Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przesadzacie..wg mnie największa przeszkoda to brak związku małżeńskiego a nie finanse. Oczywiście musisz mieć gdzie mieszkać i najlepiej w swoim ale nie jest tak źle..

Ale o czym my wogle teoretyzujemy? zaczełyśmy od mojego przyjszłego wyjazdu do Stolic naszego kraju ;) nadejdzie kiedyś ten czas, nadejdzie..

Tak, wiem. Jeszcze ze niewierzaca jestem. ;)

bo jakież to wartości możesz temu potencjalnemu dziecięciu przekazać ;)

Przesadzacie..wg mnie największa przeszkoda to brak związku małżeńskiego a nie finanse. Oczywiście musisz mieć gdzie mieszkać i najlepiej w swoim ale nie jest tak źle..

Ale o czym my wogle teoretyzujemy? zaczełyśmy od mojego przyjszłego wyjazdu do Stolic naszego kraju ;) nadejdzie kiedyś ten czas, nadejdzie..

Wiola, samotne rodzicielstwo nie jest przeszkodą do adopcji dla OAO. w naszym kraju nawet skrajnie dysfunkcyjna rodzina może adoptować dziecko (dzieci) wystarczy,że jest pociotkiem pani z oa:mad::mad::mad: czego mieliśmy ostatnio tragiczne przykłady.

Uściskaj małego dreptaka ode mnie :)

A mam, mam :D Jeszcze tylko dolna łazienka została i M. dostał przykaz, ze ja nie tknę nawet choćby mi miały karaluchy wyłazić podczas ....ehmmm, no..wiecie..Czekam, ma jeszcze tydzień czasu.

Wczoraj byłam zapisać się na badania a dzis już pierwsze za mną. Dowiedziałam się też wczoraj, ze moja przychodnia ma limit skierowań na badania dla pacjenta na 6 zł/ rok??? Przecież samo badanie krwi kosztuje chyba coś ok. 8 zł...A skierowania na rtg płuc nie wystawią, bo mają od dyrekcji zakaz i groźba niewypłacania premii nad nimi zawisła...:o Lekarka poskarżyła mi się, że za listopad nie dostali bo za dużo skierowań na badania wypisali..

Jutro wyniki rtg płuc i krwi. I miło wiedzieć, że jeszcze komuś się człowiek podoba :p aż z tej radości czapkę sobie kupiłam :wiggle:

No dobra, zimno było to kupilam;)