Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Wiolu, zostawiam i swoje stalowe, solidne życzenia:

Życzę wiele wiele szczęścia, tak jak te planowane zaje.... te barierki na tarasie, niech Was otoczy ciepło, miłość i sama radość. Przez calutki rok z tą szczęśliwą trzynastką w tle!

http://images10.fotosik.pl/3115/8aad796d4c7ffeb7.jpg

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W Nowym Roku 2013,

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju

życzy Maja

http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg

Oooo strasznie dziekuję za życzenia, mam nadzieje, ze naprawdę się spełnią, choćby w niewielkiej części.

Nawet jakby nie, to oby zdrowie i dobrzy przyjaciele byli, reszta to pikuś ;)

Ja ostatnio rzadziej zaglądam na FM wiec jakby co tylko na powiadomienia liczę, :p

hejka,

A dziękuję dziekuje, ale Tobie Wiola, też się ono przyda z tego co czytam. Ostro walczysz, co?

Malka, telefon nie odebrany bo w sobotę nie chciałam dziecka brać do marketu-ludzie chorzy łażą, a potrzebowałam podpisu M. W niedziele-mimo ze zaplanowałam wyjazd oboje-okazało się że zamkniete bo święto. A i tak ległam rozłożona na łopatki...wczoraj nawet M. wziął urlop zeby się żoną zająć. Oboje ostatnio chodzimy jak zombie, 3-4 godz snu w nocy, bo Zocha coś odwala...poprzestawiało się dziewczynie coś i idzie spać o 22, a dwie godziny później już jest wyspana i do 4 baluje...

No i na dodatek w żadnej aptece nie ma maseczek...wykupili wszystkie..A ja dziś nie wiadomo łaj, znowu maseczka na pysku bo z nosa się leje, kaszle jak gruźliczka....Czekam tylko aż dziewczyny coś złapie ode mnie...

Wiola, a czy synchroniczne chorowanie z moim ślubnym nie jest dziwne ???

Nieeee, w końcu wymienialiśmy świąteczne uściski tak? ;)

Biedne niewyspane, zasmarkane zombi :(

Powiedz Zośce, że ma się ogarnąć i dać matce się wyspać, bo .....bo...bo kurde nie wiem co, ale niech da matce pożyć:)

A. chodzi połamany, z gilem do pasa. Ale obawiam się, że łajza znów za X-mena robiła i kręgosłup mu klęknął. Obawiam się,że za dwa dni to już złóżka nie wstanie, ale oczywiście rżnie twardziela :rolleyes:

A dziękuję wszystkim, aż człowiekowi lepiej na serduchu..

A wiecie, jak tu nie wierzyć w dobroć ludzką i bezinteresowność? M. Wczoraj pół miasta zjeżdził szukając maseczek, nie ma w aptekach bo nie ma w hurtowniach. Dziś Julę ze szkoły zabrał i do apteki chociaż po 1 maseczkę, bo Zocha w domu..Pani z apteki (kochana kobieta) mówi ze na sprzedaż nie mają, ale da z ich prywatnych zapasów takich na własny firmowy użytek :D:D:wiggle:

Julka już zapakowana w wyrko ale kwarantannę na górze przechodzi. I tak pewnie Zocha złapie, bo to już po całym domu fruwa, jak ma się zarazić to się zarazi...a może nie... tak licze po cichutku ze ten cyc ją trochę ochroni...