Jagna 31.12.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Wiolu, zostawiam i swoje stalowe, solidne życzenia:Życzę wiele wiele szczęścia, tak jak te planowane zaje.... te barierki na tarasie, niech Was otoczy ciepło, miłość i sama radość. Przez calutki rok z tą szczęśliwą trzynastką w tle!http://images10.fotosik.pl/3115/8aad796d4c7ffeb7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.12.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://s20.rimg.info/f557a741e7609250c08ab6cbb28981c7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.01.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 http://alekartki.pl/kartki/4/3/d/33127.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.01.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 W Nowym Roku 2013,Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Maja http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Oooo strasznie dziekuję za życzenia, mam nadzieje, ze naprawdę się spełnią, choćby w niewielkiej części. Nawet jakby nie, to oby zdrowie i dobrzy przyjaciele byli, reszta to pikuś Ja ostatnio rzadziej zaglądam na FM wiec jakby co tylko na powiadomienia liczę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja ostatnio rzadziej zaglądam na FM wiec jakby co tylko na powiadomienia liczę, no i osobiście bardzo nad tym ubolewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 :D Jutro telefon odbieram :D Ty wiesz jak mnie to cieszy, znaczy mam nadzieję ze w końcu odbieram, jak w PRL-zamawiasz i czekasz w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Wiem, cham i prostak jestem ..... ale wszystkiego dobrego życzę!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 eee tam cham czy prostak, to Ty piszesz??!!! człowiek tyle ma na głowie...zajety jest.. Matko, grypa mnie dopadła..wczoraj umierałam, dziś ciut lepiej...koszmar powiem Wam, koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ... o zdrowia życze.Wiem co to jest , zatem leż równiutko w łóżeczku, herbatkę z cytynką i sokiem malinowym popijaj, leki p/zapalne bierz i za kilka dni powinno byc lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Telefon odebrany ??? Wiola, a czy synchroniczne chorowanie z moim ślubnym nie jest dziwne ??? Zdrówka, dużo zdrówka mnie łeb napiernicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Wiolcia zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 hejka, A dziękuję dziekuje, ale Tobie Wiola, też się ono przyda z tego co czytam. Ostro walczysz, co? Malka, telefon nie odebrany bo w sobotę nie chciałam dziecka brać do marketu-ludzie chorzy łażą, a potrzebowałam podpisu M. W niedziele-mimo ze zaplanowałam wyjazd oboje-okazało się że zamkniete bo święto. A i tak ległam rozłożona na łopatki...wczoraj nawet M. wziął urlop zeby się żoną zająć. Oboje ostatnio chodzimy jak zombie, 3-4 godz snu w nocy, bo Zocha coś odwala...poprzestawiało się dziewczynie coś i idzie spać o 22, a dwie godziny później już jest wyspana i do 4 baluje... No i na dodatek w żadnej aptece nie ma maseczek...wykupili wszystkie..A ja dziś nie wiadomo łaj, znowu maseczka na pysku bo z nosa się leje, kaszle jak gruźliczka....Czekam tylko aż dziewczyny coś złapie ode mnie... Wiola, a czy synchroniczne chorowanie z moim ślubnym nie jest dziwne ??? Nieeee, w końcu wymienialiśmy świąteczne uściski tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Biedne niewyspane, zasmarkane zombi Powiedz Zośce, że ma się ogarnąć i dać matce się wyspać, bo .....bo...bo kurde nie wiem co, ale niech da matce pożyć A. chodzi połamany, z gilem do pasa. Ale obawiam się, że łajza znów za X-mena robiła i kręgosłup mu klęknął. Obawiam się,że za dwa dni to już złóżka nie wstanie, ale oczywiście rżnie twardziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 O rany, Wiocia, ściskam ciepło!!!!! Leż pod kocem, herbatka, książki, dobre filmy i pilot miej pod ręką!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Oj Malka, to ja z Twoim raczej nie wymieniałam zarazków. Wiesz że ja z tych, co to jak nie musi to zakupów nie podniesie Własnie M. jedzie z Julką ze szkoły, dzwonili że gorączkę ma, czyli się zaczęło....Ciekawe jak Zośka to przejdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Wiolus Kochanie zdrówka zyczę Tobie i całej Twojej rodzince. Mnie juz dawno tak nie wzięło, jak ostatnio, nie do konca jestem zdrowa, ale jest o niebo lepiej niz tydzień temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 A dziękuję wszystkim, aż człowiekowi lepiej na serduchu.. A wiecie, jak tu nie wierzyć w dobroć ludzką i bezinteresowność? M. Wczoraj pół miasta zjeżdził szukając maseczek, nie ma w aptekach bo nie ma w hurtowniach. Dziś Julę ze szkoły zabrał i do apteki chociaż po 1 maseczkę, bo Zocha w domu..Pani z apteki (kochana kobieta) mówi ze na sprzedaż nie mają, ale da z ich prywatnych zapasów takich na własny firmowy użytek :D:wiggle: Julka już zapakowana w wyrko ale kwarantannę na górze przechodzi. I tak pewnie Zocha złapie, bo to już po całym domu fruwa, jak ma się zarazić to się zarazi...a może nie... tak licze po cichutku ze ten cyc ją trochę ochroni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Cycem dziecko kneblujesz by się nie nawdychała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No aż tak wielki to on nie jest żeby jej świat przesłonił :D Na niewiele sie to zdało, bo i Zocha z gorączką walczy...generalnie we trzy dziś do lekarza...aż mi się nie chce...a taki ładny śnieżek pada, tylko sanki wyciągać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts