malgos2 09.12.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 No ale to pierworodnej te wycieczke obiecala zaraz po parapetowie, bylam przy tym. Moze mnie i zauroczy, ale na razie Jonaszek nie wykazuje entuzjazmu w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Dobrze Małgoś, myśle że faktycznie trzeba poczekać aż Jonaszek zainteresuje się tematem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ale on jest kastratem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 To może być ciężko Ale cuda się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Niepokalne poczecie to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Może adopcja? Bardziej prawdopodobne niż to poczęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Z moimi dochodami na pewno mi dadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 a to nie wiedziałam ze oni dochody sprawdzają Myślałam, ze już bardziej, że płci brzydkiej nie ma obok..wiesz para małżeńska i takie tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 No sprawdzają sprawdzają... muszą wiedzieć że zapewnisz dziecku godziwe warunki do nauki, zabaw, zycia... w zależności w jakim wieku dzieciak . Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 bry Paniom Małgoś, marne dochody to pół biedy Czy u Was też zima ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Też siedze, pięty grzeje o kominek, za oknem mróz, śnieg - a w domeczku ciepluśko i przytulnie. Nawet kawkę sobie na to konto strzeliłam piernikową Pełna rozpusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 bry Paniom Małgoś, marne dochody to pół biedy Czy u Was też zima ??? Tak, wiem. Jeszcze ze niewierzaca jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Przesadzacie..wg mnie największa przeszkoda to brak związku małżeńskiego a nie finanse. Oczywiście musisz mieć gdzie mieszkać i najlepiej w swoim ale nie jest tak źle.. Ale o czym my wogle teoretyzujemy? zaczełyśmy od mojego przyjszłego wyjazdu do Stolic naszego kraju nadejdzie kiedyś ten czas, nadejdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Tak, wiem. Jeszcze ze niewierzaca jestem. bo jakież to wartości możesz temu potencjalnemu dziecięciu przekazać Przesadzacie..wg mnie największa przeszkoda to brak związku małżeńskiego a nie finanse. Oczywiście musisz mieć gdzie mieszkać i najlepiej w swoim ale nie jest tak źle.. Ale o czym my wogle teoretyzujemy? zaczełyśmy od mojego przyjszłego wyjazdu do Stolic naszego kraju nadejdzie kiedyś ten czas, nadejdzie.. Wiola, samotne rodzicielstwo nie jest przeszkodą do adopcji dla OAO. w naszym kraju nawet skrajnie dysfunkcyjna rodzina może adoptować dziecko (dzieci) wystarczy,że jest pociotkiem pani z oa:mad::mad: czego mieliśmy ostatnio tragiczne przykłady. Uściskaj małego dreptaka ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 To prawda, wszędzie są wyjątki.. Na szczęście nie uściskam już dziś, poszła w końcu spać... aż mnie ręce bolą...do jutra powinny się zregenerować, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 zregenerują,ale po masażu Więc M musi dziś nad Tobą popracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Matko, wszystko mnie boli. M. w domu na tacierzyńskim i jak się wział za sprzątanie zakamarków... musiałam coś pomóc, głupio było tak siedziec i patrzeć jak on robi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ja bym tam popatrzyła a w ogóle to się teraz sprzątanie zakamarków nazywa...okeeeeeejjjjjjjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Nooo to masz teraz dogłębnie wyczyszczone i posprzątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A mam, mam Jeszcze tylko dolna łazienka została i M. dostał przykaz, ze ja nie tknę nawet choćby mi miały karaluchy wyłazić podczas ....ehmmm, no..wiecie..Czekam, ma jeszcze tydzień czasu. Wczoraj byłam zapisać się na badania a dzis już pierwsze za mną. Dowiedziałam się też wczoraj, ze moja przychodnia ma limit skierowań na badania dla pacjenta na 6 zł/ rok??? Przecież samo badanie krwi kosztuje chyba coś ok. 8 zł...A skierowania na rtg płuc nie wystawią, bo mają od dyrekcji zakaz i groźba niewypłacania premii nad nimi zawisła... Lekarka poskarżyła mi się, że za listopad nie dostali bo za dużo skierowań na badania wypisali.. Jutro wyniki rtg płuc i krwi. I miło wiedzieć, że jeszcze komuś się człowiek podoba aż z tej radości czapkę sobie kupiłam No dobra, zimno było to kupilam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts