Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć dziś

Małgoś, kurdę nie mam innego wyjścia. Wiesz, jak ktoś lubi biały to spoko, ale ja tylko ciuchy lubię białe. Meble mniej.

markoto, serdeczne dzięki za link. Zrobiłam swoje kolory i kuchnia jest super. Wygląda tak w kolorze wanilia.

http://images34.fotosik.pl/361/099dd24e733dff80m.jpg

DarioAS, kochana jeszcze nie nadszedł ten czas :D ja z natury już nie piję :wink:

Wiecie, chyba rzeczywiście wezmę się za łamanie tej bieli :wink: albo jakby już ostatecznie to wybiorę wanilię.

Mam nadzieje, ze bedzie sie dalo przemalowac fronty

:o to jeszcze nie zamontowała a już przemalowuje? :o mój mąż by mnie chyba udusił :roll: ...

mnie, to by cała rodzina zeżarła... :roll:

:lol: :lol: :lol:

hehhehehe to mój mąż jej nie chce bardziej niż ja.

ABSOLUTNIE ZDECYDOWANE NIE!

To szłam za ciosem :wink:

Dziś mam lepszy humor, bo okazało się że miałam rację. Chłopaki z firmy musieli nawalić, bo te fronty co miały być różne okazałe się takie same. Tzn. te fronty które pokazali nam wcześniej to są identyczne, które niby miały być ostateczne.

Byliśmy na zakupach budowlanych i mamy matę i kleje do płytek. Jutro szukam płytek na ścianę kuchenną :lol:

wiolasz -pisałaś u mnie, że kupiłaś płytki do wiatrołapu -jakoś ich tu nie widzę :roll: ?

bo trafione dziś przez przypadek. Jakiś czas temu oglądaliśmy po przecenach te płytki "pod namiotem". Były te też, ale ja jakoś nie bardzo przekonana byłam, tylko mm spodobały sie bardzo. I powiedziałam, ze jak następnym razem będa i nikt ich nie kupi to weźmiemy. Były. To wzięliśmy :lol: