Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiolcia dopiero zaczęłam czytać Twój dziennik (oj duuużo jeszcze przede mną) a już pierwszy post rozwalił mnie na łopatki :lol2:

Cytuję "to taką blondynkę muszę udawać we wszystkich urzędach...szczękościsku od uśmiechów też dostaję..." Jak Ty taką blondynkę udajesz jak na zdjęciu Twojego avatora to ja już widzę tych śliniących się panów w urzędach :lol:

Dobra lecę czytać dalej ;) pozdrawiam cieplutko :bye:

Cześć Krokusia,

Ja swój dziennik uważam za jedną wielką porażkę, więc nie musisz się wysilać, przeleć zdjecia i sruu ;)

Ale zapraszam na pogaduchy, jeszcze czasem ktoś zaglada.

A co do blondynki, to weszło mi to w krew :p zostało i jest dobrze..

Zawiewa nas...jak to Forest Gump mówił, pada z boku:o Rzeszowa nie widzę z północnych okien....

Dziewczynki, jak to mówią, złego diabli nie wezma :D:D

po1. wczoraj byłyśmy u doktórki- ps. złota kobieta, ale i po części bo młoda stażem jeszcze to i przebadała nas wszystkie dokładnie. Będziemy żyć, Zośka najlepiej to znosi, ja tylko znowu zaniemówiłam. Znaczy mówię ale jak najmniej bo potem takiego ataku kaszlu dostaję że mało brakuje do posikania ;):o wiec zrozumiałe że wolę nie...

po2. Normalnie Rzeszów z mojej górki mam jak okiem siegnąć, osiedla mogę wskazywać palcem, dziś nic, biała ściana...nawet sarenki nie chodzą..

po3. Zośka już zdrowieje bo krzyczy;),

Już mamy obeznane symptomy i wyznaczniki nasilenia choroby naszych dziewczyn: u Julki jest źle jak nie je czekolady, u Zośki jest źle jak siedzi w jednym miejscu i nie krzyczy na nikogo :D:D