Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Nooo gratuluje tapety :)

mnie się udało przeforsować tylko jedną malutką w sumie ok 5m2. a i to to było pikielnie trudne bo wiadomo stereotypy ;)

A co planujesz? masz już jaką na oku?

Co do turkusu to wiem, że to niełatwa sprawa... ale mam czas .. nawet dłuzej niż styczeń 2013 ;)

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mam jeszcze żadnej na oki, ale na pewno coś się znajdzie. Musze podjechać tylko do LM i ew. do takiego 1 sklepu. Z netu już nie kupię, bo jej nie widzę to raz, a dwa że ostatnio jak zamawiałam tapetę to okazało sie, ze nie dadzą rady jej ściągnąć. Tylko się naczekaliśmy i ostatecznie klatka schodowa jest bez tapety..

Nooo toś musiała całej kobiecej dyplomacji użyć , nawet nie zapytam gdzie, żeby facet wpadł na ten pomysł, o którym Ty od dawna wiedziałaś...

No coś Ty Wiola! to pestka jest, po tylu latach praktyki nawet natrudzić się za bardzo nie muszę ;):lol2::lol2:

Hejka, moje tapety to plany na styczeń-luty. Na razie finansów brak. Dziś jeszcze załatwiłam ubezpieczenie domu i zachciało mi się dodatków, męzowi na mikołajki kupiłam oc i nnw rowerzysty :D:D

Wszystko ostatnio załatwiam telefonicznie bo i Zocha znowu zakatarzona, dziś miałam podpisac umowę już gdzies indziej, a tu przez telefon miły Pan ofertę super dał i w ostatniej chwili zmieniłam kierunek, a co...

Lece bo Zocha wrzeszczy...

Wiem,, wiem, wstyd ale połowicznie :p teraz pociąg z Rzeszowa do Krakowa trwa ponad 4 godziny, więc patrząc na czas i koszty, bardziej opłaca mi się jechac samochodem ;)

Wybieram się, naprawdę ale boje się ze jak przyjadę z Zoska, zauroczy Cię i bedziesz chciała też taką mieć ;) :D