nitubaga 25.11.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Nooo gratuluje tapety mnie się udało przeforsować tylko jedną malutką w sumie ok 5m2. a i to to było pikielnie trudne bo wiadomo stereotypy A co planujesz? masz już jaką na oku? Co do turkusu to wiem, że to niełatwa sprawa... ale mam czas .. nawet dłuzej niż styczeń 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Nie mam jeszcze żadnej na oki, ale na pewno coś się znajdzie. Musze podjechać tylko do LM i ew. do takiego 1 sklepu. Z netu już nie kupię, bo jej nie widzę to raz, a dwa że ostatnio jak zamawiałam tapetę to okazało sie, ze nie dadzą rady jej ściągnąć. Tylko się naczekaliśmy i ostatecznie klatka schodowa jest bez tapety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Nooo toś musiała całej kobiecej dyplomacji użyć , nawet nie zapytam gdzie, żeby facet wpadł na ten pomysł, o którym Ty od dawna wiedziałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.11.2012 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Nooo toś musiała całej kobiecej dyplomacji użyć , nawet nie zapytam gdzie, żeby facet wpadł na ten pomysł, o którym Ty od dawna wiedziałaś... No coś Ty Wiola! to pestka jest, po tylu latach praktyki nawet natrudzić się za bardzo nie muszę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 .... no u mnie niby praktyka tez jest, ale z tapetami szło się jak ślimakowi po wiórach ;)Hejeczka...u mnie słońce :D ale już straszą, ze zaraz będą śniegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.11.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja czekam na deszcz bo w studni wody mało..a na zimę powinno nabrać się wiecej, zeby starczyło w przypadku suchej wiosny..Ale słońce mam cudne, jak na tę porę roku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 U mnie też świeciło, szczególnie mocno wtedy, gdy jechałam na przeciwko:DTeż szukam jakiejś tapety, do salonu nad sofę, bladego pojęcia nie mam co chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.11.2012 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ooo a jakieś pomysły masz Brazuniu??? Jak u Ciebie bedzie pasować to ja skapuje i bedę miała spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Noooo, sobie możesz kopiować, jeno że ja jeszcze nie wiem, co chcę Myślałam, że Ty coś już masz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 hej hej. nie marudzić z tymi tapetami, lepiej pokażcie plany na zmiany świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Hejka, moje tapety to plany na styczeń-luty. Na razie finansów brak. Dziś jeszcze załatwiłam ubezpieczenie domu i zachciało mi się dodatków, męzowi na mikołajki kupiłam oc i nnw rowerzysty :D Wszystko ostatnio załatwiam telefonicznie bo i Zocha znowu zakatarzona, dziś miałam podpisac umowę już gdzies indziej, a tu przez telefon miły Pan ofertę super dał i w ostatniej chwili zmieniłam kierunek, a co... Lece bo Zocha wrzeszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.12.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 żeby sie tak WSZYSTKO dało przez telefon..... rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 EE nie ma co przesadzać z tymi telefonami ;)Są na tym świecie rzeczy które sa niezłe w sposób tradycyjny :DDzień dobry U mnie słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.12.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Hejka, u mnie tez słonko i nawet -7 rano było. Śnieg ładnie lezy, skrzypi pod nogami, super..zima na całego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 U mnie tez tak samo, ale bez "super". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.12.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Podobno mamy ocieplenie klimatu, czy coś takiego, trzeba cieszyć sie w takim wypadku, ze jeszcze snieg widzimy na własne oczy a nie na filmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Ty wiesz Wiolka ile lat temu obiecalas dziecku podroz do Krakowa pociagiem? Nie wstyd Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Wiem,, wiem, wstyd ale połowicznie teraz pociąg z Rzeszowa do Krakowa trwa ponad 4 godziny, więc patrząc na czas i koszty, bardziej opłaca mi się jechac samochodem Wybieram się, naprawdę ale boje się ze jak przyjadę z Zoska, zauroczy Cię i bedziesz chciała też taką mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ty wiesz Wiolka ile lat temu obiecalas dziecku podroz do Krakowa pociagiem? Nie wstyd Ci? nooo ja nie wiem czy wycieczki do Stolicy tego pięknego kraju nie obiecała jeszcze dawniej :D bo swej pierworodnej :D Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Przestańcie obie, zaraz sie okaże ze dzieciom obiecuję gruszki na wierzbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts