emiranda 24.10.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Wioluś, a co u Ciebie tak cicho ????? Jak zdrówko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dzięki Rocia, przyda się jak nic... Emi, cicho bo nic się nie dzieje, ja już nie buduję, nie wykańczam, no chyba ze siebie samą i swoją rodzinę, a na forum to się z przyzwyczajenia i sympatii siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dzięki Rocia, przyda się jak nic... Emi, cicho bo nic się nie dzieje, ja już nie buduję, nie wykańczam, no chyba ze siebie samą i swoją rodzinę, a na forum to się z przyzwyczajenia i sympatii siedzi noooo, dobrze,że dodałaś dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ooo dobrze napisane Witam sympatyków sympatii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2012 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 hehe dowciapna..... dzień dobry, czemu wczoraj już sie nie odezwałaś? właź na skypa i opowiadaj Cześć Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 urwanie doopy miałam, ale załatwiłam projekt gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 ooo to gratki projektu A kawy nie pijesz????? wpadniesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 pije, właśnie druga piję Arni, od poniedziałku mam sajgon, najpierw lezałam i dogorywałam, potem nadrabiałam czas , który przeleżałam, a w mieszkaniu mam bajzel. Od piątku nie miałam odkurzacza w ręku czas to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dużo do odkurzania to Ty tam nie masz, nie marudź ale gazu gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ja też gazu gratuluję... Odkurzania to Ty faktycznie nie masz za dużo... Jak się ogarniesz... to wpadnij na 3 kawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 OOO to ja podgonię i sama 2 wypiję...dziś juz chyba nie ominie nas palenie w piecu, chłodno trochę, przyznam się, a przed nami chyba już tylko te zimniejsze dni...i śnieg zapowiadają, opony trzeba zmienić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.10.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A mój mąz optymista wyjechał Wiolus gdzieśw Twoje strony i najgorsze , ze ogrzewanie wyłączył, a ja nie wiem jak sie to ustrojstwo włącza Ja juz po drugiej kawce i też biorę się za odkurzanie Jutro goście przyjeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Oooo to nie tylko ja nie umiem włączać ogzewania W moich stronach jest ponuro, ciemno i zimno...aż nie chce mi się psa iść spuścić, taka zimnica...Psu też pewnie nie najcieplej bo w budzie siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ja tez nie umiem bo u mnie sa jeszcze jakies dodatkowe programatory czasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 kurde a kiedyś wystarczyła zapałka i podpałka :D:DHejeczka wszystkim :)u nas tyż zimno i ponuro, ale im zimniej tym więcej mam ptactwa w ogrodzie - fajnie popatrzeć na grande wróbli i sikorek o wisidełka z ziarenkami ... Ide zrobić kawe choć ja nie kawosz.. w tym tygodniu moja pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 oooo a gdzie ktoś mnie od różnych ignorantek przezywał jak widac nie ja jedna idę na łatwiznę :wiggle: byłam na podwórzu, nie jest tak źle... Właśnie widziałam kolejnego psa, którego z daleka pomyliłabym z moją Luną, to już chyba 4 sztuka...takie podobne. Kilka dni temu sąsiad powiedział, ze nasz pies w dole wsi kury zagryza...bo był czarny i jak czarny to nasz...już pominę fakt, ze nasz nie jest wcale czarny, tylko czarno-biały + rude fragmenty, oprócz tego kur nie dotyka i zadnego ptactwa podwórkowego też nie...po 3 , nasza jest cały czas na podwórzu, w nocy wiązana a w dzień wyprowadzana na spacery. No i najważniejsze, gdyby coś żywego zjadła to widać to od razu na jej pysku, który jest biały jak śnieg...ale co ze wsi twierdzą ze to nasz...qr...a szlag mnie trafi na tą ciemnotę i prostactwo, no słów mi brak...watahy latają po wsi, nikt psa nie uczepi, co drugi kundel podobny do siebie ale jak już sobie upatrzyli jednego to wszystko co złe to on... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Trzeba zlikwidować watahy.. w mojej wsi latało w sumie 6 psów koło suczy wyżlicy. Od wakacji wszystkie zniknęły. Nawet u własciela wyżlicy pustka.Teraz lata luzem tylko jeden jakiś nowy. I mnie strasznie wpienia bo szczeka na rowery i dzieci przechodzące na przystanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Kochana,tutaj żyje się inaczej, długie to byłyby opowieści, ale chwilami mam wrażenie ze to jakby wszyscy wielbiciele radia maryja razem wzięci byli mieszkancami tej wioski...tylko kłótnie, niesnaski, nie odzywają się do siebie po kilkadziesiąt lat z niewiadomych przyczyn, z nastolatki q..ę na telefon potrafią zrobić...jak walka z wiatrakami...ale powiedziałam już mojemu, niech mi przyjdzie policjant z mandatem za psa....do Strasburga wszystkich pociągnę,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Radio Maryja tak juz ma.... Nastepnym razem nie przyjmij mandatu i niech sie sprawa toczy w sadzie, tam juz tak latwo Ci nie udowodnia... Zrob zdjecia tych psow jak je spotkasz na wszelki wypadek, co by sadowi pokazac... Niech wskaze np. policjant, ktory z 4 psow na zdjeciu zagryzl kure, mina bedzie bezcenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Tak robie, musze teraz zacząć polować na te psy, póki psiowskie wesela trwają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts