Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spoko, nie pogonię, szalej do woli..

Narzuta to dobry pomysł...I tak patrzę to chyba mamy podobny kolor na ścianie, wiec wiem ze ten szary może wyglądać oki. Tylko ja to bym tam jakiś kolor żywszy dała, może pomarańcz jako dodatek? Bo ten szary to dobry jako tło a nie główny kolor, smutno wtedy w pomieszczeniu. Ale popytaj też na wnętrzach, tam dziewczyny coś podpowiedzą, bo niektóre mają niezłe wyczucie ;)

Co do lampy to chyba nie pomogę. Sama miałam problem i wybierałam ponad 3 lata...za duży wybór jest w sklepach, ja dostaję oczopląsu...i czkawki i wychodze ze sklepu wtedy dla spokoju ducha..

Edytowane przez wiolasz

O próżna to ja tez jestem. Wiesz jak się ma już dziesiat lat, to miło jest usłyszeć pod prysznicem na basenie, ale ma pani fajne piersi :) Cóż ja zawsze miałam małe i tylko się one trochę powiększyły podczas karmienia, a ponieważ ćwiczę, więc ołówka pod nimi nie utrzymam :)

A czy inni panowie sie oglądają chm, to chyba trudno ocenić, bo na plazy jak opalam sie bez biustonosza to podejrzewam, że obojetnie czy miałabym cycki ładne czy brzydkie to i tak faceci by sie oglądali :lol2:

Wiesz widziałam kiedys u jednej zresztą bardzo młodej matki piersi po karmieniu, faktycznie sięgały jej do pasa i wkladając je do biustonosza po prostu je zwijała. Niezapomniany widok a było to 30 lat temu :lol2:

Emi jak już się tak chwalisz to pokaż będzie wiadomo o czym mowa :D ocenimy to obiektywnie :D

A wiesz, że nawet miałam taka ochotę :) Tylko chyba to nie miejsce na takie zdjecia :) I co by powiedział mój mąż????? Cholerka on tu czasem zagląda i wie co piszę :yes:

Ostatnio oglądałam zdjęcia Ani Przybylskiej też karmiła i to wcale nie krótko (Ania pochodzi z Gdyni i tam zreszta mieszka, no i korzysta z usług kosmetyczki, która jest moja bratową). No ale jednak zdecydowała się na mały zabieg :) Więc może warto, jak ktos ma kompleks :yes:

Ja ich mam bardzo wiele szczególnie jeśli chodzi o moja figure (za duzo kg) ale nie mam kompleksów a propos moich piersi i uwielbiam swoje imię w całości Alicja to pieknie brzmi :) Rodzice tak do mnie mówili, niestety mąż nie. I tu wychodzi ta moja próżność, :yes: (samochwała w kącie stała..............)

Matko, Przybylska po zabiegu??:eek: żadnych swiętości ludziska nie mają....;)

ja tam tylko oponki mam i brzuszek...do reszty zaczaynam się przyzwyczajać, dziś wysyłam siostrze moją sukienkę rozmiar 34/36 bo już nie wcisnę nawet na nogę...ale za to jakie cycki mam fajne...a jak schudnę to juz nie będą takie fajne...cieżka decyzja ;)