wiolasz 09.02.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Hejka Rasia, jak tam wojaże? WIeża stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dzięki Braza,dzięki...bo wszyscy dotychczasowi byli nie fajni.... Fajni, fajni, jeno już lekko nudni :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 12.02.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 będzie pasowała taka narzuta, muszę coś mieć na te wypoczynki przy tych gałganach- doradźcie babeczki Rasia może ty mi doradzisz dodatki w jakich kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 12.02.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 lampa taka? pomocy kolieżanki bo macie super gusta- aaa ktoś mi powie jak swój wątek założyć bo mnie tu Wiola do wszystkich diabłów w końcu pośle:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.02.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Spoko, nie pogonię, szalej do woli.. Narzuta to dobry pomysł...I tak patrzę to chyba mamy podobny kolor na ścianie, wiec wiem ze ten szary może wyglądać oki. Tylko ja to bym tam jakiś kolor żywszy dała, może pomarańcz jako dodatek? Bo ten szary to dobry jako tło a nie główny kolor, smutno wtedy w pomieszczeniu. Ale popytaj też na wnętrzach, tam dziewczyny coś podpowiedzą, bo niektóre mają niezłe wyczucie Co do lampy to chyba nie pomogę. Sama miałam problem i wybierałam ponad 3 lata...za duży wybór jest w sklepach, ja dostaję oczopląsu...i czkawki i wychodze ze sklepu wtedy dla spokoju ducha.. Edytowane 13 Lutego 2013 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Nie mam pojęcia do czego mają pasować te rzeczy, ale narzuta jest cool!!! Siemano:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.02.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 nooo narzuta jest super. Ja to generalnie stwierdzam, ze wg mnie w oczy rzucają się najbardziej zasłony, a w takim razie reszta powinna być tłem dla nich, współgrać z nimi, ale żeby dokładnie wyjaśnić o co mi chodzi to nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.02.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Wiolus ja karmiłam 3.5 roku Mi i uważam, że mam bardzo ładne cycki, wcale nie wyciągnięte, w każdym razie mój mąż cały czas sie nimi zachwyca , a ja często chodzę w topach bez stanika. zważywszy na mój wiek nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.02.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Czesc Emi. Ja nie wątpię, że się zachwyca, ale raczej kochający mężowie tak mają, ze się zachwycają.. Ja To bym chciała zeby M. się za nimi oglądał, bo to jednak różnica. No i nie oszukujmy się, inni też mogliby ot, taka próżność kobieca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.02.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 O próżna to ja tez jestem. Wiesz jak się ma już dziesiat lat, to miło jest usłyszeć pod prysznicem na basenie, ale ma pani fajne piersi Cóż ja zawsze miałam małe i tylko się one trochę powiększyły podczas karmienia, a ponieważ ćwiczę, więc ołówka pod nimi nie utrzymam A czy inni panowie sie oglądają chm, to chyba trudno ocenić, bo na plazy jak opalam sie bez biustonosza to podejrzewam, że obojetnie czy miałabym cycki ładne czy brzydkie to i tak faceci by sie oglądali Wiesz widziałam kiedys u jednej zresztą bardzo młodej matki piersi po karmieniu, faktycznie sięgały jej do pasa i wkladając je do biustonosza po prostu je zwijała. Niezapomniany widok a było to 30 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.02.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 o rajuśku... moja babcia takie miała ale ona wykarmiła po kilka lat 9-tkę dzieci, więc miała prawo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Emi jak już się tak chwalisz to pokaż będzie wiadomo o czym mowa ocenimy to obiektywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.02.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Marta, Ty sie od razu przyznaj że się konkurencji boisz Obyście na jednej plaży topless nie leżały w tym samym czasie, to bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ja?? a to sie obsmialam ja to z tych co biust maly ale garsc olowkow utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.02.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Emi jak już się tak chwalisz to pokaż będzie wiadomo o czym mowa ocenimy to obiektywnie A wiesz, że nawet miałam taka ochotę Tylko chyba to nie miejsce na takie zdjecia I co by powiedział mój mąż????? Cholerka on tu czasem zagląda i wie co piszę Ostatnio oglądałam zdjęcia Ani Przybylskiej też karmiła i to wcale nie krótko (Ania pochodzi z Gdyni i tam zreszta mieszka, no i korzysta z usług kosmetyczki, która jest moja bratową). No ale jednak zdecydowała się na mały zabieg Więc może warto, jak ktos ma kompleks Ja ich mam bardzo wiele szczególnie jeśli chodzi o moja figure (za duzo kg) ale nie mam kompleksów a propos moich piersi i uwielbiam swoje imię w całości Alicja to pieknie brzmi Rodzice tak do mnie mówili, niestety mąż nie. I tu wychodzi ta moja próżność, (samochwała w kącie stała..............) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Mały zabieg?? Mnie by chyba ratowal tylko duzy Juz od jakiegos czasu mowie mezowi zeby mi zbieral na nowy biust To wrzucaj na chwilke potem wywalisz i maz nie bedzie wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ooo duży zabieg by się przydał.. A ja nie wiem jak mam... Ale jak włożę bluzkę z dużym dekoltem. to nie wiem dlaczego faceci w oczy się nie patrzą.. Mówicie o kompleksach.. i tuszy.. Noo to ja pójdę dzisiaj ciut na bieżni pochodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Matko, Przybylska po zabiegu?? żadnych swiętości ludziska nie mają.... ja tam tylko oponki mam i brzuszek...do reszty zaczaynam się przyzwyczajać, dziś wysyłam siostrze moją sukienkę rozmiar 34/36 bo już nie wcisnę nawet na nogę...ale za to jakie cycki mam fajne...a jak schudnę to juz nie będą takie fajne...cieżka decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Zapobiegawczo wyrzuciłam wszystkie ołówki :D Hejka... W sumie to można by się już zacząć lekko przygotowywać do sezonu wiosna - lato zrobie to zaraz jak wymienie opony w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) jak chcesz się przygotowywać? aaaa wiem, spa i te inne maseczki Edytowane 15 Lutego 2013 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts