malgos2 19.10.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Wiolka, nigdy nie wyrzucaj storczyka! Zostaw go w spokoju, a na wiosne wystaw go na zewnatrz jak juz bedzie w nocy pow. 12 stopni. Mozesz poobcinac tez zdechle korzenie (brazowe), to zacznie wypuszczac nowe. Ja wlasnie probuje reanimowac gerbere, tez nie mam serca jej wyrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.10.2012 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dzieki kochane dziewczynki, na te forumowe kolezanki mozna zawsze liczyć, nie zdażysz napisać "a" a już dzwonią, gdzie "b" Wczoraj wieczorem Zośka mnie już pokonała, znowu katar złapała na tych naszych wichrowych wzgórzach i spać nie może.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Zdrówka dla małej księżniczki życzę i oby katarek jak najszybciej sobie od niej poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.10.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Na katar najlepszy czosnek i opary z niego Tez zyczę zdróweczka dla Zosienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Hejka, u Was też tak ciepło?? Wczoraj mój kochany mąż zrobił mi popołudniu kawę normalną, z kofeiną i miałam imprezę najmłodszej do 23:30 Myślałam, ze kogoś uduszę...Dziś już jadę po fridę i jakies plasterki bo kolejnej nocy nie wytrzymam bez snu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.10.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 U nas tez tak ciepło, miłej niedzieli życzę Przydałby się inhalator, to najlepsza rzecz na katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 U nas tez, wczoraj pol dnia sie opalalam i za chwile ide poprawic na balkon. Nie pamietam kiedy ostatnio opalalam sie w pazdzierniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Wiola.. poustawiaj wokół małej pokrojoną cebulę.. wszędzie.. ma śmierdzieć cebulą wokół niej... Później ją wyrzuć, bo ona zbiera wszystkie zarazki i wirusy... Dobrze działa na katar.. Liść kapusty na czoło... Są takie dla dzieci do odkurzacza jakby ssaki do wyciągania katarku z noska .. chyba właśnie "Katarek" się to nazywa... wyssie do mózgu gluty.. I jeszcze jedno.. karmisz małą piersią? jak tak to co jadłaś ostatnimi czasy?Więcej cukrów i może więcej potraw mącznych z mąki , które gluten zawierają...?Katar to jest nic innego albo zmarzniesz i przewieje, albo odzwierciedla nasze jedzenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Emi, mam inhalator, ale Zośka nie bardzo ostatnimi czasy da sobie zrobić inhlacje. Wcześniej jej nie przeszkadzało a teraz jest walka na ręce.. Wiola, ten katarek to właśnie frida kupiłam i super rzecz, jeszcze na wieczór postaram się inhalować i moze przetrwamy tę noc.. Z tą cebulą to chyba nie dla mnie..mi aż niedobrze jak czuję jej nadmiar wokół mnie i z alkoholikami ten zapach mi się kojarzy, nie mogę, nie zniesę.. A skąd katar? na spacer zabrałam dziecko, na nasze wietrzne drogi...ja też jestem pociągająca i to bardzo Dziś u nas było 23 stopnie, ręce poparzyłam wodą z kranu, tak mi solary nagrzały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.10.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Wiola, to spróbuj cebule w łupince odkroić z góry i z dołu i połóż na talerzyk, cebula ma właściwości wchłaniające wirusy:) I powiem Ci, ze to naprawde działa, a tak nie smierdzi A katar to wirus, musiała się gdzies zarazić Myśle, ze to nie wiatr raczej ze sklepu niz z dworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Tam gdzie Wiola mieszka nie ma zadnego sklepu, jest jedynie mleczarz czy tam jakis inny piekarz, co po wiosce chodzi, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.10.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Mleczarza nie podejrzewam, bo Wiola ma swoje , ale może piekarz, albo listonosz przyniósł do domu wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Albo jakis zwirz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.10.2012 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 :rotfl: ani mleczarza, ani piekarza....u mnie sa wzgórza i to wichrowe spróbuje dzis z ta cebulą, najwyżej wywalę jak nie bedę mogła wytrzymać...na razie mam taki katar ze pożyczyłam od Zośki tetrówkę :D Wygrałam na aukcji zdjecia sztuk 2, ten motor będzie dla M. na prezent...tylko nie wiem co to za model ale jakiś stary, a On lubuje się w tych starych, jeździ junakiem z 63 r. i biedny narzeka ze tylko panowie z roczników 1940-1955 oglądają się za nim i pipczą i kciuk w góre pokazują a młode 18-tki nawet nie zauważają :D Najważniejszy jest cel, ale zdjecia mnie zauroczyły, wiec coś dla oka też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.10.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Cholerka a mnie te Aniołki sprzed nosa wylicytowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.10.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Ja aniołka też Kontradmirałowi odpuściłam, choć straszniście mi się spodobał. No ale On ma kolejnego do kompletu a ja dopiero pierwszego miałabym... może nastepnym razem się uda..ale zdjecia będą pięknie u mnie wyglądały na scianie, juz się cieszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 ja się wczoraj rozsypałam, więc tez przegapiłam koniec aukcji Niegodne jest sprzedawanie dział sztuki po 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.10.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Sprzedałaś za 10 zł czy kupiłaś? jeżu kolczasty, ja mam dziś dzień do załatwiania....aż mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 kupiłam obciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.10.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 dziewczynki. I zdróweczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts