Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiolus to może my tych samych mężow mamy, ja robię dokładnie jak Ty :) I wlasnie jak piszesz mój mąz zatrzymal sie na cench sprzed lat i zyje w błogiej nieśwaidomości, ale przy tylu stresach ajkie ma w pracy ja wcale nie zamierzam go we wszystkie ceny wprowadzać, bo chyba by na zawał zszedł :(

Emi...no i git, wazne żeby i mąż i żona znaleźli złoty sposób ;)

Małgoś, nie chcę czerni już, a w sypialni to miałam tylko szafę i łóżko czarne..ściany były szare i ledwo udało mi się namówić do tego koloru M. Drugi raz już sie nie zgodzi,...ale myślałam nad połączeniem tych kolorów: antracyt-taki ciemny szary z limonką..albo miętową herbatą dekorala...

Ty sie nie smiej, póki efektu całości nie zobaczysz ;) bo Ci głupio bedzie :D:D

a tak poważnie, to nie wiem co jeszcze chce ale mam dość szarosci, czarnego i białego...Całe forum już tylko tak w domach i mieszkaniach ma. Rzadko zdarza się cos innego i twórczego...jedni od drugich kopiują i przejada się to wszystko...nawet scenografowie z M jak miłość już też mieszkania w betony ubierają ;)

nawet scenografowie z M jak miłość już też mieszkania w betony ubierają ;)

Też to zauważyłam, a ja wyjątek na forum, nie lubie generalnie szarości, a betony kojarza mi sie z komunstycznymi blokami z lat sześćdziesiątych i siedemdziesiątych :( Więc betonom mówię nie .

Taka już moda teraz jest a mody niestety nie pzreskoczyśż. więc Wiola wymyśl cos innego :)

nooo mówie, róż i mięta :D:D

Cześć Emi :)

Cholerka w głowach nam sie poprzewracała :lol2:

Markoto, wenge tez nie lubię :(

Ja generalnie za biela jestem, czarny tez może być, do tego jakies różowe dodatki.

Ja mam w sypialni dodatki w kolorze ostrego ciemnego rózu i mi się to podoba, ale łózko mam z jesionu. :yes:

Wiolci aposzukaj trochę w necie inspiracji i na pewno cos wymodzisz :)

... ooo sialala. Róż + mieta.

Jak skończysz koniecznie przyjade pomacać, nawet zdjęcia to bedzie miało. :)

Do bieli i grafitu te kolory przecież też swietnie sie dopasują. Ja mam teraz cytrynowe i granatowe poduchy i na prawde każdy kto przychodzi mówi, że dziwne połaczenie ale fajne. ;)

Już ostrze zębiska na świąteczne czerwienie :D ale wiosną mam ochote znów coś walnąć ostrego. Tylko nie wiem jeszcze co... różofiolet był, zółtoniebieski teraz. Pewnie stanie na intensywnych zieleniach :) więc czekam na te Twoją mięte :)

dzień dobry :)

Nitka, witaj w mych skromnych progach ;)

Spróbuj turkus, wali dobrze po oczach, tylko ten żywy ostry weź..Nawet nie wiesz, jak ciężko znaleźć tkaniny w tym kolorze:cool:

A co do remontu, musze to dokładnie przemysleć. Dziś przeforsowałam w końcu tapetę w wiatrołapie. Pozwoliłam nawet mojemu M. "wpaść na pomysł" że tapeta ma być porządna, zmywalna i z tzw. górnej półki, i porzadny klej, zeby potem obciach i partolenia nie było. Planowana realizacja styczeń 2013 r. ;)