymam wersji ,że miodzio Wybaczam, masz tyyyyle na głowie Malka, ja nawet sie nie zorientowałam wiec mogłaś nie mówić :D Małgoś, czemu nie cierpisz Klimta? Bo zbytnio oblatany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Bo oblatany miedzy innymi... A w ogle reprodukcje obrazow olejnych to obciach. Moze tu znajdziesz cos... http://www.allposters.pl/-st/Lasy-fotografia-czarno-biala-plakaty_c50938_.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.09.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Wiola, jak już z tego coś wybierzesz, to pamiętaj nie idź do światła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.09.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Bo oblatany miedzy innymi... A w ogle reprodukcje obrazow olejnych to obciach. Moze tu znajdziesz cos... http://www.allposters.pl/-st/Lasy-fotografia-czarno-biala-plakaty_c50938_.htm Małgoś.. a reprodukcje zdjęć czy grafiki to już nie obciach??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.09.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Bo oblatany miedzy innymi... A w ogle reprodukcje obrazow olejnych to obciach. Moze tu znajdziesz cos... http://www.allposters.pl/-st/Lasy-fotografia-czarno-biala-plakaty_c50938_.htm Weszłam akurat na lasy.....i nie mogę zakupić, nawet gdyby mi sie to podobało. A podoba ale jako zdjecie w albumie. A nie mogę zakupić, bo podobne zdjecia moja siostra robi. Nie w porządku byłoby mieć "obce" zdjecie na scianie Małgoś, ja myśle ze w obecnych czasach nie można powiedzieć ze w sztuce coś jest obciachem. Czas chyba będzie najlepszym jurorem, nie sądzisz? Nie znam się kompletnie na obrazach ale ta nowoczesność do mnie nie przemawia...najnormalniej w swiecie nic z niej nie rozumiem..Musi mi się tylko podobać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 (edytowane) Małgoś.. a reprodukcje zdjęć czy grafiki to już nie obciach??????????? Zasadniczo Arniczko zadne zdjecie ani grafika nie jest reprodukcja, albo nie ma czegos takiego jak oryginal, gdyz w zalozeniu sa to media reprodukowalne. Wiolka, ja nie wiem, czy akurat tam cos bylo ciekawego, bo pracuje dzisiaj i nie mialam czasu tego przegladac, ale jak Twoja siostra robi lepsze to wez jakies fajne zdjecie od siostry, powaznie mowie. Nie wciagaj mnie w dyskusje o sztuce, bo owszem, mozna stwierdzic, ze cos jest obciachem, ale reprodukcja obrazu akurat w ogole sie do tej dyskusji nie kwalifikuje, gdyz nie jest ona dzielem sztuki. Tak wiec nie chodzi o to, co tam bedzie, tylko o sam fakt reprodukcji, poniewaz jest to zawsze tani substytut dziela sztuki, a zatem zawsze wyglada bardzo tanio. Gdybys miala kwiatki albo martwa nature wrazliwie namalowane to bym Ci to wybaczyla, ale nie kurde fotke obrazu, sorry... Edytowane 16 Września 2012 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.09.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Wiola, a coś w ten deseń ? to są zdjęcia ręcznie barwione w formacie 30x40 albo 24x30 - niestety nie znam ceny, ale mogę poprosić A. by zapytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Ale chyba nie tak malo, jak recznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.09.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Myślę,że w tym przypadku, na cenę większy wpływ ma nazwisko osoby naciskającej spust migawki, niż technika wykonania samej fotografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 To pierwsze mi sie zwlaszcza podoba. Ide wlasnie poszukac swoich zdjatek zeby je oprawic i powiesic na antresoli... Zmontowalam dzisiaj komode z ikei, rece mnie nap... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.09.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Hejka, Bardzo fajne to ostatnie...I masz rację, Małgos, nie wdajemy się w dyskusje o sztuce czy nie-sztuce...Ale nie chce nic czarno-białego na scianie. A powyżej 100 zł Mój mi nie wybaczy, nie wiem czyje "niewybaczenie" jest gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Ale kiedy nic innego Ci nie pasuje... Najwyzej jakas sepia. Teraz masz zajebisty salon, jak chcesz go podkolorowac to oczywiscie Twoja sprawa, ale zepsujesz to co masz teraz, lepiej nic nie dawaj, tak bedzie najtaniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts