lidszu 09.01.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Wiolcia, zdrówko dla ciebie i dziewczyn zostawiam. Kurujcie się kobiety, żeby szybko dojść do formy i mieć możliwość pojeździć na sankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Cycem dziecko kneblujesz by się nie nawdychała Na co komu maseczki, wystarczy dobry cyc Zdróweczka życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Na co komu maseczki, wystarczy dobry cyc Zdróweczka życzę!!! Niech to będzie hasło tygodnia, na pewno pokrzepiające :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Wiolcia dopiero zaczęłam czytać Twój dziennik (oj duuużo jeszcze przede mną) a już pierwszy post rozwalił mnie na łopatki Cytuję "to taką blondynkę muszę udawać we wszystkich urzędach...szczękościsku od uśmiechów też dostaję..." Jak Ty taką blondynkę udajesz jak na zdjęciu Twojego avatora to ja już widzę tych śliniących się panów w urzędach Dobra lecę czytać dalej pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cześć Krokusia, Ja swój dziennik uważam za jedną wielką porażkę, więc nie musisz się wysilać, przeleć zdjecia i sruu Ale zapraszam na pogaduchy, jeszcze czasem ktoś zaglada. A co do blondynki, to weszło mi to w krew zostało i jest dobrze.. Zawiewa nas...jak to Forest Gump mówił, pada z boku:o Rzeszowa nie widzę z północnych okien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 na którą do doktora ?? Daj znać co z Wami, ok ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Zawiewa nas...jak to Forest Gump mówił, pada z boku:o Rzeszowa nie widzę z północnych okien.... A daleko masz ten Rzeszów .... No bo wiesz, to może być przyczyna odległości, nie wiewów ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.01.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Wioluś jak Wasze zdrowię, martwie się ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 dobre.......:rotfl::rotfl::rotfl: no bo w zasadzie ode mnie też Rzeszowa nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dziewczynki, jak to mówią, złego diabli nie wezma :D po1. wczoraj byłyśmy u doktórki- ps. złota kobieta, ale i po części bo młoda stażem jeszcze to i przebadała nas wszystkie dokładnie. Będziemy żyć, Zośka najlepiej to znosi, ja tylko znowu zaniemówiłam. Znaczy mówię ale jak najmniej bo potem takiego ataku kaszlu dostaję że mało brakuje do posikania wiec zrozumiałe że wolę nie... po2. Normalnie Rzeszów z mojej górki mam jak okiem siegnąć, osiedla mogę wskazywać palcem, dziś nic, biała ściana...nawet sarenki nie chodzą.. po3. Zośka już zdrowieje bo krzyczy;), Już mamy obeznane symptomy i wyznaczniki nasilenia choroby naszych dziewczyn: u Julki jest źle jak nie je czekolady, u Zośki jest źle jak siedzi w jednym miejscu i nie krzyczy na nikogo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 :D:D:Da znacie już syptomy kiedy należy z domu nawiewać ?? a dzieciaki oddać babciom ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Jak Julka nie je czekolady, a Zośka siedzi w jednym miejscu i nie krzyczy na nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 :D:D Nitka, nie ma takich symptomów u dziewczyn, one występują u mnie mam wtedy wqrwa totalnego, który nie mija po 1 dniu ale oficjalnie nie przyznaję się, ze to napisałam. Idealna housewife manager nie miewa takich dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Zdrówka życzę Dla wszystkich 3 Noo dobre.. widzę, że czytasz inne wewątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No to moje poczucie bycia idealną housewife legło w gruzach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.01.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 :D:D hejka... wyłaże z niebytu weekendowego Co tam słychać, jak zdrówko?? U nas zima na całego, słońce, śnieg i mróz. Licze na to, że ten mrozik wirusy wybije i może w końcu skończą się te choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wiolasia.... over ....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Gospodyni żyje i ma się nieżle, ale ... została nie dość, ze zasypana śniegiem to jeszcze pozbawiona laptoka ale już niedługo będzie wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dzięki Nitka, dobrze wiedzieć, że to tylko takie prozaiczne powody milczenia są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 ... zwłaszcza śnieg bywa bardzo prozaiczny dziś odśnieżałam 1,5 h myslałam, ze plecków nie wyprostuje Ale dałam rade bo któż jak nie ja... strasznie to lubie, tylko zaspa coraz większa i większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts