Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

kot niby taki cwaniak ale na zdjęciu albo w kontaktach z dorosłymi. Julki boi się jak ognia :o :) :)

dzis kupiłam dziecku buty jesienne. Noga urosła z 26 wiosną, które nosiła do 28,5 teraz :o wraz w wkładką wydałam 206 zł :o :o :o kozaki widziałam po 224 zł. i to wszystko na 3-4 miesiące chodzenia...koszmar :-?

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hm.......... Ty mnie nawet nie strasz...

u mnie te jesienne jeszczę są ok...jakoś od wiosny bardzo im nogi nie urosły....ale aż strach pomyślec o zimowych... :o mam choć nadzieję, że Maciej założy te po Bratku...bo raz miałam tak, że Maciuś miał nóżkę w rozmiarze buta zimowego w czerwcu.... :lol: :lol: :lol: i znów musiałam kupować buty im obu :wink:

Kaśka Ty mnie nie nerwuj z tymi frontami :x

masz już w miarę koncepcje to jej nie rozwalaj bo dziewczynom już ręce opadają.

A moje fronty?? no piękne... :lol: :lol:

dziś chodziłam po sklepach za płytkami na ścianę, właśnie z jednym frontem pod pachą :p

Acha, kupiliśmy płytki 10x10 na ścianę do kuchni. Jako że ostatnio wybory mm są super trafione, tym razem też była to jego decyzja.

Ania, jeden dziadek 1,6 m drugi 1,85, to wolałabym pośrodku :-?

Specjalnie nawet mąż mnie wyciągnął do sklepu po nią. Ja to wredna jestem, bo olałabym sprawę ale mój mąż to wielki miłośnik Mańka, choć na początku słyszeć o nim nie chciał :lol: I jak tylko zobaczył, ze kociak wychodzi w trakcie snu i rozciąga sie obok to stwierrdził, ze to niehumanitarne :D

Specjalnie nawet mąż mnie wyciągnął do sklepu po nią. Ja to wredna jestem, bo olałabym sprawę ale mój mąż to wielki miłośnik Mańka, choć na początku słyszeć o nim nie chciał :lol: I jak tylko zobaczył, ze kociak wychodzi w trakcie snu i rozciąga sie obok to stwierrdził, ze to niehumanitarne :D

http://images32.fotosik.pl/326/b1fddb66f7dae5ef.gif