markoto 12.09.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Jak polamiesz front to masz szafke ze zlamana biela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 12.09.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 nooo, fajny ten budowlany zestaw podręczny . więc paniom - zdrowie na budowie, a panowie - po szklanie i na rusztowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A wiecie, ze my dostalismy identycznego szampana z dwoma kieliszkami od kumpla jak wrocilismy ze slubu? Wiola, nie szarp sie. Biale zawsze da sie przyciemnic, ciemne trudniej pojasnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 cześć dziś Małgoś, kurdę nie mam innego wyjścia. Wiesz, jak ktoś lubi biały to spoko, ale ja tylko ciuchy lubię białe. Meble mniej. markoto, serdeczne dzięki za link. Zrobiłam swoje kolory i kuchnia jest super. Wygląda tak w kolorze wanilia. http://images34.fotosik.pl/361/099dd24e733dff80m.jpg DarioAS, kochana jeszcze nie nadszedł ten czas ja z natury już nie piję Wiecie, chyba rzeczywiście wezmę się za łamanie tej bieli albo jakby już ostatecznie to wybiorę wanilię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Widzisz wyszlo na to ze mialas zamawiac kuchnie waniliowa a nie biala Mam nadzieje, ze bedzie sie dalo przemalowac fronty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Mam nadzieje, ze bedzie sie dalo przemalowac fronty to jeszcze nie zamontowała a już przemalowuje? mój mąż by mnie chyba udusił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 No jak sa nie takie jak mialy byc to nie ma co montowac i sie denerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Mam nadzieje, ze bedzie sie dalo przemalowac fronty to jeszcze nie zamontowała a już przemalowuje? mój mąż by mnie chyba udusił ... mnie, to by cała rodzina zeżarła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Mam nadzieje, ze bedzie sie dalo przemalowac fronty to jeszcze nie zamontowała a już przemalowuje? mój mąż by mnie chyba udusił ... mnie, to by cała rodzina zeżarła... hehhehehe to mój mąż jej nie chce bardziej niż ja. ABSOLUTNIE ZDECYDOWANE NIE! To szłam za ciosem Dziś mam lepszy humor, bo okazało się że miałam rację. Chłopaki z firmy musieli nawalić, bo te fronty co miały być różne okazałe się takie same. Tzn. te fronty które pokazali nam wcześniej to są identyczne, które niby miały być ostateczne. Byliśmy na zakupach budowlanych i mamy matę i kleje do płytek. Jutro szukam płytek na ścianę kuchenną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Jutro szukam płytek na ścianę kuchenną a to nie miały być te? : http://www.opoczno.com/produkty_zasoby/232.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 wiolasz -pisałaś u mnie, że kupiłaś płytki do wiatrołapu -jakoś ich tu nie widzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 eee chyab bardziej te drugie. http://www.opoczno.com/produkty_zasoby/173.jpg No ale ostatecznie czekam na próbkę (kolejną) frontu, co by to dopasować i wszystko jakoś grało ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 wiolasz -pisałaś u mnie, że kupiłaś płytki do wiatrołapu -jakoś ich tu nie widzę ? bo trafione dziś przez przypadek. Jakiś czas temu oglądaliśmy po przecenach te płytki "pod namiotem". Były te też, ale ja jakoś nie bardzo przekonana byłam, tylko mm spodobały sie bardzo. I powiedziałam, ze jak następnym razem będa i nikt ich nie kupi to weźmiemy. Były. To wzięliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 no to pokaż te płytki -bom ciekawa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Nie ma ich w domu. Zostały w bagażniku i właśnie pojechały na działkę Kasia, wytrzymasz jeszcze zanim je ułożymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 a to one "beznazwowe" są? nie ma ich na necie? ja takie kupiłam na podłogę do kotłowni -niby Opoczno, ale jakaś stara seria -i nie ma fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2008 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 są podobne do tych jasnych kuchennych co mam ale mają kolor brązowego drewna. No jak drzewo wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 e -no to śliczne! też takie chciałam do sieni, tylko jak mó mąż zobaczył te "Mustangi" i do nich te dekory mosiężne -to mnie przekonał Niech chociaż w sieni będzie jak on chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 e -no to śliczne! też takie chciałam do sieni, tylko jak mó mąż zobaczył te "Mustangi" i do nich te dekory mosiężne -to mnie przekonał Niech chociaż w sieni będzie jak on chce No własnie i ja tak pomyslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ale jestescie okrutne kobiety. Biedni ci Wasi mezowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts