Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Rocia, przyda się jak nic...

Emi, cicho bo nic się nie dzieje, ja już nie buduję, nie wykańczam, no chyba ze siebie samą i swoją rodzinę, a na forum to się z przyzwyczajenia i sympatii siedzi ;)

noooo, dobrze,że dodałaś :)

dzień dobry

pije, właśnie druga piję :)

Arni, od poniedziałku mam sajgon, najpierw lezałam i dogorywałam, potem nadrabiałam czas , który przeleżałam, a w mieszkaniu mam bajzel.

Od piątku nie miałam odkurzacza w ręku :oops: czas to zmienić :)

kurde a kiedyś wystarczyła zapałka i podpałka :D:D:DHejeczka wszystkim :)u nas tyż zimno i ponuro, ale im zimniej tym więcej mam ptactwa w ogrodzie - fajnie popatrzeć na grande wróbli i sikorek o wisidełka z ziarenkami :D... Ide zrobić kawe choć ja nie kawosz.. w tym tygodniu moja pierwsza :o

oooo a gdzie ktoś mnie od różnych ignorantek przezywał ;) jak widac nie ja jedna idę na łatwiznę :wiggle::wiggle:

byłam na podwórzu, nie jest tak źle...

Właśnie widziałam kolejnego psa, którego z daleka pomyliłabym z moją Luną, to już chyba 4 sztuka...takie podobne. Kilka dni temu sąsiad powiedział, ze nasz pies w dole wsi kury zagryza...bo był czarny i jak czarny to nasz...już pominę fakt, ze nasz nie jest wcale czarny, tylko czarno-biały + rude fragmenty, oprócz tego kur nie dotyka i zadnego ptactwa podwórkowego też nie...po 3 , nasza jest cały czas na podwórzu, w nocy wiązana a w dzień wyprowadzana na spacery. No i najważniejsze, gdyby coś żywego zjadła to widać to od razu na jej pysku, który jest biały jak śnieg...ale co ze wsi twierdzą ze to nasz...qr...a szlag mnie trafi na tą ciemnotę i prostactwo, no słów mi brak...watahy latają po wsi, nikt psa nie uczepi, co drugi kundel podobny do siebie ale jak już sobie upatrzyli jednego to wszystko co złe to on...

Trzeba zlikwidować watahy.. w mojej wsi latało w sumie 6 psów koło suczy wyżlicy. Od wakacji wszystkie zniknęły. Nawet u własciela wyżlicy pustka.

Teraz lata luzem tylko jeden jakiś nowy. I mnie strasznie wpienia bo szczeka na rowery i dzieci przechodzące na przystanek.

Kochana,tutaj żyje się inaczej, długie to byłyby opowieści, ale chwilami mam wrażenie ze to jakby wszyscy wielbiciele radia maryja razem wzięci byli mieszkancami tej wioski...tylko kłótnie, niesnaski, nie odzywają się do siebie po kilkadziesiąt lat z niewiadomych przyczyn, z nastolatki q..ę na telefon potrafią zrobić...jak walka z wiatrakami...ale powiedziałam już mojemu, niech mi przyjdzie policjant z mandatem za psa....do Strasburga wszystkich pociągnę,...:mad:

Radio Maryja tak juz ma.... ;) Nastepnym razem nie przyjmij mandatu i niech sie sprawa toczy w sadzie, tam juz tak latwo Ci nie udowodnia... Zrob zdjecia tych psow jak je spotkasz na wszelki wypadek, co by sadowi pokazac... Niech wskaze np. policjant, ktory z 4 psow na zdjeciu zagryzl kure, mina bedzie bezcenna.