malgos2 20.11.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 A nie mozesz zrobic podobnie jak mialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie bardzo...jakoś chciałabym coś innego, nowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.11.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Wiolus to może my tych samych mężow mamy, ja robię dokładnie jak Ty I wlasnie jak piszesz mój mąz zatrzymal sie na cench sprzed lat i zyje w błogiej nieśwaidomości, ale przy tylu stresach ajkie ma w pracy ja wcale nie zamierzam go we wszystkie ceny wprowadzać, bo chyba by na zawał zszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 To oklej Wiola. Zartowalam. Tam mialas ciemno - lubisz tak w sypialni czy tak wyszlo? Bo mozna pojsc w czern-biel na przyklad + jakis inny jeden kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2012 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Emi...no i git, wazne żeby i mąż i żona znaleźli złoty sposób Małgoś, nie chcę czerni już, a w sypialni to miałam tylko szafę i łóżko czarne..ściany były szare i ledwo udało mi się namówić do tego koloru M. Drugi raz już sie nie zgodzi,...ale myślałam nad połączeniem tych kolorów: antracyt-taki ciemny szary z limonką..albo miętową herbatą dekorala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Mnie limonka jakos wybitnie nie podchodzi i ona dobrze idzie ale z brazem... To juz raczej niebieski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 sama jeszcze nie wiem... ostatnio widziałam takie połączenie kolorów: szary+ no to mięta ni to żółty+ jasny różowy. Wyglądało super...ale szukam, nadal szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No ale to lozko nadal bedzie czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No tak, ale tego czarnego mało widać. Właściwie tylko zagłówek, bo narzuta zasłania większość łóżka i mysle ze nie bedzie to bardzo kolidowało z resztą kolorystyki, szczególnie że nie wiem jeszcze jaka ona będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No tak, to pomaga. :lol2:Taka mieta z rozowym to jest fajne polaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ty sie nie smiej, póki efektu całości nie zobaczysz bo Ci głupio bedzie :D a tak poważnie, to nie wiem co jeszcze chce ale mam dość szarosci, czarnego i białego...Całe forum już tylko tak w domach i mieszkaniach ma. Rzadko zdarza się cos innego i twórczego...jedni od drugich kopiują i przejada się to wszystko...nawet scenografowie z M jak miłość już też mieszkania w betony ubierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 nawet scenografowie z M jak miłość już też mieszkania w betony ubierają Też to zauważyłam, a ja wyjątek na forum, nie lubie generalnie szarości, a betony kojarza mi sie z komunstycznymi blokami z lat sześćdziesiątych i siedemdziesiątych Więc betonom mówię nie . Taka już moda teraz jest a mody niestety nie pzreskoczyśż. więc Wiola wymyśl cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 nooo mówie, róż i mięta :D Cześć Emi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.11.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Moze i moda ale jak ja zaczelam wykanczac dom to wszedzie byly beze i brazy do zwymiotowania, ciezko bylo kupic szare kafle w cenie ponizej 100zl za m2 a tu 3 lata pozniej same szarosci, ale nie narzekam bo wole to niz brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 najgorsze są skojarzenia...każdy ma inne przecież, ja nie mogę przy brązach i wenge...ale brąz już z dodatkiem jest dla mnie oki...ale tymi białymi i czarnymi, i szarościami też już nie mogę, no odpadam i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.11.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 nooo mówie, róż i mięta :D Cześć Emi Cholerka w głowach nam sie poprzewracała Markoto, wenge tez nie lubię Ja generalnie za biela jestem, czarny tez może być, do tego jakies różowe dodatki. Ja mam w sypialni dodatki w kolorze ostrego ciemnego rózu i mi się to podoba, ale łózko mam z jesionu. Wiolci aposzukaj trochę w necie inspiracji i na pewno cos wymodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ale Wiolka, ja sie nie smieje, naprawde mi sie podoba polaczenie rozu z mieta, tylko do tego to raczej mozna dodac odrobine bieli niz szarosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 A widzisz...ja właśnie widziałam połączenie z szarością i wyglądało to super. Co prawda na bluzce a nie w pomieszczeniu, ale teraz tylko kwestia doboru tego w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 ... ooo sialala. Róż + mieta. Jak skończysz koniecznie przyjade pomacać, nawet zdjęcia to bedzie miało. Do bieli i grafitu te kolory przecież też swietnie sie dopasują. Ja mam teraz cytrynowe i granatowe poduchy i na prawde każdy kto przychodzi mówi, że dziwne połaczenie ale fajne. Już ostrze zębiska na świąteczne czerwienie ale wiosną mam ochote znów coś walnąć ostrego. Tylko nie wiem jeszcze co... różofiolet był, zółtoniebieski teraz. Pewnie stanie na intensywnych zieleniach więc czekam na te Twoją mięte dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Nitka, witaj w mych skromnych progach Spróbuj turkus, wali dobrze po oczach, tylko ten żywy ostry weź..Nawet nie wiesz, jak ciężko znaleźć tkaniny w tym kolorze:cool: A co do remontu, musze to dokładnie przemysleć. Dziś przeforsowałam w końcu tapetę w wiatrołapie. Pozwoliłam nawet mojemu M. "wpaść na pomysł" że tapeta ma być porządna, zmywalna i z tzw. górnej półki, i porzadny klej, zeby potem obciach i partolenia nie było. Planowana realizacja styczeń 2013 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts